Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (64)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonavlas

Acum 5 luni, exact la ora asta (1.30) venea pe lume ingerashul nostru!

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

si eu acum 5 luni pe vremea asta faceam ultimele poze cu burtica si ma plangeam fetelor de contractii ce emotii

Mami de Andra Maria 02.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

LA MULTI ANI 2011

Noi am venit de la nasi pe la 3.30 si la 4 ne-am culcat. Dar pe la 8.30 ne-a dat trezirea Bianca, zdranganea caruselul de la patut
A fost frumos si la noi, mancat, dansat, povestit. Puiutii dormeau de pe la 22.30

Acum astept cu nerabdare concertul de anul nou de la Viena. Cine e cu mine?

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

EU EU!!! Si cu mama saraca daca mai rezista de oboseala si somn! Mama e mare fan al concertului si mi-a inspirat si mie. Visez sa reusesc intr-un an sa ii trimit acolo, cred ca ar fi cea mai mare bucurie pt ea.

Eu m-am culcat la 4.30 la 7.30 Larisa s-a trezit. Sotul s-a culcat la 6 dar el doarme si acum, desi Larisa a fost maraita, s-a scancit, acum tine un discurs dar Paul nu are treaba. Se trezeste ii mai zice ceva, ii da suzeta, o jucarie dar apoi poate sa adoarma profund la loc. Cat il invidiez!!!

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victo

da , ochidut sa stii ca le p[lace tare mult compania copiilor. eu ma uit la Mihai..cat de vesel e cd il vede pe Stefan..ii pune manutele pe fata, il trage de par :) ..la el rade in hohote, la noi nu prea ;)dezav. e cel bine stiut- se imbolnaveste mai mult acvum mitittel de la el..ce sa facem..
asa..si ia zi..ce costuri sunt acolo la Corfu? ca poate imi dai idei..:)DC tot mai aveti loc ...

ilinca, pai asa le punem mami o oala maaaare si le facem supa la tati delfinasii..:):)

2 feluri de mancare tarziu am dat si eu..adica fortata de imprejurari, mai bine zis. era vara, stefan avea vreo 10p luni, dar nu bea lichide deloc. si [pt hidtratare, am inceput sa i dau si supa. dar as mai fi stat.

LA MUUUUUUUUULTI ANI!!!!!!!!!!!!

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

mda, dar am facut deja rezervarea, ca m-am enervat sa ma rog de toata lumea; am luat o vila cu 3 camere si o sa mergem noi, parintii mei si inca niste prieteni de-ai nostrii. Adica sa fie si mama, sa se mai relaxeze si ei si sa stea cu Larisa seara daca vrem sa iesim undeva, dar macar sa fie si cineva de varsta noastra, cu care sa ne simtim bine.

dar oricum iti dau site-ul sa te uiti, mie mi s-au parut f faine; defapt sunt chiar ff incantata ca le-am gasit, sper si in realitatea sa fie la inaltime
http://www.villaplus.com/
daca cumva nu apare site-ul, ca eu inca nu stiu sa bag link (lasa ca ma instruiti voi intr-o zi cum sa fac) da cautare pe google villaplus

vila noastra are 3 cam, 3 bai, living, bucatarie, absolut toate echipamentele moderne, a.c., terasa acoperita cu masa, sezlonguri, billiard, masa de ping pong, piscina care are si incalzire.Cand am facut rezervarea am optat si pt pat bebe+scaun de masa. Totul, inclusiv taxe de transfer bancar e aprox 1.500 euro, deci 500 de fam.
A fost ceva m ieftin pt ca mergem la inceputul sezonului, pe la mijlocul lui iunie. In iulie si august sunt preturi m mari.

O sa vezi ca au mai multe destinatii, asa ca in 2011 avem deja program, dar poate ne strangem in 2012. Putem pe merge pe Costa de Sol si o vedem si pe Rodyka. Vedeti, uite asa o punem de o intalnire

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Bun gasit in 2011!!
Sa fie un an norocos, plin de impliniri si bucurii! Delfinasii sanatosi, papaciosi, ascultaciosi!! Soti iubitori, iubiti, copii fericiti! Si noi, niste mamici linistite, apreciate, implinite si iubite!

