Ian-feb2011-BV BEBELU, TIERRY! (158)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

fetelor, am bagat un ochi la odiseea nov-dec, si cica au terminat deja mesajul de predare a stafetei...
o sa intru inadins online pt asta, si sa va urez toate cele bune
noi facem revelionul in 3, plus pisica si bradutul, pentru ca nu ma incumet sa merg nicaieri :)

mai intru din cand in cand, dar mai pregatesc pe aici cate ceva!
pup fetele harnice, si Maria - Clara luptatoare si cocheta!

copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai
sanziana de flavia si cu felix -> 32s
AMR 7 saptamani
felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

hai ca am facut una....sa-mi ajunga! Am pregatit eu frumos masa de calcat, am incins fierul si cand l-am pus pe camasa s-a lipit, s-a facut o mare gaura in camasa, iar pe talpa fierului s-a topit bucata de material asa, ca o crema vascoasa...S-a dus naibii si camasa si fierul. ca era prea fierbinte sa-l curat imediat, iar acum bineinteles nu se mai ia cu nimic. Idei, ceva????? Fierul era nou, il am cam de o luna Bai frate, nu mi s-a mai intamplat asa ceva, am ramas fara fier, si as mai fi avut de calcat....

_
BB e deja pe drum
Roxana 38+ cu Catalina-Victoria
bebe creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Simo te rog spune-mi si mie ce LP ii dai lui bb Eduard, cat si cum! Ca de 3 zile al meu da semne ca nu mi se satura deloc, suge pumnul dupa ce termina de papat si plange cat il tine gura.Nu cred ca-s colici, pentru aia ii dam deja si am vazut cum face cand il doare burtica.
Pup toate burticile - din pacate n-am timp deloc sa citesc ce se mai intampla pe aici!

Irina ~ mamica norocoasa de www.dropshots.com/PatrickCristian#" target="_blank">Patrick Cristian (07.12.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

roxx...din pacate nu stiu nici o idee cu ce ai putea sa cureti fierul , imi pare rau , tocmai am calcat si eu si ma gandeam ca mi.ar tb un fier nou parca numai calca cum tb . ....daca bagi talpa asa in apa putin si o lasi sa se inmoaie ?? nu stiu zic si io

fluturas ce emotii ! sa fiti sanatoase amandoua

ambramburika au obosit motatele , sper ca in curand sa iasa si bubu al tau sa ii vedem nasucul

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza38+ mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Gata, am notat nr. de tel. de la fete, va multumesc .

adita - motatele ca motatele ce au obosit, da' eu!!! Nu stiu ce sa mai zic ... alternez stari de panica, nervi, stres, neliniste ... oofff.

mamma bis - o fetita si 40s+5 de
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">fetita mea chic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

PUP FETELE
VAD CA NICI O VESTE DE LA TIERRY

Noi ne pregatim cu Mamma pt deseara ...facem cateva bunatati...putine..caci stam acasica...

Eu am in agenda telefonului cel putin 7 nr bagate dintre voi...pt orice eventualitate....are dreptate ROXX....sa facem schimb de nr...e musai!

Ne cacacim pe noi de emotii...

pupici...
merg sa fac salata de beuf..ne vb mai tarz

Pentru cine pleaca si nu mai vb AN NOU FERICIT SI COPILASI SANATOSI..NASTERI USOARE...SI MUUULTA RABDARE LE BEBEI

Tunde 33 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004

da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen

"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyleeks spune:

Buna dimineata fetele!!!! RANITIDINE FUNCTIONEAZA....imi vine sa plang de fericire am dormit si eu in noaptea asta ca un om normal.
Hai k deja intru in pnica ce e cu Tierry??? eu l am pus in garda pe sotu meu...i am zis ce are de facut cand nasc cum sa intre pe forum sa va anunte

35 + Kevin Claudiu Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

salut fetele, sunt si eu pe aici,
fara chef de nimic, ma gandesc sa fac o salata orientala si atat....poate diseara o friptura cu piure....la altceva nici nu ma pot gandi. Am o stare foarte nasoala, sotul meu e un pic mai bine cu spatele, multumim de incurajari, a fost si la munca deci sper sa fie pe drumul cel bun.
In rest....asteptam saptamana viitoare cu deosebit interes....la echo si apoi....marea intalnire!
pupici tuturor mamicilor si burticilor...si binenteles bbilor

gabi, mamica lui Albert Mihai, 10.05.2007 si 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Ca sa nu fiu chiar asa pesimista in parg de An Nou ... cred ca-s pe cale sa bat 2 recorduri ... sarcina cea mai lunga a odiseei. A mai ajuns cineva la aproape 41 de sapt? Nu stiu ... Al doilea ... sa va uitati la stiri, poate bb meu vrea sa fie celebru si o sa fie primul bb pe 2011 din Italia. Cine stie ...

mamma bis - o fetita si 40s+5 de
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">fetita mea chic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariana2005 spune:

am intrat repede sa va urez ca Noul an sa va aduca numai bucurii, fericire, multa sanatate si tot ce va doriti!

noi mergem de acasa pentru cateva zile, asa ca probabil ne auzim doar luni, sa fiti cuminti...

abramburika, si eu am nascut fetita la 42 de saptamani..e grea asteptarea asta, dar rezultatul va fi pe masura

Fluturas, mai dat gata..sa creasca repede mare sa mergeti cu totii acasa

mami de Ariana (30.10.2005) si 34+cu Tudor
mami de ingeras David Andrei (01.09.2008)
"Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ce-mi sta in putere,
Si intelepciunea de a face diferenta intre ele..."

Mergi la inceput