Felicitari andr@,camady,dananagi, racheel!Bv Ralu!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

neata fetelor

Cu ajutorul lui Dumnezeu in 2011 o sa fiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

La multi ani pe 2011 si fie ca in acest an sa ne indeplinim visul de a deveni mamici

"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cixinica spune:

fetelor eu declar z1. se pare ca nu am prestat corespunzator luna trecuta. dar incepe o noua luna si un nou an cu multa speranta ca va veni si mult dorit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andr@ spune:

cixi

SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE

www.fertilityfriend.com/home/28fb01" target="_blank"> GRAFIC
4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianamoga spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monique77

Citat:
citat din mesajul lui lucianamoga

Monique77 am citit ca ziua decisiva (cel putin pe luna asta) la tine este pe 8 ;la mine pe 7.Deja am emotii...dar parca mi-e frica sa sper prea mult.Sunt tare pesimista...

pai la cat ne dorim e normal sa fim atat de circumspecte
desi, ai vazut cese spune - ca trebuie sa fim relaxate
eu imi pun mari sperante in luna aceasta deoarece a fost oricum o luna plica - sarbatorile de iarna, drumuri, timp putin alocat stresului cu bebe-ul

deci sa zicem ca nu am prea avut timp sa ma gandesc si sper ca asta a contat si cavoi reusi luna aceasta

tu iti contorizezi TB?

Deocamdata nu , pentru ca am considerat ca si asta ar fi un stres in plus , dar daca luna aceasta nu a fost cu succes voi incepe sa fac si asta.
Nici eu nu am prea avut timp sa ma stresez , dar acum ca se apropie ZIUA ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

Citat:
citat din mesajul lui cixinica

fetelor eu declar z1. se pare ca nu am prestat corespunzator luna trecuta. dar incepe o noua luna si un nou an cu multa speranta ca va veni si mult dorit.

offf vreau si eu z1

Cu ajutorul lui Dumnezeu in 2011 o sa fiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianamoga spune:

Cixinica imi pare tare rau pt Z1

Hai ca anul acesta oricum va fi anul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

cixinica nu fi trista macar a venit vorba bellasamoyed ce ar mai vrea si ea Z1 , lasa ca-i bine ca macar vine, hai ca anul asta musai sa fie al nostru

www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

de mult vroiam sa intreb gravidutele noastre din titlu ce pasi miraculosi a-ti urmat de a-ti reusit sa ramaneti gravi? hai sa ne mai facem si noi sperante ca se poate ca prea multe fete au anuntat z1

www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andr@ spune:

camcris pasi miraculosi nu am facut, decat am lasat-o moale la modul serios, ptr mine a fost chiar o mare surpriza, ca nu ma astptam deloc, a fost o luna cu putina "activitate" dar o luna linistita din toate punctele de vedere, m-am degajat de toate; si inca ceva, sotul meu a luat luna lui decembrie laptisor de matca, o lingurita pe stomacul gol si cred ca si-a facut treaba deci in concluzie fetelor lasati stresul la o parte, incercati sa va degajati de tot, puneti-le toate la fund (sc exp) si o sa fie bine va pup si va imbratisez pe toate

SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE

www.fertilityfriend.com/home/28fb01" target="_blank"> GRAFIC
4+

Mergi la inceput