Cumparaturi on-line

Cumparaturi on-line | Autor: medeea76nou

Link direct la acest mesaj

Am incercat ieri sa fac cateva cumparaturi, in special hainute, insa burtica deja nu ma mai lasa sa ma misc in voie, sa probez haine, sa umblu dupa cumparaturi pentru copii...
Ma intereseaza daca pot cumpara on-line hainute foarte bune calitativ, gen Grain de Ble, Vertbaudet etc. in Romania, chiar daca magazinele sunt in stainatate. Voi cum faceti?

Mamica de Tea (2006) si de Ana (2008), din nou 25+, bineinteles tot

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Cauta pe ebay.co.uk sau ebay.de .

***Fur is for petting**

www.adoptiicaini.ro si www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com si http://re-shop.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

E drept ca situatia difera putin dar eu aici ( in Franta ) cumpar aproape tot de pe net mai ales iarna, de la cosmetice la filme, carti, jucarii, haine, condimente mai deosebite. Vezi ca sunt unele subiecte cu firme care livreaza si in Ro si era o fata din Franta care ajuta fetele si cu livrarea de Laredoute( care mie nu mi se pare prea buna calitativ vb ..) Eu in ajutorul tau cu ce stiu sigur poti sa iti zic de DPAM http://www.dpam.com/ care stiu ca livreaza in Ro si stiu ca au produse de f buna calitate pentru pitici ( mai scumpe dar merita plus ca incep soldurile in Franta cica din 12 ian, depinde de firme) . Vertbaudet nu stiu daca livreaza in Ro, cel de fr in speta dar vezi ca au mai multe site-uri si pt germania, spania, portugalia... care poate livreaza. Stiu ca livreaza cu preturi super ok Amazon.uk si merge mult mai repede decat amazon.com din USA , mai era next-ul care o data livra o data nu ....si sigur daca cauti la subiectele de genul asat pe DC gasesti o multime de firme . Spor la cumparaturi si nu uita ca vin soldurile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Citat:
citat din mesajul lui silvi_2005

E drept ca situatia difera putin dar eu aici ( in Franta ) cumpar aproape tot de pe net mai ales iarna, de la cosmetice la filme, carti, jucarii, haine, condimente mai deosebite.

Eu cumpar aproape TOTUL online, in afara de mancare
In general de pe ebay.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Rall, ai cumparat cumva telefoane mobile sau ceva de genul acesta? Se plateste ceva vama?

Memorabil:

Citat:
citat din mesajul lui accept92

Nu Xio, nu m-am facut, caci nu m-au intereat niciodata banii. Iti urez prosperitate, desi sunt sigura ca vei avea, e banoasa ginecologia. Plus ca inteleg ca orice femeie care se teme sa nasca poate veni linistita la macelar la tine. Cele care isi vor permite desigur, caci asa cum ai spus, cezariana e 'mai scumpa'.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Nu se plateste nimic daca, cumperi din EU, noi am cumparat si GPS si nu am platit nici o taxa .. insa vezi sa iti ajunge, adica sa nu se "rataceasca" cu Posta Romana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

PS: Medeea, noi avem magazin online de haine de copii, daca te intereseaza, da PM si iti dau linkul ... mai ales la capitolul haine bbi mici eu zic ca stam bine si preturile sunt rezonabile, calitatea e foarte ok, sunt importate din Canada.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lara_c spune:

Eu nu am mai cumparat nimic dar absolut nimic dintr-un magazin real de 18 luni ( mai putin shoppingul in vacante).
Cumpar online absolut tot, de la rochia de revelion la tampoane.
Aproape toate magazinele high street din UK au site-uri de unde poti comanda si in plus comand mult de pe amazon si tkmaxx ( haine de designer la preturi reduse).
Recunosc ca am o masura 'standard' atat la pantofi cat si la imbracaminte, adica o rochie de calitate marimea 6 nu are cum sa nu imi vina bine sau pantofi masura 5 , repet de calitate pt ca daca sunt cumparati de oriunde marimile difera.
Pana acum nu am avut niciodata probleme cu nimic din ce am cumparat iar anumite produse le-am cumparat la preturi mult mai bune decat din magazinele reale mai ales de pe amazon.
Din cate stiu majoritatea site-urilor livreaza si spre Romania, nu stiu insa cat costa dar avand in vedere ce scumpe sunt unele produse in Romania ( mai ale cele pt copii) eu cred ca as comanda si daca as locui in Ro..

Lara mami de Errie si Jamie

Hawaii MexicoUS*Europe_and US * Wedding * ErinnKendall*KUALA LUMPUR * Bangladesh_Singapore_Bali * India*Nepal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lara_c spune:

Acest site compara produsele similare de ma mai multe alte siteuri online si va redirectioneaza catre situl/ produsul dorit :

http://www.shopstyle.co.uk

Lara mami de Errie si Jamie

Hawaii MexicoUS*Europe_and US * Wedding * ErinnKendall*KUALA LUMPUR * Bangladesh_Singapore_Bali * India*Nepal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Citat:
citat din mesajul lui XIO

Rall, ai cumparat cumva telefoane mobile sau ceva de genul acesta? Se plateste ceva vama?

Daca nu sunt din UE, se plateste.
Daca sunt din UE, nu stie nimeni ce ai in pachet si nici nu e interesat

Mergi la inceput