BV BLUE_NIGHT, ABRAMBURIKA, ROXX!HAI RELUSHA!(160)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebect spune:

lucia sunt la Rusa presupun ca si tu tot la el esti pt ca ziceai ca vine pe 4 si Rusa atunci se intoarce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

doloress sper sa te inseli si sa nu fie vorba de a cincea boala. offfff, poate te linisteste pediatrul ,sa ne tii la curent !
bebelana bine ai revenit ! imi pare rau sa aud ca ai avut prob, sper ca esti bine acum, te asteptam cu noutati.
deea eu am auzit ca aia de capraru e foarte buna.
Am facut si eu o baita, eram leoarca de la atatea motate cate am bagat azi ! Acum ma pot baga in patut linistita,nu am ratat nimic,si toti bebeii si mamicile lor sunt bine.
va pe toate ! vb maine !

carmen
37+ cu Andrei

Mergi la inceput

Tunde tu ce iei pt raceala ca eu m-am tampit

Mergi la inceput

Lucia eu mai am un copil pe care l-am nascut natural si acum nu-mi mai trebuie asa ca eu insist cu cezariana.

Mergi la inceput

Fiecare organism se comporta diferit la mine a fost groaznic nu m-am dilatat foarte usor ,am avut travaliu lung m-a taiat de m-a zapacit asa ca acum nu mai vreau sa se intample acelasi lucru

Mergi la inceput

Totusi n-am vrut sa fac cezariana la sfarsitul lui decembrie desi as fi putut ca aveam 38 saptamani jumate si as fi beneficiat de legea veche pt ca am pus sanatatea copilului mai presus.Doamne fereste daca s-ar fi intamplat ceva nu mi-as fi iertat-o niciodata

Mergi la inceput

Sper sa nu ma apuce pana miercuri cand ma duc la control ca parca vad ca-l fac natuaral. Ca stiti cum daca vrea sa iasa iese

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Lorich ma bucur ca te-am regasit tot in formula economica! Patrick mai merge la gradi, si va merge in continuare. Desi mama e aici, nu prea vrea sa faca nimic cu ea (decat cand e singur singurel cu ea), in rest numai tati sau mami. Saptamana asta a mers numai de doua ori, luni si joi.

Boala eu cred ca este, mai mult ca sigur, simptomele se potrivesc perfect cu ce-am citit. Se cheama boala obrajilor palmuiti si chiar n-am mai gasit nimic altceva care sa semene cu asta. Arata ca si cum ar fi primit doua palme, e rosu tot la fata. Alergie nu cred ca e, mananca fix aceleasi chestii sau mai bine zi nu mananca mai nimic, cum e obiceiul lui. Acuma ramane de vazut daca eu am imunitate, daca a trecut la bebe, etc.

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si 34+ Kevin
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput

Bebele meu cred ca-i foarte mare ca am un burtoi iar pe primul l-am facut de 4 kg si nici asta n-apare mai mic la echo Tot timpul aparea cu 1 sapt jumate 2 mai mare decat varsta lui biologica

Mergi la inceput

Va dati seama ce greu l-am facut pe primul de 4 kg pe unde naiba sa iasa Iar asta cum se prevede a fi mare mai bine taiem burtica Apropos nu cred ca mai stiti e al doilea baietel pe care il va chema Serban Andrei

Mergi la inceput