Prietene la bine si la greu -95

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

many,bafta multa...sa fie cu bebe acum repede

Dragos si Eva _30.11.2009

mucosii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Eu am auzit la stiri ca se va baga procedura FIV in lista celorlalte tratamente platite de CAS (val de 5000 e....asta nam inteles prea bine)

fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea ( 6-oct-2009)

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui simina_kin

Eu am auzit la stiri ca se va baga procedura FIV in lista celorlalte tratamente platite de CAS (val de 5000 e....asta nam inteles prea bine)

fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea ( 6-oct-2009)

Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Imi este greu sa cred ca intr-un sistem sanitar muribund vor gasi bani si ptr. FIV. Si apoi decontare va dura o vesnicie iar criteriile de selectie a dosarelor vor fii asa de rigide ca ne vom lipsii singuri.

mami de Vlad (29.10.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

buna seara

eu nu apuc sa scriu nimic. si ca sa vedeti ce suparata sunt de asta, iote ilustrez cu emoticonul pe care il urasc (prietenii stiu de ce )

Licurici felicitari pentru cele doua liniute. Sa dea DD sa mearga bine si frumos sarcina si bebelusul sa fie sanatos .
Cu matzuca nu te agita mai mult decat trebuie, ca deja ne-am vazut cu nasii , asa ca asta e, mama ei de posta .

nu stiu cand revin, tot incerc sa scap de treburi si parca tot mai multe vin (acu e drept ca am si avut musafiri si am fost si noi in vizite... dar asta acu, cat mai e tati in concediu, de luni gata...). Dar ma gandesc la voi toate si sper sa prind iar ritmul.

seara frumoasa

Monis si piticutzul Santiago (02.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

fac capitol nou repede si ma duc la nani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

capitol 96

Mergi la inceput