Prietene la bine si la greu -95
Raspunsuri - Pagina 18
Ramonika spune:
si la noi a venit ieri. cretulina intai s-a uitat curioasa, insa cand s-a apropiat popa mai tare, a pus buza sa planga...
lyly si gabitza - am vazut filmuletele, foarte simpatici pustii.
many vazut poze, placut.
Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz
gabitza35 spune:
multu de aprecieri...
Eva tot asa se deplaseaza in general,cand are ea chef busileaza ... o astept sa vad cum se descurca la verticala.
Cum intotdeauna mancarea la cazan e mai buna decat aia facuta acasa in cantitati normale, nu se puteaca aceasta regula sa nu se aplice si la mancarea mucosilor versus mancarea parintilor. Ambele sunt pregatite la fel,aceleasi ingrediente in aceeasi ordine(mai putin sare, piper, etc). Asa ca, incepand cu ciorbita de dovlecel de ieri si continuand cu spanacul de azi,mancarea lor este si mancarea noastra (o condimentam separat in farfurie),pt ca se pare ca nu ma descurc cu cantitati minuscule .
Dragos si Eva _30.11.2009
mucosii
simina_kin spune:
Neata fetele
Gabitza sunt scumpi rau piticii, ce frumos se joaca amandoi, iar Eva este haioasa rau de tot cum se deplaseaza are si viteza
Si noi mancam aceeasi mancare de vreo 3 luni.Pt noi mai condimentam in farfurie.
Cu ciorbitele ne-am obisnuit asa mai dulcegi
Cred ca ne este si noua de folos pt ca am cam eliminat prajelile...........dar daca este musai sa prajim, atunci este doar pt noi
fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea ( 6-oct-2009)
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
laura - andreea spune:
Bine v-am regasit dragelor! Inainte de toate va urez un an cat mai frumos si mai sanatos pentru voi, puiutzii vostrii si intreaga familie! La Multi Ani 2011!
Nu prea stiu cine ce a mai facut decat ce am citit in capitolul actual. Licurici, firstly, felicitari maxime si sa ai parte de o sarcina cat mai usoara si de o nastere si mai usoara! Ma bucur foarte tare pentru voi si sper ca si voi la fel
Apropos de cadoul de la tine, sunt superbe coronitzele, matzele si globurile. Ai un talent desavarsit! tot familionul le-a admirat, bunica mea a zis, citez"cata rabdare, cat talent si cata imaginatie". Acu astept colectia de primavara-vara
poze
gabitza35 spune:
Pt ca nu pot iesi afara cu saniutele,odata ca sunt la tati in portbagaj si ,apoi,inca nu am incercat legarea lor in serie pt a le putea trage (sunt singura si altfel nu as avea cum)va trebui sa ies cu caruciorul, am vazut ca Santi a facut-o....cred ca e destul de greu pe zapada asta, dar altfel ar insemna sa mai bifam inca o zi numai in casa...
Ava,voi cum faceti cu plimbarea pe zapada,dublezi bunica la saniute sau cu caruciorul?
Dragos si Eva _30.11.2009
mucosii
laura - andreea spune:
Suntem bine, am mai crescut, ne-am petrecut binisor, am fost bolnavioare amandoua, Giulia inca tuseste un pic, mergem la un consult sa fiu sigura ca este ok la plamani.
In rest, este mare dansatoare (Lyly, l-am vazut pe Alex, este superb si plin de energie), danseaza si cu mainile si din funduletz, este absoluta
Cu mancarea ne-am descurcat rezonabil, legumele de la nenea ala cu ferma bio au fost foarte bune, recomand cu incredere. In rest, am improvizat la greu si a fost ok. La capitolul carne este destul de rau daca nu ai pe cineva de incredere. Fructele sunt groaznice din pctul meu de vedere, manadarinele, clementinele nu au nicio legatura, cu ce gasesc aici, total fara gust, acre si uscate. Nu am ajuns la nici un magazin bio, as fi fost curioasa ce au acolo.
Am prins si ceva prajiturele de Craciun cu un pic de zahar si ciorba de cocos cu bors facut de mama(nu va spun cat era de moarta dupa ea ).
am trait si experienta presiunii familiei in diverse privinte si intr-adevar v-am inteles pe multe dintre voi. Era 31 decembrie, fata tusea f urat si a facut febra iar eu nu gaseam nici un pediatru sa o vada. In cele din urma a consultat-o o matusa, a facut ceva constatari iar pedi a noastra(sa ne traiasca) i-a pus diagnosticul la telefon. Evident ca a zis fara antibiotic spre stupoare si supararea anumitor persoane, dragi de altfel. Am rezistat eroic la presiuni si am facut bine insa m-a socat incapatanarea si refuzul de a intelege diagnosticul unui medic (care prea merge pe latura naturista).
poze
many_bani spune:
Multumim ptr. comentarii
Gabitza iar am ras copios de modul de deplasare al Evei. Cred ca peturile sunt pe gustul copiilor la varsta asta si Vlad este mare fan al lor.
Sa inteleg ca voi aveti ptr. fiecare o saniuta si nu una de 2 locuri?
Laura_andreea bine ai revenit. Imi pare rau ca ati fost bolnavioare si noi am fost tot cam la fel, nici acum nu este prea ok treaba.
Vlad a fost la sanie cu tati si a venit cu nasul rosu, este asa haios.
mami de Vlad (29.10.2009)
angi_san spune:
Buna ziua, fete dragi!
Am terminat si noi cu raceala su cu tusea si cu antibioticul ().Laura_andreea, la fel am patit si noi cu revelionul si toate alea. Tare ti-as fi recunoscatoare daca mi-ai spune ce tratament ati folosit. Pitica mea tusea si avea ceva secretii in gatut si 2 medici dupa ce au ascultat-o, au apreciat ca are nevoie de antibiotic. Nici macar nu a facut febra!
Deja am hotarat sa avem in casa siropelul ala de zicea Raluci , si daca mai aud de ceva alternativ tare as aprecia.
Pitica e vesela, am iesit azi la zapada, dar nu prea e entuziasmata sa mearga pe jos asa ca m-a cocosat. Maine ies cu carutul, clar. Inca mai caut o saniuta mai inalta, dar care sa aibe si spatar. ceva idei? Am vazut saniutele fetelor dar nu ma simt eu confortabil sa o tin asa de jos cu manutele prin zapada si caca de catei (la noi in zona sunt cu nemiluita).
Pup fetele dragi.
Angi de bebe Ana Maria (03.12.2009)