Spiridusi de ian-feb. 2006 (15) - **LMA ALAIN!**

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Am apucat de am pus si eu cateva poze de munte:
http://s242.photobucket.com/albums/ff9/piticel_24/Craciun_2010/
Silvi, nici eu nu l-as duce la nicio inmormantare, dar de explicat a trebuit sa-i explic.
Giova, misto ca la voi ceilalti copii au accesul interzis, in Bucuresti din ceea ce am vazut nu e asa.
Asa ca acasa cu noi si cu magicianul
Bumbi, gata cu saniusul; acum mi-am dat seama ca ai zis ca mergi la stadionul Olimpia care nu e chiar foarte departe de mine.
Cand am venit de la servici Matei mi-a explicat totul despre eclipsa....
Au primit informatiile necesare la gradi si s-au si uitat la ea.
Si mi-a spus si de zana maseluta....ca va trebui sa ii dea banuti in schimbul dintisorilor...
Acum se joaca cu Victor cu un dinozaur, iar eu lenevesc in canapea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

ce subiect macabru aici..in loc sa vorbim de petreceri, vorbim de morti.
La inmormantari nici eu nu l-as duce...am fost la bebelusul unei vecine...doamne ca si acum imi amintesc...nu a fost bine sa ma duca matusa cu ea.
Dupa ce am mai crescut, la tzara, bunica ne ducea la toti mortii din sat...nu putea ea sa lipseasca...noua ne placea, ca primeam colaci...si acum sunt moarta dupa colacii de la inmormantari.

Eclipsa la noi nu s-a vazut, a fost innorat rau de tot.
iuliana frumos brad, faine pozele de la munte. Imi place sania...si eu am vrut dintr-asta, doar ca nu incapeau amandoi pe ea. Ce a patit Matei la fata?
Silvia ce mortal e Alain cu murita.
Anymony sa va traiasca viitoarea finutza. cum de esti nasa singura? ultima data mai aveai inca cateva colege....
Am vazut si eu cele cateva poze puse cu Ioana cea roscata si frumoasa.

Sper sa reusesc sa descarc pozele de la Craciun si rev si maine sa le pun in drops.
Maine as da o tura prin mall sa vedem daca sunt ceva reduceri. la Z incep in 11 ianuarie.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

neata gagici....eu azi incep munca,sa dea Dumnezeu sa am un an cu sanatate si imliniri

ce subiect v ati gasit...eu de cand m am maritata in familia lui Gabi avem 9 morti in 14 ani asa ca.....ba bunici,ba nepoti,ba soacra....vai de noi..sunt mai multi acolo sus decat in viata

Stefan s atrezit se uita la tv...de luni il duc la gradii deocamdata sa se mai relaxeze...

Toanca am vazut ca si in Cora poti sa inchiriezi tot locul de joaca...castelul dar cred ca te costa de te rupe...superbe pozele
Cuscra Any....botezi??habar nu aveamnu ti mai fac e griji...cu asa om ca tine totul o sa iasa bine...sa pui poze

va pup ma duc sa dau puiului sa pape.....vb

Mergi la inceput

Neata.
Cosmi, spor la munca!
Matei in seara de Revelion s-a apucat sa alerge; fiind intuneric nu a vazut o creanga a unui copac....asa ca a luat-o in plina fata; mai exact cu ochiul; norocul lui a fost ca a inchis ochiul ca altfel facem Revelionul pe la spital....
Incep reducerile la Z?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

am pus si eu toate pozele de la sarbatori. Poftiti va rog, la vizionat:
http://www.dropshots.com/sarbatori2010#

Cosmi doamne ajuta, sa ai un an bun.
Iuliana in 11 cica incep reducerile la Z. am primit pliantul in posta. de sunat nu m-u sunat, dar vreau sa trec azi pe acolo sa vad.
Bine ca nu s-a lovit mai rau, adica in ochi....of...of...
Maraki pe unde umbli doamna? hai ca in 19 venim la Munchen. Trebuie sa-l duca Clau pe un prieten sa-si aduca noul Audi A 5 sau 7...naiba stie...cel care acum a aparut. si cu ocazia asta merg si eu...mai prindem ceva reduceri?
Vad ca nu scap sa nu o vizitez pe socrella.
Sa-mi zici pe unde putem merge la cumparaturi? ca sa caut si ceva hotel sa inoptam. Poate ne vedem la o cafea prin vreun mall.

ati auzit de legea invatamantului?
cu copiii nostri ce se intampla?

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Si eu la cafea cu .
Giova ce lege a ainvatamantului, ce mai vor sa faca la voi ? Acum ma uit la pozele tale o parte cred ca le-am vazut si pe FB radiezi doamna, f bine de dieta cand ne apucam ? Eu am fost acum cu gatul si nu am avut chef dar trebuie sa imi fac ceva personalizat mie cu gratare si legume inabusite, salate seara, trebuie sa ma apuc de bicicleta ....am zic ca din 2 uite ca e 5 noroc cu Ana care ma consoleaza ca am fost in stare inapta de sport si diete . Eu zic ac in 19 ian prinzi sigur reduceri abia le astept si eu pt Alain ca mie nu o sa imi iau mare lucru si JP deja si-a luat o groaza.
Cosmina un An Nou bun sa ai din toate punctele de vedere
Iuliana super pozele faine perisaje si zapada. S-a lovit destul de tare piticul tau bine ca a inchis ochiul dragul de el ca am vazut ca e julit bine si pe pleoapa. Frumoasa iesire ati avut, bestiala poza cu ursul si Matei sa o pastrati.
Gata nu mai stiu ce vroiam sa zic dar ma pun pe treaba ca azi sunt cu amandoi baietii, ieri nu am facut mare lucru dar azi am de facut si pranz si sa calc haine parca sunt la fabrica de spalat si calcat haine, nu mai termin cu ele. O sa va pun si eu poze cu bradutul nostru pe cand a venit mmentul am ramas fara baterii si am ceva aparat care are el ceva acumulator ce trebuei incarcat nu pot pune repede altele. Mai revin eu azi si va arat si cateva aperitive/gustari reci facute de mine de Rev ca le-am pus deja pe blog sa va inspire la party .

