Fluturasi de martie-aprilie2011(109)La Multi Ani!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

shtrumph, de papa o sa fie lejer diseara, am scris mai sus ce facem...nu e ca n am gasit unde sa mergem, dar nu ma atragea deloc ideea sa mergem la un restaurant sa stau atatea ore la masa, nici intr-un club unde sa mi bubuie muzica in cap. iar dintre prietenii nostrii, noi avem casa cea mai mare, deci e ideal sa ne strangem mai multi...eu nu de mancare imi fac griji, ci de curatenia de maine dar asta e, macar stau la mine acasa, daca am chef sa stau in papuci e ok, totul bine

eu vreau sa beau la masa un pahar de vin rosu si pe urma poate putina sampanie...ca tare dor imi e sa beau si eu ceva

s 26, Luca Alexandru, de abia astept sa te tin in brate!

Mergi la inceput

simo ce mi place nuuuuuuu -ul ala hotarat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxandrada spune:

Dragele mele, va doresc un 2011 generos, care sa va aduca tot ce ati visat- sa fie un an bogat, linistit, plin de surprize placute!

R. 31+
tiroidita autoimuna, PCOS, MTHFR A1298C C677T heterozigote; 2 sarcini oprite in evolutie la aproximativ 7 saptamani; insarcinata a treia oara, Doamne-ajuta cu noroc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

strumphitza eu nu fac de mancare pentru ca mergem la ai mei si face mama de toate eu ce sa mai fac? asa, mai ia pauza.

simona mai roaga-te de ea, poate poate... cat este acum sa vina, imediat ajunge cu masina. este frumos asa toata familia

S-a intamplat minunea mult asteptata32+

AMR 7 sapt!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Strumpf, poze sa faci si tu, in rochie si cu masa pusaEu n-am idee ce voi imbraca..nu stiu daca ma cuprinde ceva din cele vechi vreau sa spun...Manichiura am facut si eu ieri, epilat, spalat pe cap..nu vopsit sau coafuri,desi tare mi-e pofta...dar cind?
ALina, Un AN nou un si cu realizari si tie iti doresc!!!! Sa fiti sanatosi si sa va bucurati de prichindei
Scrish, petrecere frumoasa iti doresc si un an nou fericit Va fi, nu?

Simona, mami de baieti David, Matei si 31 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

strumphitza eu nu fac de mancare pentru ca mergem la ai mei si face mama de toate eu ce sa mai fac? asa, mai ia pauza.

simona mai roaga-te de ea, poate poate... cat este acum sa vina, imediat ajunge cu masina. este frumos asa toata familia

S-a intamplat minunea mult asteptata32+

AMR 7 sapt!!!

Da, asa e, am sa mai vorbesc cu ea, sa tatonez terenul, desi nu vreau sa-i cert...ca ea si asa sufera ca nu vine...

Scrish pai eu am aut si de craciun si vin si bere..si m-am simtit super. N-am exagerat, dar putin merge.

Mergi la inceput

Fete dragi, va urez si eu de acum Un AN Nou fericit, binecuvantat, cu sanatate, realizari si numai impliniri. Sa ne bucuram cu toate de cei mici si sa avem nasteri usoare si laptic pentru bbici.

Mergi la inceput

simo, poate pana la urma se razgandeste sotul ei si va fac o surpriza..daca nu puteti sa-l sunati voi direct pe sot si sa-l convingeti, sa-l luati pe sus cum ar veni, ca pana la urma multi oameni oricat de obositi ar fi, cand aud buna dispozitie si chef de distractie se razgandesc

Mergi la inceput

Scrish, am sa-i sun acum sa vad ce si cum, poate ne reunim totusi..El ar vrea sa-si invite la el si un prieten sa vada nu stiu ce filme...Deci e mai complicat uuuf!!

Mergi la inceput

simo, cum filme de revelion? pai sa le dea in foc de filme si sa faca bine sa apara pentru distractie, ca filme poate sa vada oricand...iti tin pumnii, sper sa se rezolve

Mergi la inceput