Felicitari andr@,camady,dananagi, racheel!Bv Ralu!
Raspunsuri - Pagina 14
andr@ spune:
neata fetele; pupici la toate 

SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE
www.fertilityfriend.com/home/28fb01" target="_blank"> GRAFIC
4+
Bob_Pixel spune:
Ziua buna si La multi ani!
Kitty si Katy, ne tinem de manute, vad. Z1 azi, desi a venit aseara, ma rog. Am fost asa deprimata la sfarsit de an, 31 am plans-o non stop, parca am stiut eu ceva. Si aseara m-am pomenit cu CM , cu 2 zile mai devreme decat de obicei. Abia acum incepe sa ma doara ovarul drept, am si o stare frumoasa de greata... de vis
Pacat de luna trecuta, am prestat cu asa harnicie si niciun rezultat. Incep sa ma stresez, e al treilea CM dupa avort, se vede treaba ca sansele mele n-au crescut deloc. 
kitty-27 spune:
katy...bob_pixel...
imi pare rau ca si la voi a debutat anul cu z1
dar la sfarsitul lunii o sa culegem roadele 

katy ma bucur ca mergi la dr...trebuie sa se gaseasca ea si cauza...

ASPIRANTA LA BEBE
andr@ spune:
kitty sunt moarta de ingrijorata, sanii imi sunt moi,putini durerosi,scurgere nu am,greturi nici atat,tot ce am sunt niste crampe nu foarte dureroase; incerc sa dau de doctor dar nu imi raspunde la telefon; sunt extrem de curioasa daca bebe e bine
;tu ce faci,esti bine?
4+
bellasamoyed spune:
pup fetele...
vedeti ca incarc poze pe picassa de la rev
mai fetelor va invidiez pe cele cu z1
eu am pierdut numaratoarea cred ca ma apropii de z 60...faza e ca niciodata nu mi-a intarziat atat

abia astept sa vina dr pe 6 din concediu sa ma postez la el sa vad ce naiba am, sa fac un eco tvg sa vedem ce naiba se intampla acolo
Cu ajutorul lui Dumnezeu in 2011 o sa fiu 
bellasamoyed spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andr@ kitty sunt moarta de ingrijorata, sanii imi sunt moi,putini durerosi,scurgere nu am,greturi nici atat,tot ce am sunt niste crampe nu foarte dureroase; incerc sa dau de doctor dar nu imi raspunde la telefon; sunt extrem de curioasa daca bebe e bine ;tu ce faci,esti bine?![]() SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE ![]() www.fertilityfriend.com/home/28fb01" target="_blank"> GRAFIC 4+ |
andra ce ai...nu iti mai inventa probleme. bebe e bine normal ca e bine. sta cuminte la caldurica si astepata sa creasca.
stai si tu linistita zilele astea, in pat la caldurica, papa bine si sanatos si sapt asta te duci la dr sa fac o eco poate se vede bebikul

andr@ spune:
bella de ar fi asa simplu....
sa fie bine 
4+
bellasamoyed spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andr@ bella de ar fi asa simplu.... sa fie bine ![]() SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE ![]() www.fertilityfriend.com/home/28fb01" target="_blank"> GRAFIC 4+ |
te cred ca stai cu emotii...da cu cat te gandesti ca ar putea sa fie ceva ineregula cu atat tragi raul spre tine!
roaga-te la Dumnezeu sa fie totul ok si o sa vezi ca asa o sa fie

Monique77 spune:
fetelor buna dimineata!
un an nou cu bucurii si liniuteeeeeeeeeeeeee
eu acum am venit de la tara, unde am si petrecut de Revelion
eu incep deja numaratoarea inversa pana pe 8 cand ar trebui sa imi vina
TB de cateva zile se mentine la 36.8 c
n-am vazut inca nici un semn de implantare (TB scazuta)
sanii ma dor dar lateral si doar sanul drept ma mai doare si deasupra
in rest, am scurgeri albicioase (nu ajung pe chilot ca ma obsedeaza si ma tot sterg, merg la baie :) ) insa ma gandesc ca e prea devreme sa le consider interesante
fetelor ma bucur pentru voi sincer
ce surpriza pentru pragul dintre ani - sa daruiesti sotului un test pozitiv 

katty kitty, imi pare rau ca au venit uratzii dar eu sunt sigura ca veti fi mamici de octombrie daca n-a fost sa fie pentru septembrie
eu am incredere in puterea anului 2011 mai ales ca vad liniutze in aceasta cifra 20II ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
acum va insotesc la cafeluta daca nu-i prea tarziu - mi-a pregatit sotzul una mica