Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***286***

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

THE LIST:
1. Daca tot m-a provocat Simplyana:)), intrebarea mea este: Va bagati? Daca da, in ce? ( by Anaan)
2.Care a fost proful vostru preferat in liceu si de ce? Faceti-i o scurta descriere.(by Ilinca)
3.Numiti cel mai sexy barbat in viata (vedete, ca e mai usor de documentat, dar nu musai).(by Simplyana)
4.V-ati indragostit vreodata la prima vedere? Daca da, de cine?
Si daca nu va place asta, raspundeti la(din aceeasi gama):
V-ati casatorit cu iubirea vietii voastre? (by Anamariame)
5.Respectati traditia de anul nou...si purtati ceva rosu pe"dedesupt"???( by Georgyiuly)
6.V-ati inselat vreodata partenerul?(by Bianca)
7. Cu cine ati observat de-a lungul timpului ca va asemanati mai mult din clubul nostru de mamici? Dezvoltati, desigur(by anamariame)

Am sters quote-ul ca sa se vada mai clar.

Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Hai sa fiu prima care raspunde!! Io deja-s cu burta pusa la cale si cu juma de bere la bord! Faine intrebari! Cred c-o sa raspund pe larg, ma simt in verva:)))
1) Ma bag! Nu tot timpu', da' ma bag! Sunt Scorpion si-mi place aventura!:)))
2) Proful preferat= fostul meu dirig, prof de franceza: super inteligent, sclipitor in conversatii, cu umor, cu ironii si sarcasm exact atat cat trebuie, foarte bun in domeniul lui (si in altele), cult...un om mishto de tot. A avut mare influentza si asupra lui huband, desi lui nu i-a fost prof la clasa, dar era in trupa lui de teatru. Acum imi e coleg dirigu'. Il iubim si io si huzband.
3) Slash, Slash e febletea mea de cand eram in clasa a VIIIa, asta a fost (si mai este:))) porecla mea. E sexos ca nimeni altul!
4) Bai, PANA la huzband, numai la prima vedere m-am indragostit! Credeam ca e singurul mod de a te indragosti:))) Eram pe principiul "ochii vad, inima cere"(rapid!). De huzband nici vorba sa ma indragostesc la prima vedere (creierul meu nu era setat pe asa ceva:"intri in biblioteca...acolo-s niste elevi...de unul te indragostesti la prima vedere":))))) De el m-am indragostit dupa multe priviri si conversatii (desi interesul pentru el a aparut cam la a 3 a privire si cam la a doua conversatie:)))
5) Am respectat o vreme traditia asta, ca ma distra, si vorba aia, de ce nu?:))) Vreo 3 ani mi-am luat budyigai rosii pe mine de Rev. Am renuntzat. Amu-i am negri
6) Nu, niciodata. Am avut doar 2 relatii lungi (inclusiv asta:))) si una medie (pe alea scurte cine le mai numara?!) dar nu am inselat, nu-mi sta in fire, nu-mi place ideea etc.
7) Ooo, am observat multe asemanari cu multe persoane (ceva afinitati cu aproape toate tufetele, cred), o sa fac o trecere in revista pe scurt si voi spune cate o singura asemanare, ca altfel m-as lungi prea mult:
- cu Novus la conceptiile despre cresterea copilului
- cu Pisigri la dragostea pentru animale
- cu Chatonel...la sotz:)))). Glumesc (desi e adevarat, suntem cele cu soti cu 11 ani mai juni:))), hai sa mai zic alte asemanari: la conceptii (a)religioase;
- cu Anaan: la placerea de a scrie (si a vorbi);
- cu Monnvas: la relaxare, la unele atitudini in fatza vietii;
- cu Bianca si Aris: la "directitudine" sau cum sa-i zic:)), la atitudinea bataioasa uneori;
- cu Simplyana: la iubirea fatza de un anumit caine;
- cu Galushca: la genul de umor;
- cu Inapreda: nu pot sa explic exact, dar vad unele asemanari in trasaturile sufletesti;
- cu Gaza: la veselie, optimism;
- cu Anamariame: la sensibilitate (desi stiu ca eu nu par sensibila:)));
- cu Georgiana310, la multe trasaturi ale zodiei

Cam astea sunt pe scurt asemanarile, cu unele tufete mi se pare ca ma aseman in mai multe, dar am stabilit ca ma rezum la cate o asemanare. Nu inseamna ca-mi sunt dragi doar cele cu care ma aseman, sa fie clar, ca de ex. pentru Olishka am o slabiciune, dar nu prea vad asemanari (din pacate, bine ar fi fost sa fie la fizic asemanarea:(((), sau Floric care iar mi-e draga, Saby, Adee, Anca_Nicolae (chiar daca de multe ori ma intriga:)) etc, deci ce mai, va cam iubesc pe toate si nu, nu e doar berea vinovata ca spun asta!:)))

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Mai fete, dar nu vreti sa raspundem la intrebari pe rand...adica asa ca tema de weekend?

