HAI BLUE_NIGHT,ABRAMBURIKA,ROXX , RELUSHA!(159)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Fuguta la spital !!!!!! Yuhuuuuuuuuuuu Yupyyyyyyyy

Curaj Anca, noi suntem cu gandul la voi ! Doamne Doamne sa fie cu voi !

Hai Anca

carmen
37+ cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

vai fetelor mi a povestit o prietena acum momente jenate cu clisma inainte de nastere
deci nu mai pot de ras, e super funny, atata timp cat nu e vorba desprre tine

da mi e groaza cand ma gandesc, parca nici nu mi vine sa mai mananc
deci clisma se face inainte de nastere naturala nu??
la cezariana nu e cazul, nu??voi ce stiti..

35+ Eva Maria
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1

Mergi la inceput

lucia da, se face numai la nastere normala,din cate stiu eu.Dar nu e neaparata nevoie de clisma.De ex sormea a nascut de 2 ori , normal, si nu a facut niciodata clisma.Dar s-a scapat pe ea prima data, a plans de rusine ,noroc de moasa care a avut-o,super draguta,a linistit-o imediat.

carmen
37+ cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

HAI ANCA
nastere usoara si bebelus sanatos si gras

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Fetelor, ma uitam acum cand ma masam cu ulei, Doamneeeee mie mi s-au facut sfarcurile cat Casa Poporului !!! De fapt nu sfarcurile, areolele din jurul lor...Doamne Fereste cat juma de tzatzoi e maroul! Voi cum stati ?

carmen
37+ cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Fete dragi, LA MULTI ANI, va doresc un an ca-n povesti, sa fiti sanatoase, fericite si iubite, sa aveti parte de copii sanatosi si papaciosi!!

Blue_night - ANCA - nastere usoara, hai ca ai spart gheata din cele trei fete in asteptare! Hai bebe Diana-Maria, prima buburuza din 2011!

Felicitari noilor mamici, ma bucur ca toate sunteti OK!
Am vazut in sfarsit si eu poze cu buburuzele noastre, m-am topit cu totul, cred ca i-am vazut pe toti, sunt niste scumpi adorabili! Asa mi-a venit un dor de bebe mic si pufos…

DE_EA la multi ani, sa fii fericita, sanatoasa, sa ai parte de o nastere usoara!!

Yupi fetelor, sunt acasa, va raspund in timp real!!! M-au lasat de joi, cum acolo fiecare doctor are parerea lui… am nimerit unul joi care s-a gandit sa ma lase acasa. Si uite ca am reusit pana la urma sa petrec sarbatorile cu familia si piticul. Sunt bine, desi ieri am avut ceva contractii, ca tot m-am agitat cu piticania, azi insa am cedat si i-am tot pus desene si am stat si eu mai linistita. Nu prea sunt eu de acord cu desene toata ziua, insa altfel nu ma lasa in pace, ma trage de picioare jos din pat, face criza pana ma joc cu el… ei, probleme. Cu mama si cu tati nu mai vrea sa se joace deloc, e si normal, dupa atata lipsa. Dimineata si cand se trezeste la pranz e cel mai simpatic, ca ma cauta disperat sa nu cumva sa fi plecat iar. Si cand ma vede i se lumineaza fata de bucurie, ma imbratiseaza si face Mamii… ! Te topesti. Incet ne intram in ritm, de luni o sa mearga iar la gradi deci o sa fie mai liniste. Ieri, pentru ca a fost prima zi full time cu el dupa atata absenta a fost mai greu.

Am bocit si eu aseara la predarea stafetei… of ce mai trece timpul. Mi-aduc aminte ca am intrat si eu la nov-dec si tot am citit, la inceput, tot sperand sa ma alatur lor, si tare ma mai necajeam la testele negative. Ma atasasem de ele (desi n-am intrat niciodata in vorba, numai am citit) si tot speram sa fiu si eu acolo, printre ultimele… Apoi cand ati inceput Odiseea de ianuarie-februarie 2011, n-am mai citit deloc, ca ma gandeam sa nu fiu iar dezamagita. Si uite ca s-a implinit minunea si am inceput atunci sa va tot citesc din urma, sa va recuperez. Cum a zis si MADALINA, mi-ati purtat noroc. Ma bucur ca la Kevin ma incadrez la Odiseea in care m-am inscris.

LAURA LUIZA – ce bine imi pare ca pana la urma nu era nimic cu bebe! Ti-am zis, mie nu mi s-a parut exagerat de mic. Succes cu noul doctor. Ce mai face glicemia?

