oligoastenoteratozoospermie 10

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinuknuknuk spune:

tannoo

asa sa iasa bine analizele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

alinuk, merci
am luat analizele; rezultatele sunt in parametrii

ce fac fetele?

Mergi la inceput

Bravo Tannoo

stii, pe mine ma tot streseaza barbatamiu sa-mi fac bagajele..ca parca ar trebui sa nasc si sa am totul pregatit
eu i-am zis ca o sa-l fac atunci cand imi vine, ca drmi-a zis ceva de genul "azi iti vine, maine esti la mine".

asa ca teoretic vine joi pe 24, prin urmare joi noaptea plec spre Szeged...asta daca imi mai vine

IA nereusita nov.2010
sotul OATS moderata
urmeaza FIV martie 2011

Mergi la inceput

alinuk, sotzul tau e nerabdator
asa ii ziceam si eu sotziei , insa ea a facut bagajul cu o zi inainte de plecare ; la ea cm era ceas
plecati cu masina, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

aristico,deh...nu le am cu dulcegariile
cred ca am vreo defectiune pe undeva ca mie momentele astea romantioase imi starnesc un ras de necontrolat.

tannoo,ma bucur ca sunteti ok.
ati aflat sexul bebelushului???

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
1 FET nereusit
urmeaza FET 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzet spune:

Tannoo, felicitari pentru analize. Sa dea D-zeu sa fie bine pana la sf. sarcinii.

Alinuk sa ai un "drum" usor iar la capatul lui sa ai un bebe sanatos in burtica. Iti tinem pumnii.

Artistica, La multi ani fericiti impreuna.

Bafta tuturor

Mergi la inceput

Multumesc tuturor pentru urari, Doamne ajuta! pentru toate aspirantele!
Tanno eu plec cu trenul pana la Timisoara si de acolo ma duce un prieten cu masina.
Nu am vrut sa-l obosesc pe barbatamiu cu drumul (foarte lung de altfel), mai ales ca de el este nevoie in ultima saptamana.
Acolo eu trebuie sa muncesc oricum, so nu avem timp de plimbari..doar cele la clinica pentru eco si analize.

Ma va sustine prin telefon in primele doua saptamani, apoi va am si pe voi pe forum, si cred ca voi mai gasi fete acolo cu care voi putea discuta.

IA nereusita nov.2010
sotul OATS moderata
urmeaza FIV martie 2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

sar'mana din suflet pentru urari. le intorc inzecit
tanno ce analize? ca eu is in urma De bebe? treceti de primele 12 saptamani?
samiruta daca-ti vine sa razi, esti perfect sanatoasa. nu conteaza ca razi de dulcegarii
alinuk drum bun pe 24 (asta daca mai vine ciclosul)

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA

Mergi la inceput

salutare, fetele,

samira, inca nu stim ce este bebelushul; ne-ar fi putut spune dr (de fapt ar fi putut presupune) de la medicina materno-fetala, insa am zis eu sa mai stam in "suspans" pana la eco de trim2

zuzet, te si te astept cu vesti maaari

aristica, da, analize de bebe; am trecut de primele 12 saptamani ; ai pierdut postarea mea cu fiv3/budapesta/peter kovacs - reusit

alinuk, da, vei gasi fete sa stai la sueta ; iar daca vei munci, timpul va trece mai repede; tre' sa ai timp si de plimbari; zadori recomanda multa miscare

am avut asa emotii la eco...eram ochi si urechi la dr ce ne spune despre dezvoltarea puiului...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

imi place de mor cand "vad" barbatii in astfel de ipostaze...adica emotionati...ei Gigi Duru'...se topesc in fata unui ecran de ecograf

tannoo,dar la vreun nume v-ati gandit??
pup-o pe Betty din partea mea.

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
1 FET nereusit
urmeaza FET 2

Mergi la inceput