Spiridusi de ian-feb. 2006 (15) - **LMA ALAIN!**

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Sa vedem cat stau la comp, caci acum 10 min. mi-a deschis Edi masina de spalat si a venit pana in living cu geaca lui frate-su'. tot de-o apa mi-a facut.

Aseara l-a accidentat Marco pe Edi. Era cu laptopul Cars in mana, s-a intors sa plece in camera lui si nu l-a vazut pe frate-su' care era in spate si l-a lovit cu laptopul, in arcada si i-a spart buza de sus. of...doamne...sa vedeti cum arata piticul acum...macar la buza nu se mai vede, dar arcada.....

Acum mi-a luat cartofii din bucatarie, e pe canapea si arunca cu ei pe jos...rade de mama focului, macar asa stau si eu linistita la comp.

Ana super faina expozitia.
Iuliana si Matei cu dinozaurii? si Marco s epotriveste la masuri, inca hainele d ela Zara de 4-5 ani ii sunt putin lungi, nu cu mult. alea de 3-4 ani ii sunt mici.
Anymony e scump filmul, mai ales astea 3D, mai iei si un meniu de popcorn si suc in pahar special si ai trecut de 50 lei. Sotul cu Marco ar putea lua actiuni la cinema city, de cate ori au mers. Eu am vazut de abia acum un film 3D si am ramas uimita. Pe cand Marco e veteran.
Iuliana am o sapt. de cand tin dieta South beach, bine in weekend am fentat si nu cred sa fie zi sa o tin corect. dar incerc sa ma mentin pe pozitie cat pot.
Silvia of ce nasol cu mana.
Nu am luat nimic d ela solduri, doar de la Z. astept sa vad ce gasesc prin Germania si Austria. parca vad ca venim dezamagiti si cu o groaza de bani stricati.
Vacante? chiar vorbeam cu Clau ca trebuie sa ne decidem si sa le planificam din timp.
Miha sper ca nu mai vreti la Eforie. mai bine mergeti la bulgari.

gata, ca al meu pitic face ravagii. pe mai tarziu.

Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Hello de la Germanica,

Tin sa va anunt ca de ieri Angelo este stirb pupa mama pe el A cazut primul dintisor este cel de jos din fatza. Imi pare rau ca s.a intamplat la gradinita si nu a observat nimeni pt ca nu au spus nimic, as fi vrut primul dintisor ca sa vina Zana Maseluta Cum se face? am uitat De vineri are herpes la buza de jos, din ala nasol care s-a intins pana incepe interiorul buzei. Ieri am fost la spital pt ca nu era pediatrul dupa masa, ne-a dat o reteta cu unguent si ne-a spus ca nu are voie sa manance fructe, sosuri de rosii, iaurturi. A recomandat piureuri si analgezice.

Giova cand ajungeti aici? Nu stiu daca ma pot incadra in program pt ca este si Litsa internata in spital si mergem la ea. S-a operat ieri de cancer tiroidian, il are doar pe frati-su si cumnata-sa care merg la ea ( restul neamurilor nu stiu de operatie, nici maica.sa care este in grecia ) Pe langa problema asta cu tiroida, a mai parasit-o si scarba aia cu care era de 4-5 ani A vazut ca a recidivat boala la Litsa ( 2 ani de la prima operatie ) si a dat inapoi ca un las A renuntat fata la apartamentul care il avea inchiriat ( cumparase o gramada de lucruri in casa pt ca aici le inchiriezi goale ) s-a mutat la el, si acum a ramas pe drumuri Are si ea nevoie sa vorbeasca cu mine, e singura....

pup fetele....

giova sper sa mai gasesti ceva prin magazine, sant toate cu sale de o luna Mango avea pardesie misto cu 80 de la 160 euroi

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Giova, tare nazdravan Edi
Maraki, felicitari lui Angelo pentru primul dintisor; trebuie sa fie tare scumpic; dar nu v-a zis ca s-ar misca sau ceva asemanator?
Nu-mi vine a crede ce copii mari avem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Toanca mi-a spus de vreo doua sapt ca il doare jos dintele si manca intr-o parte. Cred ca se misca si nu mi-am dat seama, l-am pus sa deschida gura dar daca nu am vazut nici o carie, nu m-am gandit ca se misca.

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Maraki-Sunteti campioni!zana maseluta vine si fura dintele de sub perna si lasa un banut...Ca sa nu fie dezamagit copilul pune-i un banut sub perna si spunei ca sigur ea la luat si la gradi, de asta nu a mai fost gasit.
Si Alex viseaza la dinti cazuti(cred ca-i vede pe aia de la grupa mare) ca ma intreaba in fiec zi, daca nu i se misca un dinte, daca nu are sange in gura...probleme.
Iuliana- asta e geaca de 8 ani http://home-and-garden.webshots.com/photo/2965393580059518639LFiEWV . Singura marca unde ii vin bine anumite colectii de varsta lui e GAP. Ca aia au masuri americane.

Miha...Nici noi n-am planuit inca vacanteel, dar se pare ca la noi e obisnuinta sa plaecam mereu in ultimul moment. Niciodata n-am fost in stare sa planuim vacanat cu luni in urma(in afara de cea din vara trecuta, cand stiam sigur cand trebuie sa fim in Buc pentru intalnirea aia de liceu)

mai vin

Mergi la inceput

am fost cu Edi sa-l vedem pe Marco la patinaj...doamne ca am inghetat o ora afara...e asa urat cand se lasa ceata....si frig....brrrrr.

