Prietene la bine si la greu -95

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Citat:
citat din mesajul lui ali762000

Am citit ca toate ati facut tiramisu , poate ati dat reteta in capitolul trecut peste care am sarit daca se poate imi trimite-ti si mie inca o data reteta , se poate si un PM ca sa nu deranjeze. Multumesc

ALI mama lui MIHAI

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=159657&whichpage=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

va las 2 filmulete pt amuzament

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaranditza spune:

Lyly, e mortal Alexutul! Ce fain danseaza, ca un om mare! M-am topit toata cand l-am vazut cum dadea si din capusor. Nu pot sa bag boxele acum, ca doarme Timi, dar si in filmuletul al doilea se vede distractia maxima. Si ce fain bea el din canuta cu cioc!

Licurici
,

Floricik, spor la lucru, si succes cu noul biznis.
Fantomas nu prea stiu ce face pe-acolo, abia astept sa merg in saptamana a-12-a la control, sa-l vedem.
Asa sperietura am tras de Craciun... Pana acum foloseam o hartie igienica alba, cu niste imprimeuri verde deschis; ei, inainte de sarbatori, a luat sotul o hartie cu ceva imprimeuri roz, ca niste floricele. Pfoooaii, si cum ma duc eu kiorosh de somn noaptea la baie, deja vedeam pete rozalii si scenarii care mai de care. Sa mai zic ca mi-am facut provizii cu nshpe perechi de chiloti albi de toate modelele, ca sa vada si ochiu' meu tot ce nu se poate vedea pe cei negri, rosii, etc? Paranoia clar...

Ma duc sa ma pun un pic in pat, ca ma inteapa cam rau in partea dreapta, din nou...

Mami de Timi nazdravan si 10+ cu Fantomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Lyly, este total Alex, am ras sai noi de rasul lui.

mami de Vlad (29.10.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Reteta eritem fesier

Nistatin 2g
Oxid de zinc 20g
Talc 20g
Lanolina/ Vaselina aa 30g

Se folosete de 3 ori pe zi, pana la disparitia eritemului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Am facut tiramisu. Pfoai! Ce bunatate! AM facut cantitate dubla. De neam prost ce sunt si din cauza de familie mare manacacioasa de dulciuri. A iesit demential! Am mancat aseara. Cine avea rabdare pana maine. Azi mi-a mai ramas un pic. Evident este mai bun dupa ce s-a odihnit peste noapte. Dar, mie mi-a plcaut si asa, mai .... pravalit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralu_seby

Da Ionela pe unde zburda?

poponitzu' meu Matei-Andrei

Mami de toddler nazbatios

La multi ani! in Noul An

iaca astept sa fiu strigata. GLUMESC, evident
Noi am petrecut nu tocmai vesel. Tata e acasa de mai bine de 2 saptamaniu , asta fara sa fie intr-o stare buna... deci sarbatorile cam triste. Peste 10 zile il reinternam si poate atunci reusesc sa ma remontez. Intre timp sunt cu atentia turata la maxim ca piciul meu e umblaret si curios, tata e cum e... si e bine de supravegheat non-stop. Dar nu va mai stric dispozitia cu detalii.

Mihnea e sanatos si vesel si alintat pana la extrema. Tata se agita rau daca il aude plangand( cine stie ce o fi in creierasul lui bolnav) asa incat, imediat ce scoate un scancet asta mic ma execut. In mod normal, Pitix s-a prins de smecherie si acum se pune in fund si urla MAXIM pentru orice. Ma asteapta zile grele sa bag reeducare cand o pleca tata. Ne descurcam noi

Licurici super-hyper-mega felicitari. Ce frumos!!!! Asa deci, "zmau'" era mandru nevoie-mare de revelion in calitate de membru al familiei "trei si-un pic"

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Smara hihihih ce tare asta cu chilotii albi, eu sunt pe absorbante zilnice carefree, si acolo se vede tot, indiferent de culoarea chilotilor. Si la mine a fost teroarea saptamana asta cat am asteptat sa imi vina rusii pana sa stiu sigur ca sunt gravi, pandeam toti chilotii, toate absorbantele dupa pete roz.pfiu..acu sunt cu ochii tot asa, doamne fereste dupa alte scurgeri rosii..

Dankutza, las ca si eu sunt la fel de , stii ca povesteam ca am facut tiramisu la 10 seara si a doua zi dimineata in loc de mic dejun eu savuram ditumai felioiu de tiramisu O sa ma fac rotunda rau cred si in sarcina asta..si tare nu as vrea

Lyly, tare rau Alexutu dansator, asa face si Amalia. Eu am alti pitici, ca si tine am televizorul asezat pe mobila de sufragerie fix la fel, e jos, si Amalia mai are putin si ajunge sa puna mana pe ecran, una e ca imi e de tv ca e LCD, dar ma gandesc si la ochisorii ei ca sigur afecteaza holbatu asta in tv.
Mai toata ziulica cum prinde tv deschis se posteaza in piciorele acolo fix in fata, daca s-ar putea lipi de tv bine ar fi pentru ea
Nu stiu cum sa fac sa pun televizorul, mai sus sa il prind de perete nu am cum caci am alte rafturi la mobila aia..ie grele...

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

Firefly's shop

BLOGUL MEU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13

Ramonika, sincer nu stiu ce sa iti spun...oare sigur vine de mai scoti din reprizele de alaptat?...Chiar nu stiu ce sa iti spun..Vreti ca la bb2 sa te incadrezi dintr-un concediu in altul?ca daca da...ar cam trebui sa ramai gravi maxim in luna martie..ca sa nu fie nevoie sa mai lucrezi vro luna doua intre concedii..zic si eu.

nu neaparat sa nasc bebe 2 cand implineste cretulina 2 ani. pot fi si in 7 luni cand implineste ea anii. sa intru in concediu prenatal. deci as putea naste si in ianuarie 2012, de ex.
ideea e ca am vrea si bebe 2 si ar fi bine sa merg in continuare dintr-un CIC in altul, sa-mi iau de-o grija, cum spuneai tu.

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lalu_79

Ramonika, nici mie nu mi-au venit uratii.....chiar nu stiu ce sa-ti spun.....intr-un colt al memoriei mi-a ramas ideea ca poti sa ramai insarcinata chiar daca alaptezi si nu ai menstruatie...adica ovulatia se poate produce.Poate niste teste de ovulatie ca te-ar ajuta, nu stiu.

asa este, insa cand am spus ca nu mi-a venit ciclul, m-am referit ca nu mi-a venit nici ovulatia, implicit. si ca sa prind prima ovulatie (inainte de a-mi veni primul ciclu), sansele sunt de 0,01%

pupam mamica bolnavioara (insanatosire grabnica) si pe Ari

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz

Mergi la inceput