Felicitari andr@,camady,dananagi, racheel!Bv Ralu!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monique77

fetelor buna dimineata!
un an nou cu bucurii si liniuteeeeeeeeeeeeee
eu acum am venit de la tara, unde am si petrecut de Revelion

eu incep deja numaratoarea inversa pana pe 8 cand ar trebui sa imi vina
TB de cateva zile se mentine la 36.8 c

n-am vazut inca nici un semn de implantare (TB scazuta)
sanii ma dor dar lateral si doar sanul drept ma mai doare si deasupra

in rest, am scurgeri albicioase (nu ajung pe chilot ca ma obsedeaza si ma tot sterg, merg la baie :) ) insa ma gandesc ca e prea devreme sa le consider interesante

fetelor ma bucur pentru voi sincer
ce surpriza pentru pragul dintre ani - sa daruiesti sotului un test pozitiv

katty kitty, imi pare rau ca au venit uratzii dar eu sunt sigura ca veti fi mamici de octombrie daca n-a fost sa fie pentru septembrie

eu am incredere in puterea anului 2011 mai ales ca vad liniutze in aceasta cifra 20II

acum va insotesc la cafeluta daca nu-i prea tarziu - mi-a pregatit sotzul una mica

ma refer la o cafelutza mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty-27 spune:

monique multumim...te insotim pe tine bineinteles ca doar nu vrei sa te lasam singurica la odisee..
andra eu sunt cu urataniile pe cap..si eu sunt de parere ca iti faci griji degeaba..or sa vina ele si simptomele..stai linistita.daca nu cumva ai uitat asa era si miha...si acum saracuta nici nu mai poate vorbi cu noi..de atatea simptome...

ASPIRANTA LA BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andr@ spune:

am reusit in sfarsit sa vb cu dr, maine dupa-amiaza vedem punctuletul kitty iti doresc sa simti cat mai curand ceea ce simt si eu acum la toate pupici de molipsire de ralu mai stie cineva ceva?

SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE

www.fertilityfriend.com/home/28fb01" target="_blank"> GRAFIC
4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

ralu era somnoroasa,obosita ieri.azi nu am mai indraznit sa o sun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kitty-27

monique multumim...te insotim pe tine bineinteles ca doar nu vrei sa te lasam singurica la odisee..
andra eu sunt cu urataniile pe cap..si eu sunt de parere ca iti faci griji degeaba..or sa vina ele si simptomele..stai linistita.daca nu cumva ai uitat asa era si miha...si acum saracuta nici nu mai poate vorbi cu noi..de atatea simptome...

ASPIRANTA LA BEBE

ma bazez pe voi fetelor
slaba miscarea azi pe forum,
cred ca toata lumea dormiteaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankcta spune:

Buna iubitele. Eu o tin langa cu musafirii. Am intrat sa va pe toate fara exceptie

Ancuta , in curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

ralu e de ieri acasa.sunt f bine amandoua.pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Buna fetelor. La multi ani pe anul 2011. Andra te rog sa nu te stresezi. Eu sunt la fel ca tine. Nu am nicio simptoma.......nimic. Nici greturi, nici dureri de sani, doar asa mici dureri ca de menstruatie. Dar nu-mi fac probleme.............ma rog sa am asa sarcina pana la capat.Va pup pe toate.

4+ si mami de Razvan 7 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Va rog sa ma ajutati cu niste sfaturi. Ma ustura tare in gat si stiu ca va urma sa-mi curga nasul si tuse ( ca asa sunt eu), chiar si febra. Ce ma fac? Spune-ti daca stiti ceva leacuri sau pastile care sa nu-mi dauneze sarcinii.

4+ si mami de Razvan 7 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andr@ spune:

camady incerc sa ma linistesc, mai ales ca maine merg si la dr; cat despre durerea ta in gat, ia o sfecla rosie, iar daca nu gasesti sfecla, ia o ridichie, dar rosie sa fie, scobeste-o si pune 2-3 linguriti de zahar in ea; o sa-si lase un suc, bea-l e ff bun ptr asa ceva, si nu afecteaza bb; sper sa nu ajungi sa faci totusi febra; te pup si insanatosire grabnica

SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE

www.fertilityfriend.com/home/28fb01" target="_blank"> GRAFIC
4+

Mergi la inceput