Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (19)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanka80 spune:

cioc-cioc, am intrat aici sa va urez:
La multi ani! Fie ca anul care tocmai a inceput sa va aduca liniste in casa, bucurie in suflete si multa fericire alaturi de cei pe care ii iubiti!

Oana, mamica fericita de Maria-Emilia (28.02.2010)

primul Craciun in 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.clau spune:

LA MULTI ANI!!!!
Un an nou plin de realizari,impliniri si multa,multa sanatate!!!

Sa ne traiasca puiutii si sa creasca mari!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

Noi am intrat in noul an cu raceala si muulti mucisori . Deja i-mi e mila sa-i mai bag batista bebelusului pt ca se inroseste la nasuc si nici nu sta deloc, ne chinuim cu el sa-i scoatem dar pompita nu face fata. Am ramas azi si fara ser viziologic, aveti idee daca pot folosi sarea marina de mai multe ori pe zi? Nu-i irita mucoasa nazala?

Cristina, mami de bebita David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris26 spune:

Citat:
citat din mesajul lui idalis

Aho aho! V-as ura dar nu mai am glas... sunt foarte racita si mi-e frica sa nu-i dau si copilului raceala. Il alaptez cu masca pe fatza, si tare greu ma abtin sa nu il pup.
BEBECRIS cum ai rezolvat cu raceala? Si eu iau tot oscilococcinum, farmacista a zis ceva ca daca vreau sa-i dau lui bebe trebuie sa numar granulele, dar nu prea m-a lamurit asa ca nu i-am dat nimik.
ANIAST ai PM. Petrecere frumoasa la busteni!
Noi ne pregatim sa plecam la nasii lui Tavis, asa ca va zic La multi ani, sa fiti iubite si sa va bucurati de clipe minunate alaturi de cei dragi.
Pupici si ne vedem in 2011!

Idalis, mamica fericita cu Tavis Matei (15.10.2010)
pozele noastre

Azi ne simtim putin mai bine, e a treia zi in care i-mi curge nasul dar macar nu ma mai simt asa rau ca ieri. Si bebe se simte mai bine numai ca nu scapam de mucisori, lui i-am dat panadol si ser fiziologic sau sare marina in nasuc iar eu m luat oscilococcinum si ceai cu multa lamaie. Sa speram ca incepe sa treaca.

Cristina, mami de bebita David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoredanaB spune:

Buna dimineata°!

dona multumim pentru cafea...am baut una pe la 6 dar mai merge inca una.
la noi sabatorile au fost cam agitate...in prima zi de Craciun,Eric s-a catarat pe consola TV si cand m-a vazut pe mine (atunci intram in sufragerie) si-a intins mainile spre mine sa-l prind si a sarit...va dati seama ca nu am reusit sa-l prin si a dat un cap de covor de a sunat toata casa.l-am urmarit in urmatoarele 24 de ore si era ok insa a doua zi spre seara a inceput sa vomite foarte mult, chiar si o gura de apa.am mergs la urgenta cu el si dupa analize de sange si consultatii nu i-au gasit nimic dar ne-au trimis la cel mai mare spital de aici (AKH) sa ii facem raze la cap.Slava Domnului ca totul a fost ok , se pare ca reprizele de voma au coincis cu eruptia a doi canini deodata.
acum Sarah ma supara putin ca nu stiu de ce e asa de agitata in ultimele doua zile. cand vede ca ma pregatesc sa o pun la san se zbate si plange...parca o inteapa cineva cu un ac .se trezeste deseori plangand.

m-am plans destul ....ma cheama sotul la masa...revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna11 spune:

Bine v-am gasit in 2011,
va urez sa aveti un an plin cu sanatate si numai impliniri
Donna ms de cafelutza....oricum tot obosita ma simt,aseara am tras si un plans ,asa ca sa ma descarc pt 2010,imi era ciuda ca Alesia adormise si cand m-am dus cu ea in camera unde erau invitatii,de la galagie, s-a trezit si era mofturoasa.Imi venea sa-i trimit pe toti acasa .A trecut si asta....de dimineata Alesia s-a trezit cu ochisorii prinsi si avea un pic de gelatina galbena,sper ca no fi conjunctivita.Am spalat-o cu ceai de musetel si acum doarme,sper sa fie bine cand so trezi.
Bebecris ce bine era daca faceam si eu rev-ul acasa la mine,linistita,cu bebita si sotul...asa mai mult ne-am chinuit.
Bine ,sotul bucuros ,a stat la gratar...eu la leganat...of ce ma mai plang
In fine,speram ca acest an nou sa ne aduca numai bucurii,o sa avem cel mai frumos an alaturi de comorile noastre care incet incet or sa spuna primul cuvant,or sa faca primii pasi.....ce poate fi mai frumos .

