Planuri si vise pentru 2011

Planuri si vise pentru 2011 | Autor: LORI

Link direct la acest mesaj

Aproape de sfarsitul anilor, e bine sa ne gandim la viitor.
Privesc cu optimism catre 2011 si sper din suflet sa fie un an mai bun decat cel care sta sa se incheie in curand.
Imi doresc sa:
- fim sanatosi
- sa merg la munte si la mare
- sa vad Valea Loarei cu castelele ei...
- sa mai pierd 3 kilograme.

Voi ce planuri si vise aveti pentru 2011?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

sanatate sa avem .....si liniste ca in rest

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana-Laura spune:

La Multi Ani deja pentru 2011.
Eu imi propun sa imi sustin doctoratul (in sfarsit), dupa ani de amanare si sa il sarbatoresc cu o excursie cu familia undeva la munte, in Romania.
Va doresc la toti sanatate, si sa aveti un an 2011 excelent.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

la multi ani tuturor

Eu imi doresc pentru 2011 sa-mi tina parintii si fetita sanatosi, sanatate pentru restul familiei mele.
Asta mi-e baza ca dorinta.

In rest, sincer, nu am alt plan de dorinte pentru 2011, decat maruntisuri, restul le am pe toate

mi-as dori sa-mi mareasca salariul,dar putin probabil

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Pentru 2011 imi doresc mie si celor dragi si voua multa sanatate, multa-multa liniste si pace.
Sa-mi pot creste si educa Giulik asa cum imi doresc eu, sa-i pot oferit tot ce merita si sa nu ne mai deranjeze nimeni niciodata in niciun fel
Imi doresc tare mult sa se intoarca taica`mio acasa sa aiba si de noi grija cineva
Si ma voi ruga azi ca anul 2011 sa aduca tratamente noi cu rezultate spectaculoase pentru toti copiii bolnavi

2011

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

*** Concursul KloraneBaby *** www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=5" target="_blank">mam.jpg ***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Cea mai importanta dorinta pt 2011 este ca Dumnezeu sa ne tina pe toti din familie sanatosi, sa avem putere de munca si sa fim linistiti.

In rest, multe maruntisuri...sanatosi sa fim, ca le-am face si pe alea

LA MULTI ANI, SI SA AVEM UN AN NOU SI MAI BUN DECAT CEL CARE TOCMAI SE INCHEIE!!!!!

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

eu imi doresc sa am toata familia acasa si sa avem liniste ,sa imi iau examenele la facultate cu bine, sa imi iau o masina mica (nu de alta dar cam incep sa uit sa conduc),sa fie un an bun financiar si cel mai mult sa am macar un copil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

La multi ani tuturor fetelor si sanatate multa in anul ce tocmai a venit!Eu pentru 2011 imi doresc sa fie toti ai mei sanatosi,sa imi gasesc un loc de munca,sa o dau pe pitica la gradinita,sa imi reuseasca afacerea cu csmetice homemade si cu bijuterii handmade.In rest vreau cel mai mult sa fim cu toti sanatosi si mai linistiti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Eu imi doresc ca anul asta sa fac ceva deosebit! Nu stiu exact ce, dar ceva ce nu am mai facut pana acum. Ceva maret si de neuitat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle-usa spune:

Dorinte pt 2011:

Sotul meu sa-si gaseasca un job cu mai putin stress si mai mult timp cu familia.
Sa studiez zilnic Biblia.
Sanatate familiei si mai ales parintilor care sunt batrini si bolnavi.
Sa calatoresc mai mult.
Sa termin complet de renovat casa.
Dumnezeu sa fie cu noi in tot ceea ce facem si tot ce facem sa fie cu acordul Lui.
Un an bun tuturor!

michelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fomalhauti spune:

De cand a murit tata imi doresc la fiecare inceput de an sa nu moara nimeni dintre cei care imi sunt dragi.

Imi doresc sanatate pentru noi toti - e foarte importanta.

Si mai sunt dorintele mici: dintre acestea cea mai importanta este sa ajung anul asta la mare, macar o saptamana (preferabil doua). Si mi-am facut un plan foarte modest (adica eu sper sa-l depasim) de mers de 5 ori la film, de 5 ori la muzeu, de 5 ori la iarba verde si....na, ca unele le-am uitat. Bine ca am scris...

Mergi la inceput