Spiridusi de ian-feb. 2006 (15) - **LMA ALAIN!**

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

LA MULTI ANI SPIRIDUSILOR MARCO, MATEI SI DAVID!!!

SA FITI SANATOSI, FERICITI SI SA ADUCETI MULTE BUCURII PARINTILOR VOSTRI MINUNATI!!!

SARBATOARE MARE AZI...SI PETRECERI PE MASURA!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Anasol, LMA pentru David!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

LA MULTI ANI SPIRIDUSILOR MARCO, MATEI SI DAVID!!!
Giova sa va traisca frumosul blondin si sa fie sanatos. Tie viitoare soacra de 2 nurori iti doresc sanaatte si sa fii rasfatata de baietii tai
Iuliana sa iti traiasca feciorul is s fie sanatos si tie sa iti aduca DD surioasa sau fratiorul lui pe care ti-l doresti atat
Anasol? Alo Moldava? Suneteti pe receptie ? Mai dati si voi un semn de viata
Ana superbe poze ai pus trebuie sa iti zic si aici
Eu cu scolile ce sa zic ca am vazut ca vb de el, aici e cum zicea Ana cu cele private unele sunt chiar la indemana oricul, altele mai exclusiviste la noi in oras nici nu sunt din alea exclusiviste, toate sunt la preturi ok si noi sigur vom opta pentr una din ele pentru ca avem intentia sa ne si mutam cand va intra el la scoala si pentru ca in zona asta am vazut ca sunt parinti care nu prea isi dau interesul pt scoala gen la sedinta lui Alain ( prima vb din anul asta ) au fost 3 parinti, atat erau curiosi ce se va face anul asta, gustare la copii eu cumpar saptamanal cam pt 3 zile din 4 ca restul nu se gandesc nici cand vad anuntul la usa scris ed inavatator ca nu au copii gustare la ora 10 asa ca nici vb nu vreau sa ma gandesc ce ar fi cu adevarat la scoala. Acum ca sunt mici nu conteaza, m-am bucurat ca sunt doar 16 in clasa si au mijloace materiale execelente dar depinde si ce oameni sunt totusi...asa ca Alain va merge la o scoala privata catolica, daca ii gasesc loc ca sincer vb din vara cred ca deja ma ocup pt toamna 2012.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Revin cu cateva rete de gustari reci care le-am facut cu ocaiza cestor sarbatori si merg de minune la petreceri : tartine cu bunatati cu ce aveti la indemana, frumos decorate; bulete de branza de burduf de Napolact somon umplut cu crema de barnza si la petrecerea lui Alain vreau sa fac ceva sandwichiuri festive pentru copii uitati-va si voi ce modele dragalase am gasit http://foto.cere.ro/album-Copii-Sandwich-uri+pentru+copii+-1567.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
LA MULTI ANI MATEI si MARCO si DAVID. Tot ce va doriti de la viata (si ce-si doresc mamele voastre pentru voi, inca) sa se implineasca. va pupam!
Distractie placuta la party-uri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_tm spune:

LA MULTI ANI !!!! In special pentru puiutii sarbatoriti astazi!
LA MULTI ANI pentru toti cei care au fost sarbatoriti in zilele anterioare...si pentru toti cei care vor fi sarbatoriti in zilele care urmeaza!
LA MULTI ANI pentru toti cei care poarta numele de Ion sau Ioana!
si nu in ultimul rans LA MULTI ANI tuturor cu ocazia noului an! Un an nou cat mai fericit!

Am dat si noi o tura prin tara; si a fost super! - cam agitat si un pic obositor (intotdeauna e prea scurt timpul ca sa ne oranizam si sa ne vedem cu toti cu care am vrea sa e vedem...)
Am avut si zapada! ...a nns din nou, de raciun...ca pe vremurile cand eram copil si-am iesit cu saniuta si la facut oameni de zapada.
Adri e inca in vacanta... si an ea e in vacanta asa n-am nici un chef sa vin la servici...asa as prefera sa stau cu ea...dar recuperam noi in zilele care urmeaza.
Despre scoli???...complicat subiect...nici la noi nu e deloc simplu si tot analizam situatia, unde sa ne inscriem la scoala, si/sau daca sa schimbam gradinita de la toamna...tare greu

Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

LA MULTI ANI, MARCO!
LA MULTI ANI, MATEI!

Noroc, ca m-a tras Silvia de manecuta ca eu credeam ca azi e ieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Multumim fetelor de urari, sunteti niste dragutze.
Am fost la gradi cu tortul, pe urma in mall sa-si cumpere ce si-a dorit de ziua lui...acum ne relaxam...petrecerea e sambata la un loc de joaca.
Edi a fost in elementul lui la gradi, cred si sper sa aiba o acomodare usoara atunci cand il voi duce.
Poze de la gradi aici:
http://www.dropshots.com/sarbatori2010#date/2011-01-05/19:07:27

Am niste nervi de nu-i adevarat: ieri cand am fost la Z le intreb pe tipe daca pot sa-mi aleg hainele si sa le iau sapt. viitoare. Doar asa am mai facut. ele imi zic ca nu pot, ca nu mai au spatiu, s-au mutat intr-un loc mai mic,. Azi, merg cu copii sa le masor niste hainute...si ce vad? o cucoana numara hainele si vanzatoarea ii facea totatlul...mamam ce m-am enervat si cate le-am zis. Chiar si pe facebook le-am scirs, ca sunt niste nesimtiti.
Ghinionul meu ca prietena mea care e vanzatoare acolo e in CIC.
Sper sa mai gasesc cate ceva, sau patesc ca vara trecuta cand pt. Marco nu am mai gasit mai nimic.

Dia ma bucur ca a fost frumos in tara. Unde ati chefuit pana la urma? la club pinguin?

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Multumim doamnelor de urari.
Am pus si eu pozele:
http://s242.photobucket.com/albums/ff9/piticel_24/Petrecere%20Matei_5%20ani/
Nu mai are rost sa explic: se vede pe fetele lor cat de incantati au fost...
Acum se joaca cu cadourile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Iuliana se vede ca s-au distratt copii si sarbatoritul. Tortul a fost bestial.
Pe mine m-a enervat Marco cu modelul asta de tort, am mai platit si pe superman ala 25 lei, si e de tot rahatul. dar na....

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput