Fluturasi de martie-aprilie2011(109)La Multi Ani!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

Neatza si LA MULTI ANI!!!!
eu m-am pus in pat la 2.30 si am dormit pana la 10....boieroaica nu alta..bine ca nu am auzit usa cand tot mi-au dat tarcoale sotul si fata
noi am petrecut singuri..finii nu ne-au mai venit ca le-a fost frica de ger cu bibica mica sa o scoata afara//....noi nu ne-am mai dus la ei . nu a mai vrut fata si ce m-am bucurat ca trebuia sa urc si sa cobor 4 etaje...plus gerul de afara

am dat cu artificii..a fost spectacol de artificii , mai ceva ca la Strumfy in london...se facuse ca o ceata densa de cat fun era in zona

Miki , cand m-ai intrebat de oala nu am putut sa iti raspund..am scris mesajul si de atunci mi-a picat netul....pana aseara..nu credeam ca mai vin astia de la romtelecon..dar spre surprinderea noastra au venit
vad ca-l lauzi ...ma bucur ca va placut....si mie imi place . decat unul din comert care nu-i pe gustul tuturor mai bine asta si bun si mai ieftin si nici nu am fost refuzata de cineva cu el

eu am facut un tot de biscuiti si fiimea tot manaca la el..uff abia astept sa scap de perioada asta cu dulciuri ca parca a devenit asa palida la fata la cate a tot mancat

Mada felicitari pt cele 33s...acum trece timpul si ne pov cum te joci cu buburuza

Yasmi de luni vb de kg...he he nu zic de acum cate am pus dupa 15 incoa

------------------------------------------------
mama de domnisorica fitzoasa (14.12.'99)
cu inca o fitzoasa....29 cronologic....wow am ajuns la luna a7a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

strumf tu la nani??? a reusit sa papi aseara din toate bucatele preparate??? l

mami de fetita cu codite 3+ si baietel nazdravan33

AMR 7 s !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

deea eu nu mai zic de kg....decat dc am de ce sa ma laud nu am inteles ce ai vrut sa spui cu 15????

mami de fetita cu codite 3+ si baietel nazdravan33

AMR 7 s !!!

Mergi la inceput

ultimul cantar l-am avut pe 15 dec. cand am mers la dr.

nu mai zice de vergeturi ca si eu am inceput sa fac deasupra buricului..nu imi erau cele vechi de ajuns.....asta e...nu mai am ce sa fac..insa imi vine in mi9nte imaginea de la prima nastyere
dat burta jos +11kg si aveam o piele lasata si creata...bah....
asta e..o sa imi acopar asta cu haine..fetele sa le am sanatoase si sa creasca mare sa aiba noroc in viata....
hai ca intru sa vad pozicile cu tine

am facut si eu aseara vreo 4..sa le incar azi sa ma mai vedeti..dar tot zic sa fac unele in ceva mulat sa vedeti cata butihanul am

Mergi la inceput

Yasmi ce burtica frumoasa ai...doamne nici nu imi vine sa cred
in pozicile astea, in care zici tu ca nu's profi chiar o pui tare frumos in evidentza

si vad ca ai tot 33s ..pai nu mada era mai avansata ca tine??? sau tu ai schimbat semnatura inaintea ei
ia ca ma duc eu pe prima pagina sa ma documentez un pic

vergeturile zic ca se vad asa ca sunt de la prima sarcina...sau gresesc....acum nu s-a intins pielea la maxim...ca la mine cele de la prima sarcina acum nici nu se vad bine..sunt doar niste dungi putin decolorate..iar astea noi sunt vinetzii

pai tu nu stiu de ce tot ai zis de kg..ca dupa ce nasti nici pic de kg nu o samai ai

Leeloo ti-am vazut si pozicile tale
sunteti o fam tare frumoasa
imi place prima poza a lui tati cu tudor....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

LA MULTI ANI SI DE LA MINE!!! va pupacesc pe toate pe noul an!! cum ati petrecut aseara?? eu nu extraordinar..am fost ff obosita pt ca am muncit pana la 8 si pe la 11.30 m-a lovit o oboseala si niste dureri de spate...si acum sunt din nou la munci.
voi ?? sunteti bine cu toate? burticutele ce fac??
am vazut niscai poze o sexy mama. BRAVOOOOO!!! lavi te admir!! esti o super graviduta!! nu stiu ce faci sau cum faci ,dar arati superb!!!

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanka80 spune:

cioc-cioc, am intrat si la voi sa va urez: La multi ani! Fie ca anul care tocmai a inceput sa va aduca liniste in casa, bucurie in suflete si multa fericire alaturi de cei pe care ii iubiti!

Oana, mamica fericita de Maria-Emilia (28.02.2010)

primul Craciun in 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

La Multi Ani!!!

