Felicitari andr@,camady,dananagi, racheel!Bv Ralu!
Raspunsuri - Pagina 16
tanamera spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui camady Va rog sa ma ajutati cu niste sfaturi. Ma ustura tare in gat si stiu ca va urma sa-mi curga nasul si tuse ( ca asa sunt eu), chiar si febra. Ce ma fac? Spune-ti daca stiti ceva leacuri sau pastile care sa nu-mi dauneze sarcinii. 4+ si mami de Razvan 7 anisori |
Poti sa iei paracetamol simplu,medicamente homeopate,ceaiuri,miere si lamaie.Multa sanatate
!
histamina spune:
pt raceala:mujdei de usturoi,miere cu lamaie,sirop de muguri de brad.
eu am fost racita intre 28 dec si 19 martie ,tot timpul,cat am fost gravida.
gabyv spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui histamina ralu e de ieri acasa.sunt f bine amandoua.pup |
Multumim ca ne tii la curent cu evenimentele

Ce iti mai face frumuselul? tot asa de mari ochisorii?

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
histamina spune:
ochi-s verzi si mari de tot.
ne jucam,tipam tot felul de chestii:ga,aga,eu,ehe,aha,nie.
tinem jucaria cu ambele manute.nu o lasam pe mami deloc sa doarma.sugem tot la 2 ore,dar am trecut de 5 kg si ne apropiem de 60 de cm.e f mult,de la 1,5 kg si 42 cm,mai ales ca in prima luna nu a crescut deloc.
gabyv spune:
Marisori, nu gluma
eh, mami, lasa ca o sa creasca el mare si o sa iti fie dor sa te trezesti mereu pentru tzitzica...
pot sa zic sa am vazut pozele pe care ni le-a pus Ralu si sunt cei mai mari ochisori pe care i-am vazut... o sa inebuneasca fetele cand o fi mai mare.
PaulaFrida spune:
Vrem si noi poze cu Natalia

In fiecare zii tot mai aproape de minunea
noastra
Dr.Seuss
www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
TTC blinkie
gabyv spune:
Am vazut si eu la odisee ca vb fetele de poze cu Nati
PaulaFrida spune:
Si eu tot la odisee am vazut ca a pus AditzaC poze cu Natalia pe picassa,ca au si ele cum avem noi cont comun
In fiecare zii tot mai aproape de minunea
noastra
Dr.Seuss
www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
TTC blinkie
camady spune:
Fetelor spuneti-mi si mie cum vedeti pozele? Noapte buna si multumesc pentru sfaturi.........am o durere in gat de nu-mi mai arde de nimic.
4+ si mami de Razvan 7 anisori