Floricelele de Liliac mai_iun 2010 (45)
Raspunsuri - Pagina 18
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ioanact/Ioanact.jpg)
Ioanact spune:
Vivela e un balansoar care se tranforma in sanie, dar n-am pus carutul pe ea.
ALINA de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
veronicach spune:
bubu ti-am vazut puii superbi, poza care imi place cel mai mult e cu carticica, cum se uita amandoi interesati
legat de vanzari, eu te sfatuiesc sa pui aici pe bazar dc
iti faci prima data un cont pe picassa, incarci toate pozele cu detalii si pret apoi publici siteul pe dc(te uiti si tu la anunturile existente pentru experienta, priveste in partea de sus a paginii pe care o citesti acum :) )
intr-adevar nu e decat bazar dar exista o optiune prin care selectezi daca este anunt umanitar sau nu
eu cred ca aici gasesti cele mai multe viitoare mamici, doar si noi cand eram gravidute tot pe aici ne petreceam timpul
o sa iti vinzi produsele cat ai clipi din ochi
mamica fericita de cuminte Matei Sebastian 10.05.2010 bebe
bubu30 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui veronicach bubu ti-am vazut puii superbi, poza care imi place cel mai mult e cu carticica, cum se uita amandoi interesati legat de vanzari, eu te sfatuiesc sa pui aici pe bazar dc iti faci prima data un cont pe picassa, incarci toate pozele cu detalii si pret apoi publici siteul pe dc(te uiti si tu la anunturile existente pentru experienta, priveste in partea de sus a paginii pe care o citesti acum :) ) intr-adevar nu e decat bazar dar exista o optiune prin care selectezi daca este anunt umanitar sau nu eu cred ca aici gasesti cele mai multe viitoare mamici, doar si noi cand eram gravidute tot pe aici ne petreceam timpul o sa iti vinzi produsele cat ai clipi din ochi ![]() mamica fericita de ![]() ![]() |
Merci mult de sugestii
![](pupic.gif)
Am sa fac asa.
taty_ana spune:
buna seara si de la noi,
mary imi inchipui ca ti-e foarte greu cu lipsa asta de somn,eu daca nu dorm sunt terminata si fizic si psihic....voi dormiti impreuna?Emma doarme in patutul ei si binenteles ca se foieste si ea destul de mult noaptea,uneori o gasesc de-a latul patutului,insa atata vreme cat nu plange o las in pace si-mi vad de somnul meu....bine ca sunt nopti ca aseara de ex cand m-am dus la ea de vreo 3 ori ca incepuse sa scancesca,n-am luat-o in brate,am mangaiat-o pe cap si s-a linistit instant...si de asemenea mai are treziri cu niste urlete de te infioara,nu stiu de ce,nu o tine mult dar felul in care plange/tipa ai senzatia ca o doare ceva,bine ca sunt mai rare
in legatura cu supa de galuste si ciorba de perisoare la bebe de 8-10luni,am si eu o nelamurire....cum ii dai sa manance perisoarele/galustele?emma are 8 luni si numai piure fin fin manaca,daca e mai gros isi face a voma
va pup ca tre sa mergem la echo de sold,sper sa fie bine
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/arturicii/arturicii.jpg)
arturicii spune:
Tatyana, ce ati facut la echo, e totul ok, da?
E deja pranzul si iar is chiauna rau. Nici macar o ora de somn legata nu am avut de la 1 de cand am terminat ce aveam de facut si pana la 7 cand toti erau in picioare.
Starea de sanatate a Sabinei pare ca se amelioreaza usor usor insa noptile nu stiu de ce, are cate episoade scurte dar intense de plans. Ea, bebele care nu stia sa planga....
Oricum este asa de fericita ca sunt baietii acasa. Ii urmareste peste tot, vrea si ea cu jucariile lor, se bucura cand o baga si ei in seama.
Azi am reusit sa facem curat in camera la ei si e asa de lumina. Nu o sa tina mult insa ne bucuram azi (adica eu mai mult).
A, am trecut-o pe Sabina la Pampers 4 (are doar 8 kg insa) si asa de fain sunt. Sunt f f subtirei, nu asa de "plini" cum erau ceilalti. Si, culmea, cica "rezista" sa nu fie schimbati 12 ore.
fug la datorie tuturor
Ioana & Arturicii'S_Biblioteca
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ioanact/Ioanact.jpg)
Ioanact spune:
Buna seara!
arturicii da, asa stiu si eu ca rezista' 12 h..stiu asta de la Ioana, care are inca pampers noaptea.
Justina are demult 4+, inca nu o strange ca sa trecem la nr 5.
De 2 nopti Justina iar se trezeste de 3-4 x, insa nu numai din cauza dintisorilor ci si a puseul de crestere (cel de 9 luni). Am dedus asta pt ca dupa ce-i dadeam laptic imediat adormea.
Jos palaria in fata ta Madamar ca rezisti!
V-am amintit si de puseu, ca e posibil sa se trezeasca bebeii sa pape din acest motiv. Stiu ca la 6 luni m e puseu, nu
Am plecat sa ma culc ca a adormit Justina, nu inainte de a ura sarbatoritilor de azi: Antonia Maria, Matei Stefan , Sonia Alexandra, Maria Sofia si Alexandra Antonia, LA MULTE LUNITE SI ANISORI!
O seara placuta, tuturor!
ALINA de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
MamiDeTheo spune:
Buna seara si La Multi Ani
Ne primiti si pe noi acum, la muuulte luni dupa ce a inceput povestea voastra?
Noi = bebe Theodor, nascut pe 4 iunie si eu, maica'sa.
Sa aveti liniste in noaptea asta...
veronicach spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MamiDeTheo Buna seara si La Multi Ani ![]() Ne primiti si pe noi acum, la muuulte luni dupa ce a inceput povestea voastra? Noi = bebe Theodor, nascut pe 4 iunie si eu, maica'sa. ![]() Sa aveti liniste in noaptea asta... |
sigur bine ati venit
scrie repede 10 mesaje pt a aparea in timp real
somnic usor
mamica fericita de
![](copilas.gif)
![](alaptare.gif)
taty_ana spune:
buna seara,
am fost la echo pt dispazie de sold,totul este ok,multumesc artu de intrebare,trebuia de la 6 luni da' am tot amanat,cred ca de teama sa nu aiba ceva,nu e bine ce-am facut ca daca Doamne fereste avea ceva era mai nasol acum la 8 luni
mamidetheo bine ai venit
cam liniste pe aici,va pregatiti de petrecerea ionilor/ioanelor de maine?
pup noapte buna