Primiti cu sorcova ?

eu la 11 jumate, ora mea, m-am trezit... dupa o noapte super agitata, m-a usturat stomacul de numa nu stiu de la ce am inceput dar ieri toata ziua in picoare si la treaba si m-am umflat toata spre seara si eram ca o painicica m-a luat de cu seara arsurile si asa vad ca o tin si acum am mancat pe la 9 aseara 3 sarmalute, o felie de salata de vinete si 2 linguri de salata beouf si atat... nu friptura, nu ciorbitza si toata noaptea m-am zvarcolit si perpelit pe toate partile, m-am ridicat in fund de nu stiu cat eori ca nu mai puteam tine capu pe perna la cat de rau imi simteam stomacul in gat si ma ardea de spui ca as fi mancat chili toata ziua dar la cat eram de obosita si somnoroasa, stateam asa juma de minut si ma asezam la loc sa dorm, nu aveam putere si curaj sa ma ridic din pat sa ma duc pana la baie sa iau un rennie... m-am ridicat de 2 ori sa ma duc la pish si am uitat de rennie, dar ce dureri de spate, ce junghiuri numai paseam jos din pat si parca ma trantea inapoi , nu puteam sa ma ridic ... asa prostie nu mai fac ever, sa fac atata mancare si sa ma muncesc aiurea... dar nah, am avut si eu un pitic si mi l-am satisfacut si acum sufar... bag o felie de cozonac cu lapte acum, dar tot ma arde pe gat si nu-mi dau seama de la ce vad ca retin si apa si sunt umflatica si iar nu stiu de ce ca nu am mancat sarat deloc deloc... cred ca de la oboseala si de la statul ieri in picioare

hai ca am inceput extraordinar de bine anu si vad ca ma si plang sa-mi ajunga... asta e, prostia se plateste nu ? daca nu am ascultat deloc de nimeni si m-am crezut viteaza, acum o trag ... matza de coada sa nu mai spun ca i-am dat drumul la motan aseara in casa pe la 11 ca am spus ca afara se sperie de arficii si il lam afara dupa ce mergem sus la nani si el nesimtitu ghici unde s-a dus sa doarma, pe masa din bucatarie cand l-am vazut am spus ca pocnesc de nervi, dar nu l-am dat afara ca nu era trecut de ora 12 si numai i-am spus lui nick si stateam atenta sa ma duc sa il controlez in bucatarie sa vad ce face si numai bine am iesit pe usa de la living si el la coltu usii sa o tuleasca in living, mai intrase o data cand ciocneam noi paharele la 12 ca lasasem usa deschisa ... si cand l-am vazut iar la coltu usii mi-am iesit din pepeni, el era pe pozitii sa o tuleasca iar in living sa-mi sara pe masa ca asa era intentia prima data cand a apucat sa si intre si l-am fugarit pe hol... deci, era la coltul usii si i-am tras una peste nas de numa, un shut mai bine spus de l-am lipit de perete ... ii spun sa iasa afara, adica sa mearga in bucatarie ca il dau afara , el si-a gasit sa-si bage nasu in punga cu hartii si pungi aia pentru reciclat si iar mi s-a ridicat parul de nervi , ii spun iesi afara si el da sa fuga iar in casa ca ma gandesc ca iar voia sa o tuleasca in living , i-am mai sters un shut de l-am lipit de perete, am facut oleak de fotbal cu el si pana la final am ajuns sa ii deschid usile la bucatarie sa il dau afara , dar ce m-a mai enervat spurcatu naibii, ca ma si enervasem ca asa mi-am inceput eu anul jucand fotbal cu matza...

gata, m-am racorit sa imi termin eu lapticul si coconazul

_
Mind the Bump!28+Sophia Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Inca la nani ? sau asta e a 2 a tura ?

eu ma perpelescu cu arsurile mele de nu pot sta locului am luat un rennie, acusi ma duc sa fac un ceai , poate ajuta... habar nu am ce sa fac sa im treaca , naspa feeling sa iti simti stomacul in gat si arsuri asa mari pe gat

Trec mai tarziu pe aici sa vedem ce faceti si cum stasti cu bucatele, la mine cred ca o sa le manance toate Nick ca mi enu-mi vine a manca nimic

_
Mind the Bump!28+Sophia Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

La multi ani!!!!

Strumf imi pare rau ca nu te-ai simtit bine, cred ca ai obosit tot trebaluind ieri toata ziulica,azi sa te odihnesti da??

Yasmi arati superr , dar ce picioare slabe ai!!!!eu zici ca am butuci

Noi am fost la socrii de revelion si la 12:30 ne-am intors sa culcam puiutul.A fost foarte frumos.

Eu am niste dureri groaznice de oase cand ma ridic sau stau in picioare,lafel si cand ma intorc in pat de pe o parte pe alta.Durerile stiu ca sunt normale in special in zona bazinului caci le-am avut si la Naty in luna 9-a dar acum au aparut cam devreme si sunt destul de mari.

mami de Naty (10.04.2009) si cuAlex 33+

Mergi la inceput