Intrebare

Intrebare | Autor: oana_lex82

Link direct la acest mesaj

Finuta mea are aproape 2 luni..este alaptata exclusiv la san si inca de la nastere face kk ,iar in scaun apar firisoare de mucus,uneori ca niste bucatele cat unghia de la degetul mare ca de gelatina..scuze..poate pare scarbos dar nu stiu in ce forma sa exprim ca sa fiu inteleasa...Mamica ei a fost cu ea la medic, i-a dat sa faca Coprocultura..a facut..rezultatele au iesit bine..dar ea e ingrijorata..plus ca kk este apoasa..intra in scutec...eu n-am stiut ce sa-i zic pt ca baiatul meu a mancat numai formula si n-am avut probleme de genul asta...Am decis sa va intreb pe voi..ati mai intalnit asa ceva la bb-ii vostri? Enormal?
Precizez ca fata este ff bine...adica la aproape 2 luni are 5 kg.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns JuliaSM spune:

La copiii mei,alaptati exclusiv la san pana pe la 6-7 luni,mereu se intampla asa,mai ales in primele luni:scaune apoase,diareice,cu tot felul de "bilute" ori gelatinoase,ori mai albicioase decat restul,insa nu mi-am batut capul cu asta,stiind ca unui copil hranit doar la san ii sunt normale scaunele cu diverse consistente,chiar apoase.In timp s-au reglat,copiii au papat normal,au luat in greutate normal,nu au avut vreun simptom extra,de la care sa ma ingrijorez,asociindu-l cu scaunele acelea.
Din experienta mea cu 3 pitici,cred ca nu ar trebui sa-si faca probleme mamica respectiva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_lex82 spune:

Ms mult Julia ,...asa am banuit si eu...

Mergi la inceput