MADALINA – ce m-ai speriat cu no-spa… eu am luat progesteron in ultimele 6 saptamani, mi-au zis sa-l opresc de la 34 de saptamani. No-spa am luat cand si cand, numai cand am avut contractii, niciodata 2 pe zi de exemplu. Ma incadrez si eu aici? Intr-adevar si mie mi-a purtat odiseea asta nororc, si eu am tot avut un feeling ca nasc inainte de termen, mereu ma vedeam cu o buburuza de decembrie. Aseara la 12 noaptea, parca imi venea sa plang de bucurie ca am ajuns in formula economica in 2011. E cel mai frumos cadou. Si mai sunt fete care au trecut prin pierderi tragice, am observat eu din semnaturi, la Odiseea noastra si tare ma bucur pentru toate ca au trecut cu bine si de data asta a fost OK.
Cu alaptatul sa stii ca multa vreme, de prin anii 50-60 a fost un curent anti-alaptat si care cu greu a fost invins in ultimii ani in occident. Si aici, vorbeam cu fetele de prin rezervele vecine, nici una nu a fost alaptata de mama lor si nici eu de exemplu. Se descoperise laptele praf si companiile producatoare au fost foarte vehemente in publicitate. In plus a inceput sa fie din ce in ce mai greu ca mamele nu mai stateau acasa, aveau joburi si concedii de maternitate de 3 luni maxim, mai alapteaza la cerere daca mai poti cand esti la servici.
Abia mai tarziu au inceput sa-si dea seama de benefiiciile laptelui matern si incet incet au inceput cu totii sa-si schimbe mentalitatile. Aici e mare nebunie, mare campanie pro-alaptare si totusi rare sunt femeile care mai alapteaza dupa vreo 3 luni. Majoritatea renunta repede. Noi imigrantele suntem mai pro-alapatat decat cele de aici.

SHINES – ce ma bucur ca a papat Eduard numai san ieri. Daca mai creste putin si se mai intremeaza o sa ai curaj sa insisti numai cu tzitzi, ai sa vezi. Asta e greu, ca il vezi mic si firav si cand vezi ca ii e foame in continuare parca nu l-ai lasa numai cu sanul. Eu sunt hotarata la Kevin, daca se naste la termen, sa insist cat se poate, pana se adapteaza si corpul meu la cat cere el. La Patrick din pacate am tot continuat cu LP in paralel cu tzatza mult si bine, pana pe la 6 luni asa, cand a inceput si diversificarea, atunci i-a fost de ajuns numai sanul. Insa in primele 6 luni, avand in vedere ca pana la 2 luni el n-a supt, productia mea s-a tot imputinat si asa a ramas, putina, incat mereu ii dadeam completare LP.

IRINUKA – ma bucur mult ca ati trecut de primul puseu. O sa caut sa va trimit pe contul comun o harta a puseelor de crestere, cand trebuie sa te mai astepti la perioade din astea, cand bebe ar sta la san non stop. Sunt perioade in care cresc foarte mult. Si e important sa nu cedezi. Il pui la san de cate ori vrea el si uite asa si corpul tau de adapteaza cererii si creste productia.

MIRELA – ce simpatici sunt motaneii, niste scumpi! Pentru furia laptelui – comprese cu apa calduta, muls sub dus, masaj ca sa se decongestioneze canalele. Multa bafta!

LUCIA- nici mie nu mi-au facut clisma, aveam epidurala si din spusele sotului am facut pocinogul, fix in fata a trei doctori si asistente, eu n-am simtit absolut nimic. Si doctorul i-a zis sotului cica e normal, nu-i nimic, sunt obisnuiti. Mie mi-a zis toate astea sotul dupa nastere ca eu nu stiam nimic, imi pusesera jde mii de chestii in fata si nu vedeam nimic ce se intampla acolo jos. Ma concentram numai la impins.

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si 30+ Kevin
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput

Doloress ce surpriza, ce bine sa aud vesti de la tine asa de repede, si in timp real !! Ma bucur ca ai putut sa iti petreci sarbatorile acasa. Imi imaginez cat de greu e sa nu poti sa iti petreci cat mai mult timp cu Patrick, dar totul spre binele lui bebe Kevin.

carmen
37+ cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Ups, am uitat semnatura, 34 de maine!!!

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si 34+ Kevin
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Doloress

Ups, am uitat semnatura, 34 de maine!!!

Felicitari ! La cat mai multe !

carmen
37+ cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

Doloress ma bucur ca esti bine, acasa, si cel mai important tot 2 in 1....chiar vroiam sa zic sa ti actualizezi semnatura...vad ca ai facut o deja...FELICITARI!!!incet incet cu pasi mici ajungem la termen

si eu sunt una dintre cele care au sperat MACAR 7 luni, si acum ma vad intrata in luna a 9 a....

35+ Eva Maria
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1

Mergi la inceput