Prietene la bine si la greu -95
Raspunsuri - Pagina 16
gabitza35 spune:
Licurici,eu am vazut ghiveci cu rozmarin la Kaufland...nu stiu daca aveti prin zona,poate la ceva similar
Mazarea eu am facut-o uneori blenduita,iar cand am luat borcan cu boabe mici de la Mega(ala care e pozat pe contul comun in diverse) care au o coaja f subtire,am pasat-o
Lyly e f tare Alex danstorul...si ce viteza are la deplasat...
Dragos si Eva _30.11.2009
mucosii
RamonaCopot spune:
Laura, busuioc si rozmarin, menta, patrunjel cret, etc... la Kaufland sunt sigur, dar nush daca tot timpul. Am avut busuioc de vreo 2 ani de zile in ghiveci in bucatarie, pana acum cand le-a descoperit exploratorul si sapa in pamant. Le-am trantit pe jos si i-am zis soacrei ca Dominic si ui asa le-am aruncat (ca nu vroia sa le puna in alta parte). Rozmarin mai are inca soacra si creste ca nebunu, iti pun o crenguta in apa sa prinda radacini si ti-o trimit pe posta, cand e gata.
Ai grija insa la plantele astea, sa mai recitesti care nu sunt bune in sarcina, ca o gramada is rele acum. tare mi-a placut cum le-ai "luat apararea" parintilor smaranditzei.
raluci_b spune:
Many - mazarea eu o dau neblenduita, de fapt nu mai blenduiesc nimic in afara de fructe
Vazut perechea de fulgi petrecareti de revelion
Ralu draga eu acum am vazut intrebarea ta, eu zic ca-s suficiente 2 supturi pe zi in rest mai merge la micul dejun lapte de capra/vaca
Ramonik nu cred ca alaptatul mai rar o sa dea drumul la menstruatie, la mine a aparut cand alaptam des, asadar las ca vine ea
Lyly - alex e mortal de delicios, parca-i bubu cand rade iar la dans, clar trebuie sa le facem trupa mai ales ca Alex da si din mana, renus doar din genunchi si din cap, cred ca de la rocku masii
Speram ca in Anul Nou
In burtica sa apara Kinderica
mami de 1 An pt. Remus Andrei(8 nov '09)
in asteptarea lui cu trandafirul in gura
laurairina13 spune:
Fetele, va mai aduceti cumva aminte din gravizenie, stiu ca durerile de burta nu prea erau bune in perioada asta..A cam inceput sa ma doara burta ca la menstruatie, drept e ca pe mine nu prea ma doare niciodata burta la menstruatie de asta sunt cam nedumerita si cam morcovita...Inafara de nospa ar trebui sa mai fac ceva?
Stiu ca se explica durerile astea ca si cum ar fi contractii ale uterului si nu fac tocmai bine samburelui care abia s-a fixat..sau gresesc eu...
Acum ma gandeam la ce zicea Many cu ne-luatul in brate a cupilasilor cat suntem gravide, si sunt zile cand si de 3-4 ori pe zi o tin in brate cate jumate de ora/o ora sa o adorm..
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
Firefly's shop
BLOGUL MEU
krelia spune:
La multi ani, mamici, burtici, fetici, baietici
Sa aveti un an frumos si bun!
Licurix - sa-ti traiasca ousorul si sa fie sanatos...orice sex ar avea
Pupici catre toate colturile tarii, de la noi din batatura!
_
Krelia, mami de tzutzupid Rares-Mihai (05.11.2009)
Muhammad Ali
many_bani spune:
Laura, sa iei no-spa cand simti dureri, sa nu lasi durerile sa duca la contractii, poti lua 3-4 no-spa pe zi. Acorda-ti mai multa odihna acum, macar pana treci de primul trim. Despre dureri pe mine ma bucurau, era semn de implantare, dar nu le lasam de capul lor. Ai grija de tine, cheama soacra, bunica sa mai stea cu Amalia, macar primul trim.
mami de Vlad (29.10.2009)
raluci_b spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laurairina13 Fetele, va mai aduceti cumva aminte din gravizenie, stiu ca durerile de burta nu prea erau bune in perioada asta..A cam inceput sa ma doara burta ca la menstruatie, drept e ca pe mine nu prea ma doare niciodata burta la menstruatie de asta sunt cam nedumerita si cam morcovita...Inafara de nospa ar trebui sa mai fac ceva? Stiu ca se explica durerile astea ca si cum ar fi contractii ale uterului si nu fac tocmai bine samburelui care abia s-a fixat..sau gresesc eu... Acum ma gandeam la ce zicea Many cu ne-luatul in brate a cupilasilor cat suntem gravide, si sunt zile cand si de 3-4 ori pe zi o tin in brate cate jumate de ora/o ora sa o adorm.. Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009) Firefly's shop BLOGUL MEU |
din cate stiu pana la 11-12 saptamani durerile ca la menstruatie sunt normale din cauza mariri uterului
Speram ca in Anul Nou
In burtica sa apara Kinderica
mami de 1 An pt. Remus Andrei(8 nov '09)
in asteptarea lui cu trandafirul in gura
laurairina13 spune:
Raluci, multam!
bei..da ce repede am uitat tot din sarcina trecuta, pana si durerile de dupa cezariana
Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
Firefly's shop
BLOGUL MEU
gabitza35 spune:
iata de ce cred ca ne vor evacua vecinii din bloc....
Dragos si Eva _30.11.2009
mucosii
smaranditza spune:
gabitza, ce tari sunt piticii tai!!! Si ce fain se joaca ei impreuna!
MAi, am si eu o intrebare: la voi nu e rece gresia? Ca am vazut deja cateva filmulete/poze in care kinderii patruleaza pe jos pe gresie fara nici o problema. Noi avem gresie in hol si bucatarie, si mi-e atat de rece la picioare, incat nu stau niciodata doar pe sosete, ci am si papuci de casa. Lui Timi ii dau cate doua perechi de sosete ca sa nu ii fie rece. Insa nu il las deloc sa stea pe jos. Daca mie imi ingheata fundul si oasele...ma gandesc ca lui cu atat mai mult...
Licurici, mie mi se pare tare mult jumate de ora cu rechinila in brate. Parca ziceai ca o mai hatzanai uneori si cu carutul. S-a dezvatat acum sa adoarma asa? Eu asa il adorm pe Timi si la amiaza si seara cand nu ne merge faza cu nani-nani-sh-sh-sh...
Uneori il hatzan de cateva ori inainte si inapoi si e gata...in 2 minute e adormit.
Mie mi se pare mult cum il ridic eu: il mut din carut in patut, il pun si iau din scaunul de masa, il duc in brate la baie la spalat, din astea. Insa, daca sunt fara sot acasa nu am ce face. Cand intra el pe usa, preia toate astea, plus cateva ture de alergat cu Timi pe umeri si alte alea.
Ma duc sa scot niste haine din masina.
you all!
Mami de Timi nazdravan si 10+ cu Fantomas