Ian-feb2011-BV BEBELU, TIERRY! (158)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

LA MULTI ANI, 2011!!!!
LA MULTI ANI, DRAGI BURTICUTZE!!!

FELICITARI, TIERRY!!!

DRAGI COLEGE DE NOV-DEC MULTUMIM PTR CUVINTELE FRUMOASE. NE VOM STRADUI SA FIM DEMNE DE ELE SI SA PREDAM MAI DEPARTE STAFETA VOASTRA! SANATATE SI LINISTE SUFLETEASCA! DUMNEZEU SA VA BINECUVANTEZE!

Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica. 32s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns de_ea spune:

LA MULTI ANI FERICITI DRAGI MAMICI SI BURTICI!!!
Multumim pentru cuvintele frumoase pe care ni le-ati spus dragi mamici de noiembrie-decembrie,m-au emotionat foarte tare,va doresc sa aveti parte de bebelusi cuminti si papaciosi,sa va umple viata de fericire si de clipe minunate.
Tunde-multumesc de urare.Maine dimineata am sa fac cinste ca acum sunt cam obosita.

Andreea 33+ cu Medeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluKara spune:

LA MULTI ANI!!!

Fie ca 2011 sa va aduca pace in suflete, liniste,armonie si implinire alaturi de noile familii, ca de, avand si un bebe apare o noua familie.
Cate un si o pentru fiecare din mamicilie, buburuzele si burticile din odiseea noastra draga.

Raluca 37s cu Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

neata
poftiti la
DE EA, nastere usoara si tot ce iti doresti{ si fratelui meu care face tot astazi 26 ani}

35+ Eva Maria
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

Buna dimineata in noul an! Multumesc de mic dejun, Lucia!

LA MULTI ANI, DEEA!! SA-TI DEA DD O NASTERE USOARA SI UN BEBE SANATOS!!!

Eu am iesit din casa aseara, am fost cu uratul, asa ca astnoapte am suportat consecintele..contractii dureroase. Acu sunt bine, dar de azi iar la patut!

Va pe toate! distractie placuta la Vasile si Vasilica!!

Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica. 32s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

neatza.
fac capitiol nou si revin.

Laura

38+ cu AMR 12 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

capitol nou

Laura

38+ cu AMR 12 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relusha spune:

LA MULTI ANI 2011!!!!

....noi tot in formula "2+1", bebe nu da inca nici un semn ca vrea afara....

LA MULTI ANI! de-ea

si

LA MULTI ANI! frate de luciact

Mirela, mamica fericita de RADU-DEIAN (07.06.2009) + bebe2 e pe drum 39 sapt + 6 z

Mergi la inceput