BV BLUE_NIGHT, ABRAMBURIKA, ROXX!HAI RELUSHA!(160)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

Neata si de la mine!

Ma intai sa va zic numai de bine pt anul asta, sa fim sanatoase si voioase, sa nastem usor si sa avem bebelusi sanatosi si mancaciosi!

Evident, m-am repezit la poze, inainte sa citesc orice, si-am vazut noutati: la numeioana, la danina, la mirela, la bebelu; sa va traiasca buburuzele si buburuzii,sa fie sanatosi si mancaciosi, sa creasca maaaari!! Ca minunati mai sunt, am facut 2 ture prin pozele voastre

ref la roxx (pe care si eu am intrebat-o ce s-a intamplat de s-a ajuns la ceza), mi-a raspuns asa " nu mergea deloc dilatatia, colul avea 2 cm lungime si era tare, lichidul devenise verzuliu, bebe se impingea in col si facuse un cucui mic". restul detaliilor le asteptam de la ea, sper sa nu o tina mult in spital.

tze frumos ninge afara!! e drept ca nu mi-as dori sa fiu in drum spre serviciu.. brrrr.. traiasca prenatalul!!

ma duc sa fac o cafea mica si ma apuc de lecturat!

o zi buna tuturor!

rox 34+ Marie Lorelei
think pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Fetelor am luat in greutate si azi plecam acasa!!!!!!!!!!!!!!!!nu mai pot de drag.

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 maine e ziua cea mare, in 29 dec

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelusi

Fetelor am luat in greutate si azi plecam acasa!!!!!!!!!!!!!!!!nu mai pot de drag.

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 maine e ziua cea mare, in 29 dec

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Felicitari si drum bun!!!

35+ Eva Maria
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

neata

felicitari inca o data fetelor care au nascut , refacere usoara si bb sanatosi si mancaciosi

roxx felicitari

patricia ce bucurie , bravooo ...aveti grija de voi

dolores mami luptatoare

gabiu drum bun , aveti grija

fetelor eu deja ma gandesc cum se procedeaza cu dosarul de indemnizatie , cu alocatia ....am intrebat trei persoane in cauza si am auzit trei pareri diferite , deja sunt in ceatza
..voi aveti livret de familie ?? eu nu am ..m.am casatorit la sect 5 si nu mi.a dat

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza38+ mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Foxy-le spune:

FELICITARI ABRAMBURIKA,BLUE-NIGHT SI ROXX
SA AVETI BUBURUZE SANATOASE SI MANCACIOASE!!
Patricia-bine ca mergeti acasica-la mai mare!
Ce puiuti frumosi aveti dragelor
Mirela-ce motanei frumusei ai acolo-de fapt cei 3 muschetari!!
multumesc de cafele si mic dejun...virtual. acum merg la unul mai ..palpabil.
Pup fetelor si sa avem o zi frumoasa.

39+4 KRISTIAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

Gabiu drum bun!!si sa vii cu vesti bune

35+ Eva Maria
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wudy spune:

Bravo Patricia! Ma bucur mult ca bebelina ta a luat in greutate. Drum bun catre casa!

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

bebelusi bravo voua!! mai bine ca acasa nu-i niciunde! impachetarea si urmatorul mesaj sa fie de pe teritoriul propriu

aditzac io nici urma de livret de fam, ca nu-s maritata; oricum, am inteles ca e nitel mai stufos dosarul in cazul meu; apropo, mai e careva in situatia asta? sa vaz dc ma mai poci consulta cu careva.

tunde intrebai de ceva pete pe fata, io una am avut acum vreo 2 sapt o 'explozie' de oaresce pete rosii doar pe partea dreapta a fetei; nu erau cosuri, nush ce papuci erau ca si cosmeticiana s-a uitat lung la ele; cert e ca au trecut, eu banuiesc ca-s de la furtuna hormonala; da' nu cred ca are vreo lagatura cu faptul ca e fata sau baiat bb; oricum, nu le zgandari si dc poti lasa-le sa respire, nu da cu multe creme, fond de ten, etc

rox 34+ Marie Lorelei
think pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

mirela am vz doi motanei .....superbiiiiiiiiiii , sunt asa dragalasi , imi imaginez cat iti este de greu , apuci sa dormi si tu putin ?

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza39+ mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocsanica80 spune:

Buna ziua burticute si mamicute harnicute; FELICITARI FETELOR CARE SI-AU VAZUT PUIUTII
Roxx imi pare rau ca ai ajuns tot la cezariana pana la urma dar daca micuta Catalina este sanatoasa nimic nu mai conteaza;
Am vazut si superbii motanei ai Mirelei dar si minunata printesa Natalia; Danina cred ca esti cea mai fericita mamica cu asa fete frumoase, i-am aratat si sotului poza cu fetitele tale si imi spunea ca cea mare este incredibil de frumusica si pare ca isi iubeste tare mult surioara; toate fetele;
Eu am inceput sa imi fac bagajul de spital, adica suntem la faza de spalat, calcat pus in geanta;

36 + Maria-Sofia
Roxana

Mergi la inceput