Mergi la inceput

Doi copii a doi colegi de birou au varicela!!!
Sper sa nu transmita virusul....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

Buna dimineata la amiaza si de la mine,

imi pare rau ca am descis acest subiect macabru...nu vroiam sa va indispun cu acest subiect.

insa aveti drepatte, acum la inceput trebuie sa vorbim de lucruri amuzante, sa fim optimisti si sa ne facem planuri cu bataie lunga....

de ex, ce-ati spune sa vorbim de scoli...pentru ca mai e un pic si incepem alta etapa...cel putin, eu am tot auzit prin jurul meu mamici care se tot intereseaza de scoli si zic ca trebuie sa faci inscrierea la unele scoli cu doi ani inainte?! asa o fii?

vorbeam azi cu o colega care are fetita la o scoala in bucuresti in clasa a doua...in primul an, invatatoarea a fost ok, insa acum a inceput cu diverse sume sa le ceara pentru nu stiu ce caiete...a dat vreo 5 milioane pana acum, pentru serbare doua milioane, a inceput sa schmbe si noatrea, nu le mai da note asa mari si se poarta diferentiat cu copiii...in functie de cadourile ce le-a primit de la parinti...

ce se intampla?! acceptam tacit fiecare parinte acest gen de abordare a invatatorului care ne formeaza copilul, care acum capata cunostintele si deprinderile omului adult de mai tarziu?! colega vrea sa schimbe clasa...insa daca va pati acleasi lucru, daca va da peste acelasi tip de invatatoare? sa ne gandim ca la ei salariile sunt cum sunt, dezinteresul este justificat, nu este nimeni care sa le traga la raspundere pentru felul in care predau , cum se fac intelese si cat predau la clasa... ( si nu in particular ).

am o vecina in bloc care si-a dat copilul ( 3 ani ) la cambridge school...undeva prin dorobanti - 4300 euro pe an....platibili in 3 rate.

care e parerea voastra?

a mea in momentul de fata este ca am incredere in sistemul de stat inca...insa daca dau gres cu aceasta optiune?!vedem si noi cum sunt tinerii care vin din urma : ii vedem in metro, prin magazine, pe strada...vedem si posibilitatile pe care le au la finalizarea studiilor, pregatirea lor...

cosmi sa dea DD sa ai un an conform asteptarilor tale si sa ti se implineasca toate sperantele. multa sanatate!

toanca eu nu pot vedea pozele de la munca de pe photobucket ( doar pe drop pot vedea )...si tare rau imi pare.

pana la urma ii voi duce pe baieti la scoala luni si voi face comandfa tortului cu thomat la cofetaria alice. multumesc pentru sfaturi!

noi aseara am fost in vizita la o vecina ce a venit din america....a adus cateva hainute pentru copii de vanzre...f bune la pret...eu am luat doua treninguri adidas din fash - 38 dolari, o pereche blugi lee sebi 37 dolari, un pulover 20 dolari si 2 bluze ni le-a dat ea cadou. copiii s-au jucat, iar noi am mai vb una-alta...

Mergi la inceput

Bumbi, subiectul scoli mie imi da batai de cap de pe acum...
Am mai spus si prin vara ca eu l-as da la o scoala privata...dar nu cred ca o sa ma tina buzunarele.
Nu mi-e teama atat de scoala, cat de anturaj; la privati sunt totusi mai bine tinuti sub control; ceea ce este sigur 100% este faptul ca va ajunge la after school ca sa-si poata face temele; nu il pot chinui la 7 seara cand ajung eu acasa sa-l pun sa faca teme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Bumbita, ce a patit colega ta e foarte urat. Nu stiu cum o fi in alte locuri. Eu ii dau la stat si chiar la tzara la mine. Asta pentru ca o sa ma ocup eu de ei cu tot ce tine de scoala, pana la nivel de facultate. Noi momentan spunem ca nici la liceu nu-i vom aduce in Bucuresti, asta daca nu-si vor exprima ei in mod special dorinta sa faca scoala la un anumit liceu. La facultate, sa-si gaseasca ei drumul, dorinta, placerea. Eu nu sunt asa de pesimista. Si "tinerii din ziua" de azi sunt cum eram si noi. Doar poate mai rebeli pentru noi care am imbatranit intre timp. Eu la master am colegi de 22-25 de ani, foarte ok, isteti, cititi, interesati de tot ce exista pe lumea asta si majoritatea au o situatie materiala destul de modesta. Si multi pot pleca la burse in afara, legal, fara spagi, interventii si chiar fara a fi niste genii exceptionale. Doar sa-si doreasca sa faca ceva si sa-si vada de treaba. Asa ca eu sunt mai optimista cu ai mei copii. Sper sa aiba vocatie spre ceva.

Mergi la inceput