Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (19)
Raspunsuri - Pagina 10
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/camisv/camisv.jpg)
camisv spune:
Buna seara!
KLARISSE, la multe lunite lui Matei!
Selenar bine ai venit si sanatate la bebe. Daca ai consultat pediatrii si bebe ia in greutate, poate nu ai de ce sa fii ingrijorata.
Pity, ce surpriza! micul iepuras
Si Tudor saliveaza si-si roade pumnii, dar pana acum nimic.
Tünde, pupam Julia cea frumoasa si cuminte... chiar ai de ce sa fii mandra cu asa fetita
idalis, Tudor plange cu lacrimi ... si ce lacrimi, dar nu mai stiu decand.
bebecris,sanatate lui David...poate il deranjeaza cand inghite. O sa-si revina el.
Fistiq imi pare rau pentru revelionul nereusit ... de aia am ales noi sa stam acasa.
va las ca plange ... in ultimul timp este cam marait toate fetele si puiutii
Camelia mamica fericita de Tudor (10.09.10)
http://picasaweb.google.com/adinicola72/BebeTudor#
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
donna79 spune:
Pupam sarbatoritii zilei: Adelina, Emma, Matei, Andreea si Raisa! Sa cresteti mari si sa fiti fericiti!
Un pupic intarziat si pt sarbatoritele de ieri: Petra, Lavinica si Tess!
Noi am fost de dimineata la biserica (unde am intarziat ca de obicei ) apoi la cumparaturi si dupa asta in motul patului... am lenevit toata ziua.
Am vazut ca sunt probleme la ochisori, noi n-am avut de-astea, Tudor plange cu lacrimioare de mult, cred ca de la o luna sau mai devreme... si plange, nu gluma...
Of-ul momentului la noi e kk... cam moale dar nu cred sa fie diaree. Adica e lichid, nu mai are chestiile mici si mai deschise la culoare, o singura data cred a avut o tenta verzuie si in cateva randuri a avut ceva mucus. Nu stiu daca e cazul sa ma ingrijorez, bebe mananca bine, nu-i deshidratat... posibil sa fie din cauza alimentatiei mele.
BEBECRIS, sper sa-i revina pofta de mancare puiului! pupam sa treaca repede raceala!
PITY, ce surpriza frumoasa! eu cred ca e ff bine ca au aparut asa usor dintisorii, ca nu a plans inainte. Eu stiu ca nu are legatura momentul aparitiei primilor dinti cu calitatea danturii de adult.
Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)
nastasie spune:
selenar,bine ai venit.
pity, ce surpriza placuta cu dintisorii.
fistiq,nici mie nu-mi place cand sunt mici sa plec pe undeva sau sa primesc musafiri asa des.noi avem programul nostru, le stim pe ale noastre.plus ca dam totul peste cap, insa multi nu inteleg lucrul asta.
si al meu plange cu lacrimi de crocodil.nu mai zic de maini, pumni, degete, etc bagate in gura.plus bluzele ude de balit.
bebecris, sper sa va revina repede pofta de mancare.
azi am iesit un pic toata trupa si s-au comportat exemplar amandoi.mai nasol e cu hainele astea groase,ma scot din sarite.imbraca-i, dezbraca-i
.abia astept sa vina vara.abia astept sa-i duc la plaja, la apa
.si eu pe langa ei
.
acum toata trupa e imbaiata, calin nu a prea dormit azi si nici azi noapte.deci e lesinat acum la datorie.speram sa doarma mai bine la noapte.
danny1 spune:
selenar, bine ai venit.kk.............o mare istorie a noastra.diferite consistente,diferite culori.de la galben,la verde.cu sau fara mucus.cu sau fara bobite albe prin el.cum adica grunjos?cred ca am avut si din asta.nu cred ca e de la vaccin.ca noi nu l-am facut si totusi kk s-a schimbat.uneori avem 4-5,alteori 7-8.am avut chiar si 12.uneori e gelatinos.cica acum se formeaza mucus intestinal,altii zic ca se curata.ca e trecerea de la mediul din burtica la cel de acum.care e adevarul,habar n-am.am fost la multi medici.cica asa e scaunul d ebebe alaptat exclusiv.fa-i periodic coprocultura si coprocitograma.
LA MULTI ANI sarbatorilor!
nastasie,si eu pana ii imbrac pe amandoi am obosit.noi am fost azi la sanius.
mami de 18.11.03 si
Robert 27.09.10
mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Fistiq/Fistiq.jpg)
Fistiq spune:
La multi ani si pupici pt sarbatoritii zilei! Sa creasca mari, frumosi si sanatosi. Si cuminti, in limitele bunului simt
Un pupic si pt puiut de bebecris, sa se faca bine repede
Pity, foarte tare! Cica in general e groaznica durerea asta, asa ca e super ca puiutzul tau a trecut atit de usor prin faza asta.