Vasile, Vasilica, sa fiti sanatosi, voiosi!!

Victo, legat de , noi suntem tot sus, ca doarme pe burta si chiar daca il las, incepe sa roada cearsaful, vrea sa scoata baby-monitorul, e mai curios de explorare decat de sarit in piscina goala.

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Luna 5

Primul meu Craciun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Bebe de CD27
Teodora Cristina de mericica30

Raisa de RamonaVlas

Ochidut, cate zile la Corfu?

Io mi-s rupta-n aripa, ca m-am culcat la 3, la 7 piticul era of course pe baricade, pe la 8 l-am pus inapoi in patut, io somn mai greu, la 10 juma deja trezirea de tot, dar nu ma asteptam sa doarma asa bine. Oi fi dormit, dar tot obo sunt...

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Luna 5

Primul meu Craciun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanka80 spune:

cioc-cioc, am intrat si la voi sa va urez: La multi ani! Fie ca anul care tocmai a inceput sa va aduca liniste in casa, bucurie in suflete si multa fericire alaturi de cei pe care ii iubiti!

Oana, mamica fericita de Maria-Emilia (28.02.2010)

primul Craciun in 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

ochidut, dar transportul? ca vad ca am acolo o lista cu aeroporturi, da nu din Ro...
si pe mine ma intereseaza sf lui iunie.
m-am tot uitat bine, mi se pare mie sau preturile sunt in lire, nu euro...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

La multi ani Bebe de CD, Teodora scumpa a lui Mericica si Raisa frumoasa a Ramonei! Sa cresteti mari copilasi dragi, sanatosi si cuminti!!!

Si io is obosita... azi noapte vecinii au facut un spectacol de artificii, 2 case mai jos, ca s-a trezit piticul pe final... am vrut sa il adorm la loc, i-am dat suzeta, dar nu a vrut...ca tot povestea... asa ca l-am lasat acolo si la un moment dat a adormit... noi ne-am culcat pe la 1 juma... copilul s-a mai trezit la 5 pt papa, apoi la 10... am dormit si io , dar tot obosita sunt.

Branzica o amestec cu marul copt, asa ca ii fac zilnic, si branzica si marul... zicea pediatra lui Racusor ca branzica se consuma proaspata, iar ce ramane in congelator... apoi decat sa stau sa se dezghete cea din congelator, mai bine fac proaspata, si doar juma de portie... Nu intreba nimeni de chestia asta, dar am scris io asa...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

bumblebee.,eu mai nou nu mai pun monitorul, las deschisa usa la dormitorul nostru si atat. 1. pt ca e frig, si sa mai intre caldura din living..2. pt ca vine Stefan noaptea si prin usa se aude mai incet decat prin aparat. 3. sa nu tot inchid deschid usa noaptea, tot pt stefan, of course.:)
la noi mucisorii sunt pe duca..mai tuseste un pic, dar mai avem inca 2 zile de aerosoli cu bicarbonat, in afara de asta.

Mergi la inceput

v-am zis sau nu cum a fost revu nost;?
am ajuns pe la 7 la rest (la juma de ora de Cj- savadisla)...ne-au asteptat cu un platou f fain..cu chestii din vanat..afinata, rachiu..pacat ca n-am putut bea :(
apoi am comandat noi...mi-am luat rata pe varza, ca tot m-ati innebunti pe aci..si o ciorba de burta, care n-a fost grozava :(
iar tortul n-a mai intrat :)

pe pitic l=-am alimentat intr-o camera-am cerut sa ma lase sa merg pt 15 min, era o camera nepregatita pt oaspeti.
apoi a dormit in scoica inca vreo ora..dupa ce s-a trezit, pe la 21, 45...cei de la masa de lg noi s-au pus pe fumat..asa ca la ora 22 am plecat. oricum, pana atunci nu s-a fumat!
f amabile gazdele..nah..unguri..:) Tamas bistro..:)
pretu destul de piperat..da na..avand in vedere ca e masa de rev, de astepti.:) si oricum nu mai iesisem undeva de haaaat...

Mergi la inceput