Mergem cu copii de 1 an si 2-3luni la mare?

Mergem cu copii de 1 an si 2-3luni la mare? | Autor: oana_lex82

Link direct la acest mesaj

Stiu ca abia trecem in noul an...La multi ani tuturor!!! Dar cum incercam sa-mi felicit gasca de prieteni am abordat (normal) si alte subiecte decat vesnicul La multi ani...asa ca o familie cu care ne distram vara-de-vara...zice ca sa mergem la vara la mare...sincer eu abia astept pt ca IUBESC MAREA...numai ca baiatul meu la vremea aia va avea 1 an si 2-3 luni...oare se cade sa mergem cu el la mare? E sanatos pt un copil asa mic? Mentionez ca noi ne ducem anual..stam la plaja numai in orele permise (07:00-11:30 si 16:00-18:00)...adica nu suntem inconstienti...numai ca noi ne plimbam ff mult in rest...prin statiune...cand eram doar noi doi porumbei luam litoralul dintr-un capat in altul la picior..stiu ca asta n-am sa o pot face acum cu bb dupa mine...noroc ca familiile cu care intentionam sa mergem au copii apropiati de varsta cu Iustin..adica unii o fetita de 6 luni jumate acum si cealalta familie (cumetrii) au fetita (finuta) de aproape 2 luni acum. deci la vara va avea cam 7-8 luni...Deci ce parere aveti, mergem la mare fara sa punem in pericol sanatatea bb-ilor...dar oare e vreun pic de distractie cu bb asa mici???

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

DA. care-i pb? e numa bine, va dormi in carucior de va rupe randurile. mai greu e cd e mai mare si tre sa stai in camera sa isi faca somnul de amiaza.

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

da, absolut. Noi am fost cu fetita de cand avea 10 luni. Cat despre distractie depinde la ce te astepti. De ex, eu nu sunt innebunita dupa mare, inainte de copil nu puteam sta mai mult de 4 zile, acum stam mai mult, ne bucuram si noi de fericirea ei

blog

am hainute la bazar

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=0" target="_blank"> Eva cu obrajori ca marul - concurs CHIC

Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

sigur ca da! e chiar f bine,noua pediatra ne-a recomandat sa mergem cu puiul la mare pentru aerosoli si ieseam dimineata la 5.30-6 si il plimbam pe faleza ...david avea 10luni jumate cand a vazut prima data mare

la anul mergem cu amandoi dar in iunie(ca apoi nu mai putem) si stefanut va avea doar 9 luni dar cu siguranta ii va placea f mult

edit:distractie daca vreti doar daca luati una bucata bunica sau bona cu voi altfel la 10 max seara trebuie sa fii in camera ca bb trebuie sa doarma

Mami si 2 printi iubiti: DAVID(24 sept 2008) si STEFAN(24 sept 2010)

HAINUTE 0-4ANI SUPER PRETURI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

ah, da, uitasem asta, chiar este foarte sanatos, pentru sanatatea pielii si a aparatului respirator. Bineinteles, cu respectarea orelor de plaja, copilul sta sub umbrela, creme de protectie solara, palariute, tot tacamul

blog

am hainute la bazar

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=0" target="_blank"> Eva cu obrajori ca marul - concurs CHIC

Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

oana, eu am mers cu fetita mea la mare, prima data, cand avea 5 luni.
Marea e foarte buna, aerosolii fac foarte bine.
Evident ca este obligatoriu sa eviti orele de pranz.
Eu am stat cu fetita mea pana pe la 10.30, dimineata(foarte rar ne prindea ora 11 si numai la umbra, cu multa, multa crema, factor de protectie 50+) si seara dupa ora 17.

De preferat este luna septembrie, din punctul meu de vedere, pentru ca nu mai este foarte cald afara, iar marea este mai calda.
Si in iunie e bine, ca temperatura a aerului, dar marea este mai rece.

Ca distractie....hmm...eu zic sa uiti de ea
Adica, e frumos pe plaja, e frumos si la masa, dar toata atentia e concetrata pe copii, seara nu prea ai cum sa iesi, pt ca, copii trebuie sa doarma, nu?

