HAI BLUE_NIGHT,ABRAMBURIKA,ROXX , RELUSHA!(159)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blue_night spune:

Stiu ca voi dormiti la ora asta, dar v-am promis ca va tin la curent. Eu m-am intors de la spital. Se pare ca mai este destul lichid pe acolo (probabil doar s-au fisurat membranele, ca dr de grada m-a asigurat ca e totul ok ), iar contractiile nu sunt cine stie ce pe aparat (eu deja le resimt destul de tare, ca sa fiu sincera - dar na, probabil se poate mult mai rau). Aaa, iar dupa atatea ore de contractii colul meu nici macar nu e sters (e tot asa, deschis de un deget, si atat). Toata lumea a zis ca sunt departe de moment, asa ca am fugit. Adica am plecat cu semnatura pe propria raspundere. Era horror in sala de travaliu, n-as fi rezistat prea mult acolo. O sa revin la urmatoarele semne.

Se pare ca nu o sa am parte de un travaliu prea usor, asta e. Tare as mai dormi, dar nu prea pot - sunt dese si urate totusi contractiile.

Pupici, o sa incerc totusi sa ma intind.

Anca in saptamana 40 cu Diana Maria
Copiii trebuie sa fie indulgenti cu adultii. (Antoine de Saint Exupery)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vasilasanita spune:

Nici eu n am somn, Sunt alaturi de tine blue night. Pana cand te lasa daca nu se deschide colul si totusi ai contractii? Nu ma pricep de aia ma gandesc tot mai mult la cezariana.

pup

sapt 38 cu Stefan
Dumnezeu ne va ajuta sa fie bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluKara spune:

blue bight, capul sus ca o sa vina si bebele tau acusica..mai are un pic de stat pana aterizeaza in bratele lui mami.

fetelor, am si eu o curiozitate...te poate obliga sa faci clisma???? numai ideea ma ingrozeste...sper sa se poata refuza pe baza de semnatura ca altfel nu stiu pe unde scot camasa...brrrrrr

referitor la aureole, si la mine s-au marit si s-au innegrit, deci presupun ca e normal si ca isi vor reveni cu timpul.

Mirela, daca esti draguta sa mai povestesti cate ceva despre Filantropia...nu stiu de unde dar eu aveam ideea ca Filantropia merge pe rooming in...sau poate doar la rezerve...trebuie verificata iar informatia...sau la tine nu au stat motaneii cu tine poentru ca era cezariana...da-mi si mie niste detalii te rog...

Raluca 37s cu Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

buna dimineata fetelor!
va servesc cu o cafea, sa avem energie pentru galeria de motate pentru ANCA si bebe DIANA MARIA!!!

Legat de clisma, nu stiu ce sa spun. Mie mi-au dat un medicament (iar pastile! ) de cum am ajuns, fara sa-mi spuna ce e, si am zbughit-o in minutul urmator la baie.
Dar de ce spuneati ca la noi e facuta fara intimitate? unde anume?

ANCA - mult succes cu colul, ai rabdare si fii sigura ca o sa fie totul bine.
azi o sa aiba loc intalnirea cea mare, oricum!

va pup, fetelor, sunt pe aici, va doresc o zi frumoasa!!!

copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai
sanziana de flavia si cu felix -> 32s
AMR 7 saptamani
felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Foxy-le spune:

neata si de la mine fetele.Multzam de cafea zikiAcum bag si un ceai cu lamaie sa mai domolsc raceala asta nesuferita .
HAIDE ANCA
vine ea bebita DIANA. Iti da emotii de pe acum .Te inteleg cu asteptarea asta (mai ales cand nu stii la ce sa te astepti!)
Bun venit Doloress in timp real . Uite un inceput de an ff bun pt tine. Tot asa s-o tii

39+4 KRISTIAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

La multi ani, sanatate tuturor, mici si mari, in noul an!

Anca, am patit acelasi lucru la prima sarcina, contractii la 5 minute pe care eu le credeam puternice. Am mers la spital, apoi am revenit acasa. Hai ca esti aproape!

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Mergi la inceput

fetelor, am tras cu ochiul la odiseea vecina, nov-dec, si voiam sa va intreb, pentru mai incolo, daca ati vrea sa ne "aliem" sa luam colac pt baie, special pentru bebelusi.
am gasit pe un site la 2 dolari 30, si nici o firma nu livreaza, cred, pentru 2 dolari.
banuiesc ca daca ne unim mai multe, reusim sa scoatem si costul de livrare.
ganditi-va si dati-mi de stire. daca vreti, daca gasim mai ieftin...
mie mi se pare super util, si foarte folositor si pentru noi si pentru buburuze.

pupicei

AMR 7 saptamani
felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wudy spune:

Buna dimineata si de la mine!
Pentru ca intru pentru prima data pe anul acesta va urez LA MULTI ANI! Sa va dea Dumnezeu sanatate, noroc, fericire, copii sanatosi, mancaciosi si neplangaciosi.
Un an 2011 asa cum va doriti voi si asa cum mi-l doresc si eu pentru mine!

33+

Mergi la inceput

bun, retrag
am gasit si cu 1 dolar...
spuneti-mi cate ne-a putea strange, si dupa aia vedem cu preturile

AMR 7 saptamani
felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns de_ea spune:

Buna dimineata
Am primit mesaj de la Abramburika:MI S-A RUPT APA.M-AU INTERNAT.

Andreea 34+ cu Medeea

Mergi la inceput