oligoastenoteratozoospermie 10
Raspunsuri - Pagina 8
Zuzet spune:
Hai Altesa cu vestile. Cum a fost cu inseminarea????
Vineri sunt programata la HSG. Merg pe mana lui. Daca totul este in regula si vrea sa facem si inseminare.....MA BAG :-))).
Nu mai astept nimic.
Pup cu drag....si burticile
ALTESA spune:
zuzet abia astept sa-mi dai vesti de bine vineri.
tu tot la albu mergi?
tanno in limita posibilitatilor o sa incerc sa nu ma foiesc prea tare ca sa nu deramjez bebelu
bebeii
,

?
liana.berbec spune:
altesa,
Te asteptam cu vestea buna
.
Eu am fost pacienta dr. Albu si inainte si pe durata sarcinii. Totul absolut in regula cu dansul. Pentru orice informatii iti stau la dispozitie.
ALTESA spune:
buna liana., vreau sa stiu cum ai nascut cat te-a costat cu sa comportat albu? sti tu detalii legate de experienta ta !
unde ai nascut si prin ce metoda ai ramas gravi?
poti sa-mi dai pm !
Zuzet spune:
Dragilor,
Tocmai m-am intors de la Giulesti. Am reusit sa fac HSG. In principiu lucrurile sunt in ordine, doar la o trompa s-ar putea sa fie aderente, dar nu este sigur. Pentru moment nici nu considera necesara laparo.
Incercam natural luna aceasta, iar daca nu....de luna viitoare incepem inseminari pe ciclu natural, asta ca sa nu mai pierdem timpul.
Ca feedback general, pt. cine urmeaza sa faca aceasta operatiune, mi-e mi-a fost foarte OK: un doctor mai mult decat minunat, fara durere (doar o mica jena, iar ce-i care au participat la "operatiune" au facut tot posibilul sa ma simt in regula, ba mai mult am ras cu totii de cand am intrat si pana am iesit.
Cam astea sunt vestile pentru moment.
ALTESA spune:
ma bucur pentru tine zuzet !
sa sti ca se recomanda sa incerci 3 luni dupa hsg sa ramai natural nu ti-a spus dotorul? eu am asteptat 6 luni tot nu vroiam sa cred ca am nevoie de IA.
adica daca mai ai rabdare sa prestezi in astea 3 luni de ce nu?
in leg cu IA chiar si fetelor cu o ovulatie foarte buna le este recomandata o mica doza de stimulente .iti cresti sansele , dar oricum medicul tau stie cel mai bine.
tu cum ai ovulatia si ce varsta ai?
Zuzet spune:
Buna tuturor,
Altesa, eu am 31 ani. Medicul mi-a spus ca sunt sanse mai mari de a ramane dupa HSG, dar si eu si el consideram ca am incercat destul pana acum (3 ani). Eu am ovulatia in regula, la fel si endometru, dar daca se adevereste banuiala medicului (aderenta de pe trompa stanga), asta inseamna ca sansele de a ramane insarcinata se reduc la jumatate - voi putea ramane doar atunci cand ovulez cu ovarul drept.
Drept urmare, decizia a fost de a incerca luna aceasta natural, iar din februarie cu inseminare - asta daca va mai fi cazul
.
In ceea ce priveste stimularea, chiar l-am intrebat care este parerea lui iar explicatia a fost aceea ca, daca endometrul si ovulul sunt in limitele normale, daca ruperea folicului are loc, nu considera necesara stimularea.
Cel putin asta este parerea lui la momentul actual, vom vedea cum evolueaza lucrurile in viitor.
Tannoo, Betty, Samburel,