Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 46 -
Raspunsuri - Pagina 16
miki-miki spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alla76 miki , adrianaady , floricica , paulapor va multumescdeniso, pup fata draga mie ![]() miki, sunt in ziua 57 de la UM, am 45 de zile de la punctie luni am eco la doctorita mea si o sa fim mai meticulosi _ mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009 |
Alla
deci la 8 sapt ai vazut inimioara, ecograful ce varsta a sarcinii arata conform masuratorilor?Shimb 30 doze clexane 0.4 cu 0.6
Miki
MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari,
2 sarcini obtinute prin FIV oprite din evolutie (8 sapt fara clexane, 5 sapt cu clexane 0.4)
miki-miki spune:
Ruxandra
uite ca invatai ceva, nu stiam ca nu avem voie sa ne dam cu crema pe burtica cand mergem la eco. Eu cand am aflat ca bb de la prima sarcina s-a oprit din ev am fost la o dr f buna ecografist din orasul meu, mi s-a intiparit expresia fetei ei si de at cand merg la ea ma trec toate apele, imi imaginez tot felul de scenarii, ba ca vede cine stie ce cancer la ovare, la endometru, fibromul.... Mi-am zis de multe ori ca nu ma mai duc la ea dar nu prea am cu cine sa o inlocuiesc
Florica
sa-mi spui ce ti-a zis med de fam de reteta fractionata. Eu am luat in luna aceea asa pt ca eram pe 50% compensatie si speram sa raman gravi si sa iau apoi 100%compensat.
Shimb 30 doze clexane 0.4 cu 0.6
Miki
MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari,
2 sarcini obtinute prin FIV oprite din evolutie (8 sapt fara clexane, 5 sapt cu clexane 0.4)
sunshine4ever spune:
| citat din mesajul lui QiaoBing Multumesc mult bigsiste si magduta. Eu tot sper ca pana voi ramane iar insarcinata o sa reusesc sa am un tratament de inceput deja stabilit, sa nu dau din colt in colt atunci. Credeti ca e cazul sa il intreb pe ginecolog daca e mai bine sa iau Utrogestan in loc de Duphaston ? Am vazut ca si cumnata mea la FIV tot utrogestan a luat. --------------------------------------------- 2000 - extrauterina 2010 - sarcina oprita in evolutie 6s MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR HETEROZIGOTA MUTATIA -675 4G IN GENA PAI- I HETEROZIGOTA MUTATIA -844G IN GENA PAI- I HETEROZIGOTA |
Doamne ajuta!
Eu am reusit sa dau de o d-na dr de la mine din oras, ii drept ca doar prin mail deocamdata, dar a fost fff draguta si mi-a scris ca la urmatoarea sarcina am sa iau de la inceput Clexane 0,4 pana in trim II apoi din trim II o sa incep cu Clexane0,3 de doua ori pe zi. Dar aici ma gandesc ca se paote si o data de 0,6.
Zilele urmatoare o sa mai am si alta pareri sper, si atunci am sa scriu mai pe indelete.
Legat de Utrogestan , Duphaston eu is de partea Arefam-ului. La sarcina asta am luat Arefam si a fost bine in ceea ce priveste progesteronul.

''Uneori, cand ai impresia ca totul s-a sfarsit,viata iti ofera de fapt un nou inceput. Totul e sa stii sa-l recunosti'' Richard Paul Evans
Fiv1-hiperstimulare, Fiv2-nereusit,1sarcina obtinut natural-oprit din evolutie la 3sapt si 3 zile gestational
MTHFR A1298C heterozigot, cardiolipina pozitiv, PAI1(675 4G/4G) homozigot, mutatia V34L pozitiv-genotip heterozigot
Tratament: femibion 1/zi,folowise 1/zi,acid folic 5mg/zi,magneB6 2/zi,aspirincardio 100mg/zi(sau aspenter75),glucophage 1500mg/zi,Clexane 0,4/zi
sunshine4ever spune:
| citat din mesajul lui alla76 floricaco, am vazut ieri inimioara, ca am fugit pana la kaali ca nu mai rabdam pana luni cand am aici eco ![]() _ mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009 |
Felicitari!
