Fluturasi de martie-aprilie2011(109)La Multi Ani!

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

a, ce mai vreu eu sa stiu
voi cum aveti sanii
tari asa cum erau la inceput
sau doar mai mari , cu sfarcurile si modificarile posytate in articolul lui Yasmi?
pe mine si asyta ma ingrijoreaza, desi sfarcurile si aura din jurul lor este de un maro ff inchis si aura cred ca s-a dublat , atat de mult s-a intins eu ii am moi....lasati..ii simt lipiti de mine
o senzatie ciudata ca eu ii aveam micuti si nu ii simteam asa
dar nu mai sunt tari ca la inceput
nu mi-a iesit nimic din ei pana acum
am doar cojitele acelea in sfarc
pe care le curat la baie...dar si aici daca insist la sters cu un prosop sa le scot mai bine , cand sunt inmuitate simt ca mi-a si crapat sfarcul
de muls sa apas pe ele nici ca indraznesc

------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99)
cu inca o fitzoasa....29 cronologic....wow am ajuns la luna a7a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

mai fetelor dar ce faceti?
oare deja sunteti la masa de pranz
eu vroiam sa va intreb daca nu cumva dormiti...dar am vazut acum ca-i deja 12...nah..daca m-am trezit la 10.30

hai ca eu tot scriu aici...daca nu sunt solicitata de fameleon....dar acum vad ca sar pe mine ca le e si lor foame

Strumfy, eu zic sa mai astepti cu eco asta si sa o faci la 32s..parca atunci se face morfologia de trim 3....daca tot vrei sa mergi la particular

fetelor dupa 32-33s..doctorii ar trebui sa ne cheme mai des?
eu parca la prima sarcina mergeam la 3s....dar mergeam asa de mai devreme
vad ca doctora asta a mea , acum tot la 5s m-a programat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wmagnolia spune:

Va urez La multi ani !!! fericiti

Nu am mai apucat sa criu pe forum deoarece nu am mai deschis calculatorul de joi.
Vizita la doctor a decurs bine. Am fost la spital la centrul de diabet si doctora de acolo mi-a dat un aparat sa imi masor glicemia de 4 ori pe zi sa vad care e gliciemia dupa fiecare masa si dimineata la prima ora inainte de micul dejun. Si ma mai duc pe la ei Marti.
Alied-dota aici nu sunt asa de stricti cu dieta: pur si simplu mi-au spus fara dulciuri si suc de fructe. Sa imi masor glicemia la o ora dupa fiecare masa si daca e mare sa elimin sau sa reduc ce am mancat.
Am luat cantar si imi cantaresc : cartofii, fructele si carnea pe care o consum.

Asteptand o minune 6+months

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MarApr2011 spune:

Capitol nou AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Deea99

a, ce mai vreu eu sa stiu
voi cum aveti sanii
tari asa cum erau la inceput
sau doar mai mari , cu sfarcurile si modificarile posytate in articolul lui Yasmi?
pe mine si asyta ma ingrijoreaza, desi sfarcurile si aura din jurul lor este de un maro ff inchis si aura cred ca s-a dublat , atat de mult s-a intins eu ii am moi....lasati..ii simt lipiti de mine
o senzatie ciudata ca eu ii aveam micuti si nu ii simteam asa
dar nu mai sunt tari ca la inceput
nu mi-a iesit nimic din ei pana acum
am doar cojitele acelea in sfarc
pe care le curat la baie...dar si aici daca insist la sters cu un prosop sa le scot mai bine , cand sunt inmuitate simt ca mi-a si crapat sfarcul
de muls sa apas pe ele nici ca indraznesc

nici ai mei nu mai sunt tari tari, doar mai mari si la fel, cand curat dupa baie cojitele, parca ajung la carne vie si doare..speram ca a doua oara sa fie mai caliti, sa nu mai patesc ca prima oara..

mami de Vlad 09.04.2009 si s31 cu

Mergi la inceput