Spiridusi de ian-feb. 2006 (15) - **LMA ALAIN!**

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

bee f bine e tavi!!! la noi sebi are 21 kg si edi 16 kg si un pic.

cum ai facut pana la urma fructele de mare? pasta? erau congelate?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

SCRISESEM UN MESAJ LUNG.....

ma cam doare m,ijlocul...o fi de la sanie sau de la statul pe banca in parca..ca ma obosisem cu un om de zapadaam stat 4 ore afaraa fost super vreme aseara....de maine la munca

Catasper sa te linistesti acum si nu mai pune la suflet ce zic bunicii
Ana te napadira amintirile.??
Giova gata vacantate iau iar greutatile dar tu esti super fata si le vei face fatza
Bee tu care esti cea mai curajoasa dintre noi ....cred ca e o mare bucurie cu toti la sanius
Toancasi eu zic sa faci in asa fel incat sa se ,,intample,, cred ca daca l ai pune in fatza faptului implinit...va fi ok pana la urma
Miradeci iar vacanta???bravoo
Maraki...treci pe aici doamna
Silvii unde esti???
Bumbii eu stau la 10 min de Alice dar sa stii ca majoritatea torturilor le am facut la cofetaria Nicola...f bune

ma duc sa mai fac cate ceva...revin

Mergi la inceput

cosmi pe site-ul cofetariei nicola nu am regasit torturi pentru onomastica copii-pentru baieti - cu masini, cu piste etc. exista si nu vad eu? sau trebuie sa ma duc la fata locului?

a fost frumos aseara, intr-adevar..si noi am mai stat putin afara, la zapada...

bee trebuie sa fie tare frumos la tine in perioada asta cu atata " alb " in jur....ai ajuns bine aseara? citisem ca iti faceai probleme cu drumul ca nu fusese deszapezit....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Bumbi, eu i-am dat comanda lui Matei la cofetaria Alice de doua torturi (ca asa a fost preferinta): la gradi cel cu Tom & Jerru, iar pentru acasa cel cu locomotiva Thomas.
Eu nu as schimba cofetaria ca snt bune rau si proaspete; mie cel mai mult imi plac cele cu jofra si bezea
Giova, si eu intentionez sa intru iar la cura (dar nu la una anume, ci mai putina paine, dulciuri, etc) desi nu am luat decat 500 de grame cu sarbatorile si cu muntele; sper sa reusesc si eu sa pun pozele de la munte mai ales sa-l vedeti pe Matei ce semn de buna purtare are pe fata; era sa facem Revelionul la spital ca la ora 9 seara "s-a impiedicat de o crenga" care i-a facut fata farcea parcea.....
Ana, si cum sa schimb strategia? Cam ce sa mai aplic?
Bee, deci ai tau fecior mananca mancarea lui cutu?
Frunzulita e cat China; a depasit cu siguranta 20 de kg....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Apar si eu in zona Cosmina eu am inceput anul cum nu se poate mai prost cu un torticolis de zile mari, cu gatul intepenit complet pe partea dreapta, cu farmacii inchise pana luni Jean de garda duminica si eu zacand pe canapea inerta ce asteptari sa mai am de la 2011 ? De ieri sunt si cu colier din ala cervical si cu o punga de midicamente si parca sunt mai bine desi azi cred ca medicamente nu mai iau ca eram ca otravita aseara de la antiinflamatoarele alea.In rest de Rev a fost super fain, nu eram inca intepenita de tot, chiar numaram cu JP ca este al 11 Rev pe care il facem impreuna si parca a fost numai ieri eu cred ca sunt in negare cu varsta
La multi ani Bumbita pentru Sebi sa iti traiasca. M-am bucurat sa te citesc si sper sa va dea DD bb 3 cum va doriti, admir tare familiile mari, galagiaosen happy
La multi ani Paul !
Giovalinda va pregatiti de party
Catalina sanatate multa
Fetelor trebuie sa il masor si eu pe Alain la kg stiu ca nu trece de 20 tot acolo sta ca un manechin spre deosebire de mine si tat-su .