Tudor al meu se portiveste si el descrierii pe care am citit-o aici: isi musca pumnii nervos, iar mai nou saliveaza si citeodata face si balonase cu buzele. In mod voluntar |Sper sa nu fie totusi dintii, adica sa nu erupa asa devreme ca mi-e groaza sa sufere asa curind dupa colici
Arianna, m-am lamurit intre timp cu botezul. Se gasesc informatii suficiente pe net, le-am descoperit si eu. Cam asta fac de aseara, research, buget, etc
Da Tutz, a fost si matusa Amadeus si inca o tine pe a ei: Tudor Stefan Amadeus
Deci e super haioasa, mai ales ca foloseste si o intonatie ... "speciala"
camisv
nastasie , aceeasi dorinta si nerabdare am si eu: sa vina odata caldura sa scapam de hainele groase
Pupam si salutam si pe Donna si pe Tudorul ei, atit de haios in poze. Sunt facute in aceeasi zi? Am vazut ca tinutele sunt diferite, dar mi-a trecut prin minte ca i-ai organizat o parada modei
Oricum, seamana cu tine leit
Mami de baietel Tudor Stefan (14.10.10)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ana_25/ana_25.jpg)
ana_25 spune:
Buna dimineata!!!
Poftiti la o cafeluta si la cremwusti de pui cu mustar!!!
Selenar bine ai venit!!!
Si Maia e maraita,isi "manca" pumnii cu pofta,baleste si m-am uitat la gingia ei si se vad doua pete mici si albe. Sa fie dintisorii??
La multe lunite si multi ani KENDRA ARIANNA de Nikolici!!!!
Ana de
Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ana_25/ana_25.jpg)
ana_25 spune:
Fistiq poate revelionul de anul asta va fii mai reusit!!
Noi am stat acasa,fara musafiri si....am dormit! Pai ce era sa facem? Sa stam trezi si sa ne uitam unul la altul???Si asa ne-a dat marmotzica trezirea pe la 3 si nu am mai putut sa adorm.(
).Am fost zombi a doua zi.Imi picau ochii-n gura.Si ieri,am lasat-o pe Maia la soacra-mea si ne-am dus la sora-mea la sat. Ma-m pus pe pat,si cum era cald,am adormit lemn vreo ora jumate.
Halal musafira am fost!
Ana de
Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
donna79 spune:
Neataaa!
ANA, multumim pt cafeluta, foarte buna! Deci Maia va fi urmatorul iepuras?
Mai, ce e cu copiii astia de mai au putin si se nasc deja cu dintisori?
Si al meu roade pumni, baleste si face balonase de saliva. Deocamdata nu vad nimic pe gingie dar poate ma trezesc si eu cu o surpriza. Oricum ma gandeam ca eu chiar nu-s pregatita pt dinti, sunt inca nauca si chioara de nesomn dupa colici si pusee de crestere.
Apropo, EVELINE, ati trecut de puseu? asta-i motivul pentru care nu te-am mai vazut pe aici? Tudor a tot tocait azi noapte, azi a facut ochi la 6 ca de obicei, s-a carait in vreo doua randuri pe motiv de kk iar eu acum sunt avion... el e proaspat ca o floare.
FISTIQ, multumimmmmm! seamana si cu ta-su ca noi suntem cam la fel (culoare de ochi, ten, par). L-am pozat in vreo doua "sedinte", cumnata mea voia sa faca un calendar pt bunici si se chinuia sa aleaga niste poze din cele de la botez ca nu aveam prea multe in afara de alea(noi nu suntem amatori de poze asa ca nici nu detinem un aparat foto). Dar m-a apucat cheful de joaca si am pozat bietul copil pana l-am plictisit. Eu m-am distrat super, cred ca si lui i-a placut . Imi pare rau ca n-ati petrecut prea bine de revelion, nici la noi n-a fost ce speram...s-au petrecut ceva ciocniri intre sotul meu si mama, de data asta el gresea... mi s-a luat pana peste cap de discutii. In plus, prima persoana pe care imi doream sa o imbratisez la 12 noaptea, dormea bustean in sezlong pe canapea, intre bunici, de nici n-am putut ajunge la el
poate la anul o fi mai bine...
Pupici multi pt Tudor si pt mamica lui!
Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)
Klarisse spune:
Buna dimineata.
Ana multumim de mic dejun si cafeluta.
De astazi am reintrat in 'normalitate'..tati a plecat la birou, eu si Matei suntem amandoi acasa.
Am o intrebare la voi..puiutii vostri iau fier? Mie mi-a dat pediatra sa ii dau cate 4 pic/zi in zilele cand nu ii dau calciu..asa e si la voi?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/vanyy2009/vanyy2009.jpg)
vanyy2009 spune:
buna dimineata si bun gasit in noul an ....
La Multi Aaaaaani!!!!
intoarcem si noi urarile facute si uram din suflet ca acest an sa fie unul plin de bucurii,iubire, impliniri in toate si multa sanatate.
Selenar...bine ai venit
Si al meu baiat baleste la greu,e mereu ud pe bluzita, pumnutii si degetele sunt mereu in gurita si ii place sa faca balonase si un fel de tsrrrrruuuuu(ceva de genu asta ca nu pot interpreta chiar corect sunetul scos) tot cu saliva....e super haios. m-am uitat si in gurita dar nu zaresc nimik
Vanesa, mamica fericita de
Dimitris 28.09.2010
Doamne Ajuta sa fim sanatosi!!!