Dar mie imi place tare multa cu fetita la mare, ei ii place apa foarte mult, ii place sa se joace in nisip.
Si mie imi place marea foarte mult,iar daca ea e fericita, apoi sunt si eu
La anul eu intentionez sa merg si mai mult cu ea la mare, macar 2 saptamani, daca nu chiar si mai mult.

De plimbat prin statiune poti sa o faci si impreuna cu copilul, dar nu la pranz, oricum, la pranz majoritatea copiilor dorm.

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Daca ai asa mari dubii ca marea nu ar fi indicata pt. copii de 1 an si 3 luni, gandeste-te ce ar trebui sa faca mamicile care locuiesc la mare, nasc acolo si isi cresc puiutii in "mediul" ala. Nu ironizez si nici nu vb la misto, ci incerc sa iti arat ca e ff idicata marea pt. copii.

Da, cat priveste distractia parintilor, ori rezolvi cu o bona, bunica, ceva, ori te "sacrifici" si te pliezi dupa programul copilului, pt. binele copilului.

mamma bis - o fetita si 40s+5 de
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">fetita mea chic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alex_andra
Ca distractie....hmm...eu zic sa uiti de ea
Adica, e frumos pe plaja, e frumos si la masa, dar toata atentia e concetrata pe copii, seara nu prea ai cum sa iesi, pt ca, copii trebuie sa doarma, nu?

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

BAZAR UMANITAR

Parerea mea e sa nu uiti de distractie, bine acum depinde ce intelegi prin distractie. Daca vrei sa mergi prin cluburi, da, uita de distractie. Daca nu un copil pana in 2-3 ani poate dormi si in carut rabatabil, invelit cu o paturica, la o terasa, pe plaja, sau la o plimbare pe faleza. Si mai ales daca familiile cu care mergeti au si ei copii atunci puteti sa va distrati cam in acelasi mod, ca nici ei nu vor merge prin cluburi. Eu in locul tau as cauta o vila/gazda privata cu curte si as inchiria acolo camere, astfel ca daca va hotarati sa culcati copiii puteti sta in curte la o masa cu baby phonul dupa voi. Sau puteti culca seara 2 copii intr-o camera si voi sta in cealalta camera libera tot cu babyphonul langa voi.

Noi prima oara am mers cu fata mea la 10 luni la mare in sudul Frantei, am inchriat casuta cu veranda intr-un camping asa ca seara puteam sta linistiti daca ea dormea in camera. Dar cum spuneam am si plecat uneori seara cu ea in carut, asa am obisnuit-o de mica, sa doarma in carut oriunde (bine nu mergeam in zgomot mare, dar la un restaurant, o terasa, o plimbare pe faleza).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_lex82 spune:

Aha...MS FETELOR...o sa inchiriem camere in aceeasi vila ca de obicei..avem acces la terasa, gradina , aragaz, frigider si bucatarie...si zic ca e ff bine pt noi care avem copii mici care necesita hrana proaspata si calda...nu suntem genul cluburi pt ca nici fara copil nu ne prea duceam (nu-iplace sotului)..asa ca tot ce vreau sunt plimbari...soare, apa...vreme buna...si gata ca deja m-a luat valul..si afara e frig de mor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valicutu spune:

noi am fost cu bebele cand avea 8 luni, si prietenii nostri care mergeau cu noi ziceau cum sa mergem cu el asa mic, ca-l chinuim.. mai ales ca am fost si cu avionul .. in Antalya in septembrie. a fost perfect. hotelul era super plin de bebelusi, au fost si ei uimiti. bebe fericit, a inceput sa manance, pana atunci ne chinuisem un pic cu diversificarea. dormea de 2 ori pe zi, 1 ora la umbra copacilor langa piscina si 1 ora pe plaja sub umbrela, in cele mai multe zile nici nu mergeam cu el in camera, in camera era prea cald daca nu dadeai drumul la aer conditionat, iar daca dadeai iti zbura capul. in apa normal ca i-a placut, de mare se speria cand veneau valurile. in rest perfect, crema multa de protectie, palarii, umbra. singura chestie e ca nu poti merge cu el in club :D, deci daca esti genul petrecaret asta ar fi singura problema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

La 1 an am dus si eu fetita la mare.

Mergi la inceput