Ian-feb2011-BV BEBELU, TIERRY! (158)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns misssexy spune:

ppisic ,ms pt pont.Daca nici in noaptea asta nu pot dormi,maine dau fuga la farmacie si intreb de medicamentul ala .
Blue_night,ai dreptate,important este ca fetita ta sa fie sanatoasa. si ai grija de tine,ai sa vezi ca totul va fi bine.

ALINA 35+ cu ALESSIA

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=alina&year=2011&month=2&day=2&babycount=1"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyleeks spune:

Mirela: motaneii tai sunt superbi...sotul meu e lesinat dupa ei...i au cucerit inima.
Bebelu felicitari pt Natalia!!!! e o printesuca
Dar de tierry nu stie nimeni nimica?

34 + Kevin Claudiu Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Anca, mi-e ciuda tare ca treci prin stresul asta...sincer, te inteleg perfect. Nici eu nu am putut sa aleg cezariana. Sper sa fie totul bine pana la urma si sa se hotarasca cea mica sa iasa singurica, iar nasterea sa decurga fara probleme, asa cum iti doresti. Prezenta medicului ar trebui sa fie ultima pe lista de probleme, lasa sa se rezolve celelalte, se gaseste acolo cine sa o scoata la lumina pe bebitza Exagerez putin, ce-i drept, dar sa stii ca si eu m-am convins sa nu mai fiu asa disperata cu prezenta dr, sa dea DD sa nu fie nici o pb si atunci indiferent cine te asista o sa fie ok.
Iti tin pumnii, ma gandesc la tine, sper sa auzim in curand vesti bune! Pupici!

_
BB e deja pe drum
Roxana 38+ cu Catalina-Victoria
bebe creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simis spune:

FELICITARI RALUCA!!!!
PUPICI LA NATALIA!!! BINE AI VENIT PRINTESO!!!
Am vazut poze... sunt topita...Mirela motaneii sunt senzationali! ma bucur ca te simti mai bine!
Ioana printesuca ta e o dulceata!Nu cred ca am mai vazut asa bebe frumos de mic!
Da noi cand stim ceva de Tierry, ca stau aci calare pe netu lu omu asta si vad ca nimic nimic...
Doamne ajuta sa fie totul bine!
Va pupacesc pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

adryiii pentru gummy bear da o cautare pe youtube... sau daca stii reclama la Parizakis...
Fetele cu arsurile - eu am intrebat-o pe doctorita mea daca mi se "potriveste" renie. Raspunsul ei a fost: MAALOX.
Nu stiu inca cum functioneaza, ca de cand l-am cumparat nu mai am arsuri (asa functioneaza? e de ajuns sa-l cumperi? ) dar e un sirop din care ar trebui sa iau o lingura dimineata si una seara. Intrebati si voi, sau googaliti...

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti
nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins
pentru a-ti rasplati indrazneala"

31+ Darius Alexandru - Mare Papuas
Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IONY_82 spune:

FELICITARI RALUCA
BINE AI VENIT PRINTESA NATALIA-MARIA

fericita 31+ cu Sara Andreea

AMR 8 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Blue night;sa te ajute DD

SA NE DAI VESTI DACA SE SCHIMBA CEVA!

danina;sa te faci bine

Tierrymamica oare ce-i cu tine?????

sominc pufos

Tunde 32 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004

da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen

"fiecare prunc nou nascut vine pe lume cu mesajul ca Bunul Dumnezeu inca nu si-a pierdut increderea in oameni"-Tagore filozof Indian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misssexy spune:

fetele,eu va spun noapte buna si somn usor.ma retrag la
va si sa ne auzim cu bine maine,in ultima zi din an

ALINA 35+ cu ALESSIA

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=alina&year=2011&month=2&day=2&babycount=1"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns de_ea spune:

Noapte buna Alina.
Raman singurica pe aici?Sotul imi e la fotbal si pana vine bantui pe forum,mai admir puiutzii scumpi si ma gandesc si la a mea ca abia o astept sa vina.

Andreea 33+ cu Medeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns de_ea spune:

Tunde-nu ai mai facut prezenta de ceva vreme...Djlaura nu a mai intrat de mult...stie cineva ceva de ea?

Andreea 33+ cu Medeea

Mergi la inceput