BV BLUE_NIGHT, ABRAMBURIKA, ROXX!HAI RELUSHA!(160)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

Am ajuns si noi acasa, dupa o lipsa de vreo 10 zile... A fost asa bine acasa la mama...
Mi se pare ca e alta 'planeta' forumul, numai schimbari, agitatie maxima pe aici!! O sa incerc sa recuperez maine tot ce ati scris, acum mi se pare imposibil... O sa actualizez si semnatura.

Felicitari mamicilor, vad ca v-ati inmultit exponential!!!
Bine ati venit buburuzelor!! sa fiti sanatoase si sa cresteti mari!!!

Pupici si somnic usor!

rox 31+ Marie Lorelei
think pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Citat:
citat din mesajul lui maimutzica10

mesaj de la Roxx:

"Catalina - Victoria a intrat in familia si in inimile noastre la ora 20.40, 2850g, cezariana. Mami e ok, se recupereaza, tati e topit de fericire! "

Felicitari Roxx, Bine ai venit Catalina

carmen
37+ cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns de_ea spune:

yuhuuu...ce multe vesti bune si ce multi bebelusi au venit astazi!!!

FELICITARI ROXX!REFACERE USOARA SI UN BEBE SANATOS ,PAPACIOS SI NECOLICIOS.SA VA ADUCA NUMAI BUCURII!!!
BUN VENIT BEBE CATALINA-VICTORIA!!!

Andreea 34+ cu Medeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Ce zi minunata a fost pe forum ! agitatie maxima si emotii de nedescris !!!
Multumim fetelor care ne-au tinut la curent cu ce se intampla !
maimutico chiar intrebam de tine azi, ce mult ai stat plecata ,bine ai revenit ,noutati,ceva?

carmen
37+ cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Blue, Abramburika felicitari inca o data, va asteptam acasa cu vesti bune!

Lucia si eu am arsuri groaznice, la Patrick n-am avut asa ceva. Mai rau e ca trebuie sa stau intinsa in pat deci mi-e o groaza sa mananc. Iau si eu un fel de rennie, beau apa rece cu gheata, ajuta putin. Bebelana a scris acum cateva zile, insa mesajele ii apareau tarziu ca e moderata inca, deja se schimba si capitolul can ii apareau ei mesajele, ca se scrie in ritm ametitor pe aici. Asa ca saraca a ramas neobservata, eu am citit ca mie imi aducea la spital sotul copiate capitole din urma si tot voiam sa va zic, insa am uitat. Era funny ca voi ii urati La multi ani, ea raspundea, insa voi n-o vedeati.

Eu am intrat in alta panica! Patrick are, mai mult ca sigur a cincea boala (the fifth disease) , are toate simptomele : iritatie pe obraji si pe corp, a vomat saptamana asta, a facut putina febra, a fost mai mereu obosit, n-a mancat mai nimic etc. Boala e infectioasa, nu e asa periculoasa pentru copii si adulti insa am citit ca poate fi periculoasa pentru fat: malformatii la maduva spinarii, la inima, lichid in exces, probleme cu placenta etc. Eu deocamdata nu am nici un simptom dar dureaza cica si 2 saptamani pana se manifesta. E un virus care blocheaza producerea de celule rosii, ceea ce la bebe din burtica poate face rau. Mai grav e in primele 20 de saptamani de sarcina, insa si in ultimul trimestru poate fi periculos, si doctorul poate hotari chiar provocarea nasterii din motivul asta.
Acum nici nu stiu ce sa fac, doctorul meu e plecat, nu stiu unde sa ma duc, la urgenta, inapoi unde am stat internata... Deocamdata i-am scris pediatrului lui Patrick sa-mi dea un sfat ceva.
Of, oare cand ma linistesc si eu cu sarcina asta, nu stiu.

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si 34+ Kevin
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebect spune:

Buna fetele
Sunt BEBELANA. Eu nu mai scap de moderatie si am avut si foarte multe probleme in ultimul timp. De citit am citi dar nu am mai scris.
Felicitari fetelor care au nascut Recuperare usoara si bebei sanatosi
38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Bravo Rrox!
Bine ai venit Catalina!!

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si 34+ Kevin
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Felicitari ROXX!!!

BINE AI VENIT PE LUME CATALINA!!!
sa fii sanatoasa si sa aduci bucurii la mami si tati!!!

Laura

38+ cu AMR 10 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebect

Buna fetele
Sunt BEBELANA. Eu nu mai scap de moderatie si am avut si foarte multe probleme in ultimul timp. De citit am citi dar nu am mai scris.
Felicitari fetelor care au nascut Recuperare usoara si bebei sanatosi
38+

Inca un mesaj si gata ai scapat.

Eu fug la nani ca mi se inchid ochii deja.
Somnic usor si vise placute!!!

Laura

38+ cu AMR 10 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebect spune:

De trei sapatamani ma chinuie o raceala ingrozitoare cu multa tuse L-am sunat pe dr mi-a zis sa iau paracetamol ceaiuri si vit C. Eu de frica n-am luat paracetamol decat 2 zile si uite asa am lalait-o cu raceala Cand tuseam bebe asa ce se agita ca am minceput sa-mi fac fel de fel de ganduri ca l-am zdruncinat si poate il afecteaza emotional sau altcumva.

Mergi la inceput