Felicitari andr@,camady,dananagi, racheel!Bv Ralu!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankcta spune:

LA MULTI ANI 20IISA NE AJUTE DD SA DEVENIM TOATE GRAVIDUTE SA AVEM BB MULT DORIT!

Ancuta , in curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camcris spune:

buna dimineata fetelor
poftiti la o www.casutacupersonalizari.ro/poze/produse/822_poza_1226495437.jpg" target="_blank">cafeluta si supliment www.casuta-cu-personalizari.eu/poze/produse/172_poza_1220443875.jpg" target="_blank">cafea
LA MULTI ANI 2011 implinirea tuturor dorintelor, multa sanatate si sa vina barza aia mai repede la noi

www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankcta spune:

Camcris pt
FEtele eu cu putin inainte de 12 noaptea am primit un pont. O verisoara a mankt la 12 noaptea struguri si a inghitit si samburelul si in acelasi an a nascut si un bb minunat.
Eu nu am avut decat struguri din dulceata dar si cu un samburel ratacit

Ancuta , in curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Buna dimineata

Ancuta, in noaptea de revelion se manca 12 boabe de struguri.Asa este traditia.

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt .
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annare spune:

Buna dimineata si LA MULTI ANI! Noul an sa va aduca numai bucurii,impliniri,multa sanatate si cat ma multe teste pozitive.pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Un batranel cu chipul drag va veni la voi in prag.Sa nu-l goniti, e Mos Ajun si va aduce un an mai bun!"La multi ani!"

La Multi Ani dragele mele,sa ne aduca anul nou multa sanatate,fericire si sa ne inplineasca toate dorintele!!!!

Katy ceva vesti?Tot fara rusi?doamne da sa fie cu ochisoriPoate ai ovulat mai tarziu.Cum zici si tu pana nu vin rusii mai e o speranta!Doamne ajuta
Andra felicitari pt beta si e superba semnatura ta!!!

La multi ani si sa dea domnul sa ne gaseasca odata barza aia ratacita!!!

Pupici tuturor!!!!

Cosmi,aspiranta optimista viitoare

Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Paula imi pare rau de testul negativ,poate e devreme parca asa ai zis ca ovulatia ta ar fi un pic mai tarzie cand ai fost la eco.Eu iti tin pumni inca

Cosmi,aspiranta optimista viitoare

Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luiza77 spune:

LA MULTI ANI! noul an sa va aduca numai satistafctii, sa va realizeze fiecare vis, sa fiti sanatoase, fericite si implinite, va imbratisez cu mult drag, pupici

17+ cu Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty-27 spune:

LA MULTI ANI!!!!fetele
anul asta sa ne ajute Doamne-Doamne sa ne vedem visul cu ochii... acela de a avea un ...
katy...hai cu liniutele...
andra sa ne povestesti reactia sotului...

ASPIRANTA LA BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

La multi ani!!!
Un an nou plin de iubire si liniute la toate!!!

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC

Mergi la inceput