DD ne-a daruit o minune Alesia Maria 25/10/2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoredanaB spune:

nu e nimeni pe aici?

Arianna ceaiul de musetel nu e indicat pentru curatarea ochisorilor pentru ca inmulteste flora bacteriana.Foloseste apa fiarta si racita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns botosel452 spune:

Buna ziua si La multi ani!
Speram ca anul acesta sa fie mai bun decat cel trecut si mai putin bun decat anul ce va veni
Noi am petrecut in 3. Mi s-a parut foarte frig ieri afara si nu am vrut sa scot pitica din casa si sa mergem la nasi. Asa ca am avut parte de o cina romantica, am facut poze, am aprins artificii. Ne-am simti foarte bine.
Alexa a fost de cateva ori terorizata de petardele si artificiuile aruncate de vecini,dar s-a rezolvat.
Ieri am cantarit-o si intr-o sapt nu a luat deloc in greutate. Mananca si destul de haotic, adica mananca de la un san, dar de la al 2-lea nici vorba sa o pot aseza, chiar daca ii este foame. Daca ma mulg la 3 ore, mai mult de 30 ml nu pot scoate, cu toate pastilele si ceaiurile pe care le iau. Nu stiu ce sa fac in acest sens.
Fulguta, la tine cum se prezinta situatia?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andreea82

Buna seara mamici si pitici,

Am intrat scurt sa va uram pentru anul care vine toate cele bune, multa sanatate voua, familiei si celor dragi. Va dorim un an nou cel putin la fel de bun ca si cel care aproape a trecut!!!

Noi suntem de luni la socri si de luni bubulina mea face scandal... Parca ar avea din nou colici...nu stiu, de abia astept sa ajung acasa cu ea

Kiti, imi pare tare rau ca nu am dat nici un semn sa ne vedem, dar Ale a fost turbo zilele astea si am tot asteptat sa vedem daca se linisteste. Noi maine plecam deja, dar pe data viitoare cand venim trebuie neaparat sa facem cunostinta la buburuze, ok? Sper sa nu te superi ca nu reusim sa ne vedem de data asta. Poate ajungeti si voi la Tm si dati un semn.

Mamici cu pitici - La Multi Ani!!! Sa ne "vedem" cu bine in 2011. Va pupam

mami de Alexandra-Bianca

http://picasaweb.google.com/101394678195027213458

La multi ani si voua!!
Asta este, cunoastem si noi colicii. Ne vedem data viitoare cand treceti voi pe aici sau dam noi un semn cand ajungem in Timisoara.
Va pupam

Kiti, mami de Miruna 06.10.2010 si Vlad 15.05.2006
Vila Sucu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

La multi ani si de la noi!! Fie ca noul an sa fie plin de bucurii si sanatate pentru toti. Miezul noptii a prins-o pe domnisoara Miru-chan dormind agatata de gatul meu, de unde am tras concluzia ca asa o sa stea tot anul

Citat:
citat din mesajul lui botosel452

Ieri am cantarit-o si intr-o sapt nu a luat deloc in greutate. Mananca si destul de haotic, adica mananca de la un san, dar de la al 2-lea nici vorba sa o pot aseza, chiar daca ii este foame. Daca ma mulg la 3 ore, mai mult de 30 ml nu pot scoate, cu toate pastilele si ceaiurile pe care le iau. Nu stiu ce sa fac in acest sens.
Fulguta, la tine cum se prezinta situatia?

Valentina, mami de Alexandra

Si noi am cantarit-o pe Miru si de o saptamana si ceva nu a pus nimic. Ori am cantarit-o noi gresit atunci, ori nu stiu ce sa zic, ca i-am facut de cateva proba suptului si papa intre 150-200ml, uneori si de la un singur san.
O mai cantaresc miercuri, sa vedem. Daca nu mai ia nimic pana atunci, ma ingrijorez oficial, desi arata a orice, mai putin a copil subnutrit

Kiti, mami de Miruna 06.10.2010 si Vlad 15.05.2006
Vila Sucu

Mergi la inceput