BV BLUE_NIGHT, ABRAMBURIKA, ROXX!HAI RELUSHA!(160)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

BRAVO BLUE_NIGHT!!!

BUN VENIT
DIANA MARIA!!!

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti
nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins
pentru a-ti rasplati indrazneala"

32+ Darius Alexandru - Mare Papuas
Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

wooooooooow ce val de bebelusi !!! ce emotionant...a mai ramas roxx deocamdata ,draga de ea, sa o ajute oxitocina sa se dilate repede si sa aiba un travaliu usor si rapid !

Hai Roxx
Hai bebe Catalina

carmen
37+ cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmin26 spune:

Ce frumusete de fetita am vazut,bravo Raluca,mi se pare sau seamana mai mult cu tati?

Bine ai venit bebe Gabriele

Crina
saptam.39 cu Lukas Christian

In curand o sa fim 3...!!!

Daruieste-i lui D-zeu inima si D-zeu iti va oferi cerul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

BRAVO ABRAMBURIKA!!!

BUN VENIT GABRIELE!!!

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti
nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins
pentru a-ti rasplati indrazneala"

32+ Darius Alexandru - Mare Papuas
Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

am vazut o buba tare frumusica !!! ralu , buba Natalia este superba ,sa fiti sanatoasa si sa aveti o viata minunata impreuna ! mie mi se pare ca iti seamana super mult !!!

carmen
37+ cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmin26 spune:

Am SCHIMBAT SI NOI SEMNATURA,NE APROPIEM CU PASI REPEZI SPRE FINAL;DOAMNE CE DE EMOTII......
Bebele in schimb nu da nici un semn....

Crina
saptam.40 cu Lukas Christian

In curand o sa fim 3...!!!

Daruieste-i lui D-zeu inima si D-zeu iti va oferi cerul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

si ca sa fie treaba treaba de azi imi supureaza operatia
am sunat medicul si de la tesutul adipos are a fost plin de lichid

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Bine ai venit Diana-Maria!
Bine ai venit Gabriele!
Felicitari mamicilor Abramburika si Blue-Night, recuperare usoara si bebei sanatosi!

Haide Rrox!!

Ce bine imi pare ca sunt si eu prezenta aici la emotii, in direct, multumesc de reprimire! Vad ca au fost ceva problemute azi, speram sa se rezolve totul cu bine. Imi pare rau de BLUE, stiu cat isi dorea sa nasca natural saracuta, dar iata ca nu ne ies mai niciodata planurile in privinta asta. Si bebe Gabriele, sa speram ca va fi OK cu respiratia.

Fetelor, sa stiti ca se poate pune bebele la san si dupa ce a supt bibe si formula, eu am reusit. Totul e sa nu cedezi, sa-l pui mai mereu, sa-i dai biberonul cu capsorul lui lipit de tzatza si tot asa. Al meu, cum va ziceam, a supt dupa doua luni, cand a prins si el putere. N-am renuntat nici o zi la idee, doua luni am stat cu sanii pe-afara si i-am fluturat pe la nasul lui. Prima data ii bagam sanul. Se zvarcolea, incerca, nu putea, OK, treceam la biberon. Pana cand intr-o zi a reusit si a inceput sa suga.

Cu clisma, desi sunt pudica de felul meu, eu una la doctori si asistente nu am o treaba, asta e meseria lor, au vazut si vad in fiecare zi lucruri mult mai urate, face parte din riscurile meseriei, trebuie sa lucreze cu corpul uman, cu toate functiile lui, mai mult sau mai putin placute. Daca voiau floricele si pasarele isi alegeau alte meserii. Adica na, n-o sa stau acuma sa ma infometez in ultima luna doar pentru simplul fapt ca poate poate vine bebe. Cum va ziceam, aici nu se face, cel putin la spitalul meu, nu mi-a facut, desi timp au avut slava Domnului ca 3 zile m-au tinut in sah. Si uite asa s-a intamplat ca m-am scapat in timpul travaliului, fara sa stiu macar. Dar n-am vazut pe nimeni oripilat, cu exceptia sotului .

IRINUKA – deci aveti si voi colici? Sa speram ca trec repede. L-am admirat si eu pe pletosul tau in poze.

KITZY – hai ca o sa fie bine, ai sa vezi! E greu sa lasi fetita, mai ales bolnavioara, dar e numai pentru putin timp.

Sanatate multa fetelor racite! TUNDE, ALINUS, MADALINA si parca mai era cineva…

DANINA – ce Craciunita frumoasa! Si surioara mai mare, ce grijulie pare ea, imi place ce frumos o tine in brate.

RALU – bine ai revenit! Natalia iti seamana perfect, dupa primele pozici, frumoasa foc ca mami! Asa e cand vine bebe, n-o sa mai ai mai deloc vreme de nimic altceva, cel putin cateva saptamani pana va obisnuiti, va creati o rutina. Eu uitam sa mananc, sa ma pieptan, sa ma spal... Si-acum e greu, la 2 ani si ceva. Eu oricum scriu numai noaptea cand doarme piticul sau cand e la gradinita. In week-end nici vorba sa pot intra, decat ca acum, cand au plecat in oras la IKEA.

O asteptam si pe PATRICIA cu bine acasa.

WUDY – mi s-a schimbat DPN-ul, e 13 februarie acum. Deci sper sa ti-o iau inainte, insa nu cu mult, cu vreo doua zile numai. Sotul vrea oricum Varsator, deci mi-a zis ca nu ma lasa jos din pat pana pe 22 ianuarie.

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si 34+ Kevin
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Felicitari tuturor fetelor care au nascut pana acum, sa aveti bebei sanatosi si papaciosi.

In primul rand vroiam sa va spun ca nu am nascut la 36 de sapt asa cum e trecut in lista sus, am nascut la 38, si apgarul a fost 10.

Noi suntem inca la clinica, nu ne dau drumul acasa pentru ca bebe nu vrea sa ia in greutate. In rest ce pot sa va spun, e mancacioasa, frumoasa foc, si vioaie. Eu am avut probleme cu sanii, am facut furia laptelui, nu am scapat nici de data asta, am niste rani ingrozitoare dar canalele mi s-au desfundat. Fug sa ii dau titi ca s-a trezit, mai revin

va pup

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 maine e ziua cea mare, in 29 dec

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wudy spune:

FELICITARI BLUE_NIGHT!!!
BINE AI VENIT DIANA-MARIA!!!

34+

Mergi la inceput