Spiridusi de ian-feb. 2006 (15) - **LMA ALAIN!**
Raspunsuri - Pagina 19
Giova spune:
mai fetelor eu cu 2 lucruri bulite, dar va intrec pe amandoua.
telefonul luat in aug. cu 16 mil., stricat in noiembrie.
Aparatul cumparat cu 20 mil., acum un obiectiv ma va costa vreo 10 mil. asa ca eu sunt campioana.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
Giova spune:
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
toanca spune:
ALAIN LA MULTI ANI! Sa cresti mare si sanatos!
Silvi, sa-ti traiasca baiatul si sa te bucuri de el!
Giova, drum bun si sa gasiti ceea ce va doriti!
Cosmi, super faza cu cuptorul; auzi sa se roage angajatii sa nu le mai probeze ca le face paguba
Deja asteptati vacanta?
Asa de repede?
Noi suntem bine! Mult de munca....dar asta e!
Macar sunt fericita ca am reusit cu concediile!
Bee spune:
Buna fetele.
LA MULTI ANI ALAIN! Sa fii sanatos si norocos. Silvi, daca tu gatesti cum stiu ca gatesti, cum sa mai dai jos? Pai nu-i pacat de toate minunatiile pe care le faci?
, ca-s acasa si are asta mic grija de mine. Nazdravan mai e!
MIHA78 spune:
ALAIN, LA MULTI ANI!!! SA FII SANATOS SI FERICIT TOATA VIATA!! Silvia, toate cele bune, puiului vostru drag. Oau ce retete la cursul acela si ce meniu super aveti voi pentru ziua lui Alain.
Giova, drum bun sa te intorci numai cu lucruri frumoase si la super promotii.
N-am scris nimic, c-am ajuns azi si pe la urgente, a tusit fiu-meu de azi dimineata pana la ora 16 incontinuu, cica e criza de astm, am fost convinsa ca nu, era pe aerosoli cu adrenalina, c-asa a zis dr. de fam. inclusiv dimineata cand l-a vazut.I-au facut la urgente vreo 3 feluri de aerosoli, ne-a dat acasa altceva, putin s-a mai potolit dar inca nu e prea roz situatia, iar eu maine tb. sa merg la serviciu.
MIHA78 spune:
Eu nu mai inteleg nimic, iar nu mi-a luat culoarea si dimensiunea selectata la felicitare.
Maraki, ce sa zic, chiar sunteti campioni, nepotului meu pe la 6.5 ani i-a cazut primul dinte, nici nu ma gandeam ca pot incepe asa devreme. Tb. neaparat sa vina zana maseluta la Angelos.
d_melli spune:
La multi ani Alain! Saia parte numai de lucruri bune in viata! Silvia sa iti traiasca baiatul!
Angelinos deci a foat vizitat de zana maseluta! Ce ciudat mi se pare.Si horro in acelasi timp ca nu imi imaginez cum o percepe cupilul toata faza asta.
Eu va citesc cu drag insa nu prea ajung sa scriu ca ba se trezeste domsoara ba vine domnul ba,ba,ba...si uite asa raman cu cititul.Va pupacesc pe toate.
silvi_2005 spune:
Fetelor va multumesc mult de tot de urari , noi am iesit amandoi in oras ieri m-a fugarit si purtat Alain ca pe la 16, 30 eram asa obosita ca dupa travaliu de acum 5 ani acre tot pe la ora aia s-a treminat deci nu se tremina niciodata cu copii . Si-a mai luat ceva desene si mici prostiute, l-am lasat pe el sa isi aleaga ceva eu m-am bucurat ca nu l-am pierdut pe la magazine sau la Mc unde erau vreo 30 de copii la centru de joaca
Miha vai ce rau imi pare ce aud la voi eu zic sa cauti un pediatru bun sa vezi ce iti zice de pitic ca nici atatia aerosoli nu fac bine, e o perioada mai aiurea acum cu timpul sper sa treaca . Ma si gandesc ce greu trebuie sa iti fie un mare de la noi .
Bee merci de urari in ultima vreme chiar nu prea am gatit ca ma boicoteaza sotul care e la cura plus Alain cu meniuul lui...chiar vreau pana la vara sa mai dau jos vreo 7 kg...sa vad ce reusesc.
Irina multumesc de urari, ce mai faceti voi?
Iuliana merci de urari, cred ca trebuie sa ma pun si eu pe cautata cvacante sa imi vine buna dispozitie
Va las ca azi am planuri mari sa schimb o bucata de tapet din sejur.
cosmi1975 spune:
neata.....dus papanul la gradii care a inceput sa tuseasca
fetelor anul assta as vrea sa mergem la bulgari...care ati fost???..si m ar intersa cu ce agentie
puppp
d_melli spune:
Silvi eu tot in pauza de dormit Carla sunt.Noi bine , am luat fetei motul , a fost ok .A ales glossul,forfecuta , peria cu oglinda si banii la final.O saincerc sa pun poze cand o fii liniste.Fata inca nu merge, teribil de fricoasa in ciuda faptului ca merge de peste 5 luni pe langa pat .Cred ca a cazut de curand si ii e frica acum sa se desprinda.Asa ca o las in voia ei.Mare galagioasa si dansatoare ins chimb.
Revin.