Mergi la inceput

silvi off ce mai patisi si tu!!! sanatate multa!!! eu am avut o stare de-asta de care zici tu - gat intepenit - imediat dupa nasterea lui edi si cam stiu cum este.

altfel, nici nu vreau sa ma gandesc ce pregatiri ai avut de rev noi am mers f mult pe un meniu bazat pe peste, preparate din peste si branzeturi...plus gratarul facut in curte .

alain a inceput scoala? e bine sanatos?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

am revenit cand s-a trezit Edi. sunt curioasa cat ma va lasa sa scriu.
bee pai sta super bine la kg/inaltime Tavi. Inca il mai alaptezi?
super cred ca a fost la sanius, si Marco s-a distrat cu sania la vale si nu i-a fost frica defel.
Edi de cateva zile e fan carnat, il fura de pe masa, musca de 2-3 ori din el si gata, dar trebuie sa pape putin, altfel nu e om.
Cristina mai depinde...Dani al tau are un super viitor la firma aia si cu siguranta si banii sunt altii. Tu la fel...ai facut cariera, castigi bine, aveti o situatie super buna.
Clau nu prea are sanse de avansare, iar banii sunt cam putini in proiectare acum..., eu nu stiu ce naiba voi face...dar cu siguranta nu voi castiga o caruta de bani incat sa regret ca plec in Alba. Si cu situatia de acum in alba am trai mult mai bine, ba ne-am face si casa. daca ar castiga Clau tot ca aici si in ALBA....maine am pleca, dar cum nu avem certitudinea asta....ne chinuim aici si dam o caruta de bani pe gradinite private, caci bunicii sunt departe. si renuntam la multe din placerile vietii in 2 din cauza ca nu avem cu cine lasa copiii.
Pt. noi astea 10 zile la Alba chiar au fost de vis, edi mai mult pe la mama, a mai ramas si Marco pe acolo, iar noi efectiv am vazut de noi.
Stau super bine la kg baietii tai.
Iuliana marco la petrecere are tort cu superman parca...tema petrecerii e cu super eroi, asa a vrut el, iar la gradi vrea cu batman. sper sa ajung azi sa-l comand...tot cu bezea este si crema de portocale, vanilie, pacat ca nu pot manca si eu, ca e pt. gradi.
Silvia draga de tine...doamne ca stiu si eu cum este. credeam ca ti-a trecut pana acum.
da ne pregatim de party, cam fara chef, dar asta e.
Cosmi 4 ore afara? pai o fi de la frig....cine stie ce geaca scurta ai avut si uite acum....

gata pauza, umbla cu feonul si vrea sa-l bage in priza.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

important este ca un sot si o sotie " sa priveasca in aceeasi directie".

acum, scopul nostru este sa ne achitam creditele si sa nu mai datoram nimic nimanui ( bancii ).

altfel, ne bucuram ca suntem sanatosi noi si ai nostri, incercam sa le oferim cat mai multe bucurii parintilor,nepotilor si cumnatilor.

am sunat acasa si mi-a spus mami ca copiii dadusera salteaua de la patul lui sebi la o parte si "descoperisera" jucariile depozitate acolo...acum camera este pliiina...si joaca s-a incins.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Bumbi, deci cand ajungi acasa ai treaba nu gluma
Eu, pentru petrecrea de acasa, i-am luat lui Matei un magician sa-i mai tina (macar o ora si jumatate) in loc ca altfel....
Nu mi-e de deranj ca asta e, dar nu stau locului nicio clipa; unul alearga, unul tipa, unul e in baie, unul sare in pat....etc.
Iar la locurile de joaca nu prea ne place in mod deosebit pentru ca nu se inchide ci se permite accesul si altor copii, iar parintii nu prea au ce face...
Asa acasa copiii isi vad de ale lor, noi cu parintii la un gratar, o bere, o vorba

Mergi la inceput

iuliana, si mie mi-ar placea tot acasa organizat ceva, insa aici in bucuresti nu prea are priteni, verisori...are decat 3 baieti cu care se intelege el bine si cu care ne mai intalnim la locul de joaca - mihnea, filip si inca un mihnea. eu una regret ca nu au priteni , copii mai multi cu care sa se joace, asa cum aveam eu cand eram mica - era mereu casa plina de copiii pentru ca, fiind singura la parinti, ai mei mereu trebuiau sa invite pe cineva la noi cu care sa ma jos, altfel ma plictiseam...

ma gandesc ca ei se au unul pe altul, mai iesim, mai ne uitam la un film...oricum nu i-am sismtit ducand lipsa...

l-am intrebat inca din decembrie cum vrea sa isi petreaza ziua lui si mi-a zis ca la mamaie nuti la craiova cu "familia".

voua v-au pus pana acum copiii intrebare despre moarte? pentru ca intr-o seara ma trezesc cu sebi ca imi spune, cu ochii in lacrimi, ca el nu vrea ca eu si dani sa murim...l-am intrebat de unde intrebarea asta si mi-a zis ca a vazut el la desene ca oamneii cand imbatranesc mor...m-a "zapacit " de tot intrebarea si durerea din ochii lui si i-am zis ca oamenii de stiinta lucreaza acum sa inventeze o pastila care face oamenii sa traisca vesnic...i-am explicat ca eu si tati vom fi mereu langa el, langa copiii lui, asa cum sunt si bunicii acum langa noi si langa ei.

?????

Mergi la inceput