Acu vad ca s-a apucat Ilinca si a detaliat destul de mult. Deci, plasez si eu piticul pe salteaua conjugala si reintru.

Apoi o sa ma uit la Black Swan. Am auzit ca e foarte tare.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

THE LIST:
1. Daca tot m-a provocat Simplyana:)), intrebarea mea este: Va bagati? Daca da, in ce? ( by Anaan)
2.Care a fost proful vostru preferat in liceu si de ce? Faceti-i o scurta descriere.(by Ilinca)
3.Numiti cel mai sexy barbat in viata (vedete, ca e mai usor de documentat, dar nu musai).(by Simplyana)
4.V-ati indragostit vreodata la prima vedere? Daca da, de cine?
Si daca nu va place asta, raspundeti la(din aceeasi gama):
V-ati casatorit cu iubirea vietii voastre? (by Anamariame)
5.Respectati traditia de anul nou...si purtati ceva rosu pe"dedesupt"???( by Georgyiuly)
6.V-ati inselat vreodata partenerul?(by Bianca)
7. Cu cine ati observat de-a lungul timpului ca va asemanati mai mult din clubul nostru de mamici? Dezvoltati, desigur(by anamariame)

Am sters quote-ul ca sa se vada mai clar.

Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 a
prilie 2009)

1. Da! De obicei ma bag.
2. Proful de fizica.Desisunt un monument de prostie la acest obiect ma duceam la orele de fizica de dragul de a-l asculta. Chiar saptamanile trecute citeam articolul unei foste colege de clasa, acum editor la Forbes,despre domnul profesor (http://www.6simturi.ro/domnului-profesor-cu-dragoste.html)
3. Cel mai sexi este brazilianul ala telenovelistic pe care numai Ilinca stie cum il cheama. Si...Ilinca pazea...Sebastian Bach
4. M-am indragostit de multe ori la prima vedere. Cred ca de cele mai multe ori. De obcei ma indragosteam de prieteni ai prietenilor/neamurilor/prietenelor. De maritat, nu m-am maritat.
5. Respectam traditia dar de vreo 3 ani am cam uitat-o. Acum nu port nimic. Noaptea dorm fara chiloti.
6. Mai, da. Eram cu un tip (dragostea din liceu) de vreo 3-4 ani. Se intampla in 2004. Eram cu o buna pritena la prietenul ei (in Paris). Voi vreti toate detaliile? e cam ca in filme. daca vreti picanterii intru dupa ce culcati copiii.
7. Cu multe fete, dar chiar nu pot sa exact cum si in ce fel. Ma gandesc mai profund si va zic care cum mi se pare mie ca semanam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

LA MULTI ANI!

Gina lu' Ian

Mi-e dor...

Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Bianca, da, vrem detalii si da, vrem sa te gandesti profund

Ina ai ajuns acasa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

La multi ani Paul!!! Sa cresti mare, sanatos si fericit!

La multi ani fetelor, sa aveti un an minunat!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Heiiii, eu stiu cu cine l-a inselat Bianca pe dl. 3-4 ani. Cu doctorul acela arab.

Ce treb sa tin minte nu tin.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Kea

Heiiii, eu stiu cu cine l-a inselat Bianca pe dl. 3-4 ani. Cu doctorul acela arab.

Ce treb sa tin minte nu tin.

Keutu cheliutu

Gataai spus tot. de aici stietoata lumea povestea.

La multi ani, fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

La Multi Ani!Eu ma uit la artificii pe geam...so lame Ana-Maria, mami de Eva Maria (23 aprilie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Laaaa muuuulti aaaaani!Sa aveti un an frumos si ce va doriti aia sa patiti!

http://www.youtube.com/watch?v=dcLMH8pwusw Da, stiu, e cam prea romantic, dar tot e frumos!

Mergi la inceput