Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 46 -
Raspunsuri - Pagina 14
floaredemac spune:
Bravo, Alla!!!!! Te asteptam cu nerabdare pe listuta gravidutelor!
Acelasi mesaj pentru Ramonella....hai, fetelor, sa fim cat mai multe acolo!
Stiu ca ar trebui sa ne mutam la subiectul pt gravidute, dar cum sa iti lasi prietenele si sa pleci?!
Am reusit sa actualizez lista, m-am bucurat sa vad ce multe mamici sunt, dar sunt unele persoane despre care eu nu stiu nimic, nici nu le-am mai vazut active pe aici. O sa incerc sa fac sapaturi. Si cu Felix motanelul nu stiu ce sa fac, ca ma intristez mereu cand o vad la gravidute... nu stiu ea cum ar vrea sa procedam. Probabil ca asta e lucrul care o intereseaza cel mai putin acum.
Adrianaady, ai vreo parere?
Eu inca mai strig dupa Dangabriela, acum nu imi iese la socoteala nici Sara_hs, Anna_leah vad ca sta si ea la caldurica...of, pe cine am mai uitat?
25+ DPN 15 aprilie 2011 
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., acum
, obtinute naturalAi cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!
adrianaady spune:
Floricica gravidutza nu mai este Felixut, asa ca mai bine sterge-o de la gravidutze
Sunt sigura ca va veni vremea cand Felix va fi pe prima pagina o mamica fericita si implinita
Asa cum ii doresc si Paulei, si Magdutzei, si lui Mikki, Balanta (
) si tuturor fetelor dragi ce scriu aici
floaredemac spune:
Multumesc, Adriana. Sa ne ajute Dumnezeu tuturor!
25+ DPN 15 aprilie 2011 
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., acum
adrianaady spune:
Floaredemac
Avem o prima pagina f organizata
Te-ai gandit la un nume pentru fetita ta?
floaredemac spune:
Am pus-o pe Felix la Prietene dragi, parca nu m-a rabdat inima sa nu o mai vad pe prima pagina...
Adriana, multumesc! Si lui Antoemma i se datoreaza asta.
Nu mai stiu nimic de Dalv, oare a nascut cu bine? Stiu ca in 2009 astepta o fetita, pe langa copilasii adoptati (daca am inteles eu bine din postarile ei).
Deja pot spune ca am hotarat aproape 100% numele fetitei, impreuna cu sotul meu, dar din oarece superstitii nu il spunem nimanui, si pana la botez nu ii spunem pe nume.
Multa lume nu intelege, unii se supara, altii ne considera ciudati si rad pe la spate... dar asa am facut si la baietel, asa ca vom face la fel si acum. Oricum, si fetita, ca si baiatul, va avea nume de sfint.![]()
25+ DPN 15 aprilie 2011 
antoemma spune:
Dangabriela scrie la odiseea de ianuarie-februarie 2011. Are 36 de saptamani si are DPN-ul in 28.01, iar Kitzy a nascut un baietel, Andrei, in 04.01. Ele nu erau pe listuta dar mai scriau pe aici.
Mami de
2004 si
2010
miki-miki spune:
Alla
FELICITARI!!!!
Cate saptamani ai?
Adrianaady
sper sa ajung si eu vreodata pe lista de mamici 
De pe lista de mamici lipseste Zapp
cu gemeni obtinuti prin FIV, tratam toata sarcina cu clexane 0.4 x 2/zi pt MTHFR hetero (nu mai stiu care) si FVL hetero. Si mai sunt multe fete cu trombofilie si care sunt mamici dar nu au scris niciodata aici.
Shimb 30 doze clexane 0.4 cu 0.6
Miki
MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari,
2 sarcini obtinute prin FIV oprite din evolutie (8 sapt fara clexane, 5 sapt cu clexane 0.4)
miki-miki spune:
Arianna_M
poti face comanda la o farmacie mai mare gen Sensiblu sau poti lua 2 retete /luna fractionate , adica pt 15 zile fiecare , asa sigur gasesti dozele. Din ce oras esti? Am dat cautare pe Sensiblu si am vazut ca e in multe farmacii din Buc clexane de 0.4.
Miki
MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari,
2 sarcini obtinute prin FIV oprite din evolutie (8 sapt fara clexane, 5 sapt cu clexane 0.4)
floaredemac spune:
Multumesc pt completari!
Miki, mie o sefa de farmacie de la sensiblu mi-a spus ca nu se poate ca un pacient sa vina cu 2 retete pe acelasi medicament intr-o luna, chiar daca doza este fractionata. Eu am vrut sa fac asa pentru a obtine clexane de 0,2 - 10 fiole, apoi 20 de fiole de 0,4 in continuare.Si nici pe aceeasi reteta si 0,2 si 0,4 zice ca nu merge.
Oare cum o fi,pana la urma?
25+ DPN 15 aprilie 2011 
miki-miki spune:
Floricica
eu am luat odata pt 15 zile si apoi dupa vreo 10 zile m-am dus sa iau si cealalta reteta. Nu te duci in ac zi la farmacie cu amandoua odata. Eventual schimbi si farmacia dar cred ca nu-i pb.
Miki