Poze nu am facut...sper din suflet sa nu se fi stricat aparatul...s-a desprins obiectivul de body si nu mai sta intr-o parte...mor. Tel. ala scump e mort in dulap, mi-au anulat cretinii garantia, acum aparatul....imi vine sa-mi iau campii.

Maraki imi pare rau de Litza. doamne ajuta sa se recupereze bine si sa fie ok, sa lupte cu boala asta grava.
Imi pare rau ca nu ne vedem, poate cu alta ocazie.
Felicitari pt. dintisorul cazut! ai baietel mare! buna ideea Anei in legatura cu dintisorul de la gradi.
Ana faina geaca. Si la Edi i-am luat o salopeta de blugi de la GAP, si i-a fost mica. el nu avea nici un an si salopeta era de 12-18 luni. a purtat-o de vreo 5 ori.

am facut tortul de clatite al Biancai, de pe FB. asa ca m-am scrofolit cu o bucata.

www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Alain baiat frumos! Sa cresti mare si sanatos si sa ai noroc in viata. caci de restul se ocupa mami si tati.
Silvia sa va traiasca baiatul si numai bucurii sa va aduca.

mda...obiectivul e dus...s-a rupt ceva clapeta de prins si de-aia nu mai sta...a tinut 2 ani si 3 luni. Vroiam sa-mi cumpar altul mai performant cadou de ziua mea, dar nu vroiam sa renunt si la asta. Sunt asa de suparata, de nu-i adevarat! dar...cum zice Clau, astea sunt lucruri marunte, bine ca suntem noi sanatosi.

la ora 14 vine mama, ii plasez rapid sarcinile si indicatiile de rigoare si pe urma plecam. doamne ajuta sa ne intoarcem cu bine.

mamica de 2 smecherasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Salutare tututor si o cafea calda deocamdata de ziua lui Alain. S-a trezit pe la 9 si ma intreba cand mergem la Mc Donald ca i-am promis ieri ca mergem si la film si ma MC unde vrea el.A primit cadou un joc wii cu Mario la Jocurie olimpice de iarna ca asta si-l dorea si cate un cofret de cu Balis i Sam Sam si Oui-Oui cam de bb zicea al meu sot dar daca asta a vrut el...
Giova multumesc de urari si sa aveti drum bun si spor la cumparaturi
Maraki sa vina zana maseluta si cu intarziere Angelo e debutantul trupei cu etapa asta il pupamů cu drag.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

neata gagici....nu prea am fost in forma de asta am dat chiulul....

ALAIN...LA MULTI ANI COPIL SCUMP SA AI O VIATA PLAINA DE LUCRURI BUNE CU MULTA SANATATE

copiii mei sunt bine ,sanatosi slava Domnului...

la servici multa treaba ,asteptam vacantaciudat sistem...abia si au revenit copiii dupa sarbatori iar vacanta....vineri plec cu gabi la tara sa i facem pomana unchiului...nici nu realizam ca nu mai e...ce e viata

Giova da l incolo de aparat,nu mai te supara...mie sambata mi a facut scurt crcuit cuptorul cu microunde,...asa ca duminica am luat altul,asta dupa ce la DOMO era unul de la Samsung la oferta...din ala am vrut ,asa ca am cerut...a probat ala 3 cuptoare din care 2 au luat focsi unul nu mergea butonul cum tb...se rugau aia de al meu sa se orienteze catre altceva ca le face paguba prea mare...pana la urma am luat altul mai bun dar si mai performant de ne prindem urechile eu si Bianca

MARAKIsi sanatate Litsei...si da i un pup puiului stirb

ANDIARORO...si la noi tot asa e concediul...pe fuga si neplanificat.aseara visasem ca mi faceam [planuri de vacanta in Bulgaria

Giova drum bun si sa intoarceti cu bine....si relaxare multa

Sivii tu ce ai pregatit bun azi???

va pup si revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Noi nu am iesit inca ca piticul isi probeaza jocul ne-am giftuit cu hot dog amandoi (a m facut picnic pe covor ) si o sa ieism la amiaza.
Cosmina merci de urari, azi fac snitel de pui umplut cu cascaval si ciuperci pt Alain la cina, minitortulete dupa modelul asta http://bucataria-sylviei.ro/minitortulete-valentines-day.html doar ca o sa cumpar blatul ca ii fac tort sambata si prepelite umplute pt mine si soacra mea sa facemm totusi o cina festiva. Sa folosit cu placere cuptorul ce ti-ai luat ?
Giova stai ac eu am fost campioana lunile trecute cand in aceasi luna mi s-a stricat cafetiera, cuptorul cu microunde si am ramas si fara aparat photo deci se poate si mai rau ca ne-am golit cardul luandu-le pe toate.
Iuliana ca mi-am amintit ca ai intrebat, merg la niste cursuri de bucatarie cu un grup sa invatatm cica meniuri frantuzesti ultima data am facut o supa crema de andive si cake cu andive morcovi si nuci, al doilea mare rateu sincera sa fiu nu invat mai nimic sunt 2 zile pe luna lunea cand vine un dietetician sa ne inveta bucatarie dietetica eu pe alea le astept

Mergi la inceput