Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 46 -

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anchusa spune:

da100% din pretul de compensare
asa e am gresit... la gravide nu mai e plafon de 300lei
rectific: clexane - 0.4 ml 30 fiole 31.94lei
- 0.2ml 30fiole 17.91lei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Dar cat este plafonul la gravide ?

8 + ........ cu

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

alla yupii ! felicitari pt inimioara ! oare nu erai si tu data pe burtica cu crema ca Ruxandrada ? puiutul pare cam micut, e adevarat, dar mie dr mi-a zis ca fiecare copil creste in ritmul lui. important e sa creasca si sa fie ok. sa ne zici cum iese urmatoarea eco.
Ruxandrada ... ufff ... imi statuse inima. am invatat ceva de la tine, dar preferam sa o fac dintr-un articol.

fetelor, ce active sunteti, abia daca pot tine ritmul cu voi.

---------------------------------------------
2000 - extrauterina
2010 - sarcina oprita in evolutie 6s

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR HETEROZIGOTA
MUTATIA -675 4G IN GENA PAI- I HETEROZIGOTA
MUTATIA -844G IN GENA PAI- I HETEROZIGOTA

Mergi la inceput

arianna nu e plafon
medicul scrie numarul de fiole cat ai nevoie intr-o luna(ex: daca ai 2fiole /zi -scrie 60 si atatea iti elibereaza)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Pai faza este k mie nu mi-au eliberat 30 , ci 22 buc -de 0,4 , pt k depasea plafonul.

in fine....vedem luna viitoare k tot o sa am de cumprat

8 + ........ cu

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

mi-au iesit deja rezultatele la analizele de ziua 3.
corpul meu a luat-o in balarii rau de tot. FSH-ul in septembrie il aveam 14,96 si dr mi-a zis ca e cam mare, acum am 18,26 !!!!!!

---------------------------------------------
2000 - extrauterina
2010 - sarcina oprita in evolutie 6s

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR HETEROZIGOTA
MUTATIA -675 4G IN GENA PAI- I HETEROZIGOTA
MUTATIA -844G IN GENA PAI- I HETEROZIGOTA

Mergi la inceput

arinna - se elibereaza 30 fara probleme
nu stiu de ce au zis 22,daca te iei dupa plafonul de 300lei nu merge -22 fiole fac 317lei
ma mai interesez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floaredemac spune:

Pe unele creme pt gravidute este precizata chestia cu ecografia, tin minte ca am observat asta la prima sarcina pe crema de la mustela cu care imi dadeam atunci.

26+ DPN 15 aprilie 2011
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., acum , obtinute natural
Ai cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ckllaudia

Ma poate ajuta cineva cu adresa de e-mail a dr Uscatescu ? Multumesc.

ckllaudia te pot ajuta cu adresa de e-mail daca scrii repejor 10 mesaje sau lasi un e-mail al tau.
Daca nu iau o piatra si sa-mi spui in care directie sa o arunc spre Dunare sau spre combinat?(oare suntem vecine de cartier?)

Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.

Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-heterozigot. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrnscmnc spune:

Salutare fetelor.
Felicitari Alla pt inimioara si Ruxandra pt eco in limite, ca parca m-am vazut eu la eco in locul tau....am facut la 23 sapt, la 25 si la 28 abia m-am calmat.
Eu am luat Clexane de 0,4 pe 3 ian de la Sensiblue Militari -cea non stop gratuit, adica cu 36 ron.Alte lanturi iti dau cu plafon, gen Helpnet, Donna- nu sunt rea dar incercati la mai multe.Si medicul de fam e obligat sa-ti dea gratuit daca ai scrisoare medicala de la hematolog sau ginecolog.
Eu la sarcina trecuta am luat Duphaston dar nu a fost suficient, acum am luat Utrogestan si mai fac si Proluton pe care l-am procurat de afara si care am inteles ca e de 80 de ori mai tare ca utrogestanul(e inlocuitor la gravibinolul de odata si care nu se mai gaseste pe piata romaneasca).
Pup si astept vesti bune.

Mergi la inceput