Doamne ajuta sa fie bine pana la capat.
si burtica''Uneori, cand ai impresia ca totul s-a sfarsit,viata iti ofera de fapt un nou inceput. Totul e sa stii sa-l recunosti'' Richard Paul Evans
Fiv1-hiperstimulare, Fiv2-nereusit,1sarcina obtinut natural-oprit din evolutie la 3sapt si 3 zile gestational
MTHFR A1298C heterozigot, cardiolipina pozitiv, PAI1(675 4G/4G) homozigot, mutatia V34L pozitiv-genotip heterozigot
Tratament: femibion 1/zi,folowise 1/zi,acid folic 5mg/zi,magneB6 2/zi,aspirincardio 100mg/zi(sau aspenter75),glucophage 1500mg/zi,Clexane 0,4/zi
sunshine4ever spune:
| citat din mesajul lui adrianaady Floricica gravidutza nu mai este Felixut, asa ca mai bine sterge-o de la gravidutze Sunt sigura ca va veni vremea cand Felix va fi pe prima pagina o mamica fericita si implinita Asa cum ii doresc si Paulei, si Magdutzei, si lui Mikki, Balanta ( ) si tuturor fetelor dragi ce scriu aici![]() Mutatia protrombinica (factor II)- genotip heterozigot si MTHFR A1298C heterozigot Sarcina pierduta la 5-6s in ian 2009 |
Chiar daca e greu , e fff greu orice pierdere, orice esec, mergem mai departe si vom reusi in final , sunt convinsa. Doar ca unele trebuie sa se lupte mai mult sau mai putin 
''Uneori, cand ai impresia ca totul s-a sfarsit,viata iti ofera de fapt un nou inceput. Totul e sa stii sa-l recunosti'' Richard Paul Evans
sunshine4ever spune:
Miki
Ma lamuresti te rog si pe mine. Se paote lua Clexane pe reteta compensata inainte sa fi insarcinata? Intreb in ideea ca la urmatoarea sarcian am sa incep timpurie Clexanul si mi-ar prinde bine daca asa avea-o cat de cat comepnsat.
Raluca FELICITARI!Sa aveti un bb mancacios , sanatos is fericit in viata. Andrei bine ai venit pe lume!
Ramo pe unde? Somezi?
burtica
Ruxandra zau ca m-ai speriat si pe mine si citeam postarea ta cu inima in dinti si parca numa nu reuseam sa ajung la capat
. Dar in oric caz am mai invatat pentur viitor ceva de la voi.
burtica.
Paula ai mess de la mine.
Va pup pe toate si va doresc un we placut.
adina_28 spune:
Multumesc frumos de raspuns. Mie doctorul mi-a recomandat Clexane de cand voi ramane insarcinata nu de la ovulatie asa cum v-a recomandat voua.
imi este f frica sa nu pierd din noua o sarcina daca nu fac Clexane de la ovulatie.
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui adina_28 Ruxandrada, Imi poti spune tu de cand ai inceput sa faci Clexane?De cand ai ramas gravi sau inainte la ovulatie? mercic si poop
|
miki-miki spune:
Magduta
eu cu scrisoarea medicala de la Fundeni pot lua oricand 50% compensat. Dr mea de fam cam stramba din nas, ba ca nu scrie in ea pe ce per tb sa fac tratam, ba odata mi-a zis ca ar fi valabila doar 6 luni , alta data s-a contrazis si mi-a zis ca e valabila 1 an
. A mea expira in mai ca de at nu am mai fost la Fundeni si tb sa imi scot alta dar dc gasesti o dr hematolog la tine in oras iti poate elibera apoi in f luna reteta fara sa depinzi de ac scrisoare medicala.
Shimb 30 doze clexane 0.4 cu 0.6
Miki
sunshine4ever spune:
Adina si eu am sa incep cu Clexane din prima zi de stimulare pentru ca nu mai risc ca mai pierd vre-o sarcina din vina Clexanului.
Deci aici intra ce fel de mutatii ai , cat de periculoase is, si daca faci stimulare pentru ca si stimularea coaguleaza sangele.
Ruxandrada spune:
Miki, 
zau ca habar n-am avut de chestia cu crema. Dupa ce am scapat de la dr., ca sa fac haz de necaz, ma gandeam sa le scriu astora de la Elancyl si sa le spun ce tari sunt- dau gata si ecografele...
Magduta, 
.
Adina, 
i-ai scris doamnei Uscatescu? Poate n-ar fi rau sa afli si parerea dansei, nu?
Floricicademac, poti sa ma treci pe mine la gravidutze? 38 de ani;DPN 28 februarie 2011; 2 sarcini oprite in evolutie la aproximativ 7 saptamani; tiroidita autoimuna, PCOS, MTHFR genotip heterozigot A1298C C677T; tratament cu Euthyrox 100 1/zi, Femibion 1/zi, Magnerot 1/zi, Acid folic 10mg/zi, Omega 3 1/zi, Aspenter ( pana in s32), Utrogestan 600/zi, Duphaston 2/zi ( pana in s36), Clexane alternativ 0,4 si 0,6. 
Multumesc mult! >:D<
R.
32+
tiroidita autoimuna, PCOS, MTHFR A1298C C677T heterozigote; 2 sarcini oprite in evolutie la aproximativ 7 saptamani; insarcinata a treia oara, Doamne-ajuta cu noroc!

Sunt sigura ca va veni vremea cand Felix va fi pe prima pagina o mamica fericita si implinita