oligoastenoteratozoospermie 10
Raspunsuri - Pagina 16
tannoo25 spune:
alinuk am citit postarea ta legata de cariotip; unde vrei sa-l faceti?
noi l-am facut la genetic lab.
astept impresii despre vizita la androlog.
ALTESA spune:
zuzet felicitari pt. job eu ma gandeam ca ne spui ca esti gravi
sa sti ca eu chiar am baut sampanie ca mi-am adus aminte ca am o sticla desfacuta in frigider de la revelion 
alinuk sa sti ca tortul de zahar ars este preferatul meu mai ai o felie
?
alinuknuknuk spune:
Buna dimineata dragii mei,
Pe scurt despre vizita la dr.:exista o suspiciune de varicocel, si pentru a confirma/infirma, sotul meu va merge joia viitoare la Dr. Cauni Victor pentru a face o eco scrotala.
Dr. i-a zis sotului meu ca nu este un capat de lume, si ca decizia de a apela la FIV este buna, in conditiile in care nu vrem sa mai asteptam. El a zis (ca si dr. meu gineco de altfel) ca analizele ar permite si o sarcina normala (dar destul de greu).![]()
I-a recomandat sa ia in continuare Spermotrend (2/Zi) si i-a zis sa nu mai ia zinc (Spermotrend contine deja).
Tannoo, nu m-am decis unde sa fac cariotipul, as fi vrut la Szeged dar nu stiu daca se poate sau nu.
Laboratorul de care vb este in Bucuresti? Cat te-a costat?
Altesa, draga mea, in seara asta fac un alt tort, sa le dau maine colegilor mei, care mor si ei de pofta.
Iti pastrez o felie cu cea mai mare placere.

all
tannoo25 spune:
alinuk, da, laboratorul de care vb este in bucuresti, langa stadionul steaua; http://www.geneticlab.ro/
am platit, in aprilie 2010, 900 lei pentru ambii parteneri; prin vara a scazut la 700 ei pentru ambii parteneri;
nu stiu sa se faca la szeged 

alinuknuknuk spune:
Tannoo, inca o intrebare![]()
Iti trebuie trimitere de ma medic, sa faci analizele astea? Cum ai stiut ce anume sa ceri ca analiza? Ca am vazut acolo ca sunt mai multe seturi de analize (1, 2, 3..)
10X!!
Maya_I spune:
Hello, remember me?
Tannoo,
din cate citesc pe ultimele pagini, chestii ce ma bucura nespus, trebuie sa te felicit! Si o fac din toata inima. Felicitari!!!!!
Cum ai reusit? Daca doresti povesteste-mi pe PM.
Zuzet, felicitari pt job.
Si eu reusit sa-mi gasesc ceva de lucru, am salariul cam mic, dar tot e ceva. In privinta lui bebe, inca nu vine si nici nu am mai facut nimic pentru asta. Cum in tara asta a avea un copil e un mare lux, mai ales pentru cei cu infertilitate, deocamdata asteptam vremuri mai bune.
tannoo25 spune:
alinuk, nu ai nevoie de trimitere de la medic;
noi, pur si simplu am sunat pentru programare si am spus ca dorim cariotipul pentru ambii parteneri (am mentionat ca avem 2 fiv esuate);au fost analizati cei 23 de cromozomi ai fiecaruia; cand rezultatul a fost gata ni s-a si interpretat, asta intrand in cost;
intreaba-ma orice, nu ma deranjezi ![]()
maya...unde ai fost pana acum?![]()
merci pentru felicitari 
am urmat o alta procedura fiv, de data asta la budapesta, cu peter kovacs; astfel am avut un beta maaare si un
pentru care ne rugam sa stea la noi 
decizia de a schimba medicul nu a venit asa usor; am oscilat mult intre kovacs si zadori; insa dupa ce am vb cu p.kovacs vreo 4 luni pe email si, mai ales dupa prima vizita la budapesta am decis sa il alegem; am primit raspunsurile de care am avut nevoie, fara ocolisuri si asta a contat; pe langa astea, punctualitatea (ora programarii se respecta cu strictete) a fost de asemenea decisiva; aaa, si faptul ca asistentele de la receptie vb engleza ne-a placut;
am mai spus si repet: desi sunt aceeasi clinica, kaali, diferentele intre szeged si budapesta sunt majore; de fapt nu incape termen de comparatie
(nu spun asta doar ca sa ma aflu in treaba; iar faptul ca avem un fiv reusit acolo nu ma influenteaza
)
Zuzet spune:
Salutare tuturor,
Multumesc pentru felicitari. Aveam nevoie sa se intample ceva bun, dupa atata vreme. Am inceput de luni munca si imi place foarte mult. Sper sa dureze cat mai mult sentimentul acesta.
Maya, bine ai revenit. Te asteptam sa te mobilizezi. Hai ca si pe mine m-au bagat in priza de la inceputul anului.
Alinuk bafta multa cu analizele. Sa dea Dumnezeu sa aveti drumul lin.
Altesa, sper ca te-ai mai relaxat putin dupa gura de sampanie
.
Tannoo & Betty, asteptam sa ne spuneti care sunt rezultatele urmatoarei ecografii.
Pup si seara faina
alinuknuknuk spune:
Dragilor,
am simtit lipsa discutiilor cu voi weekendul acesta, dar am avut musafiri si nu am putut deschide deloc PCul ![]()
abia asteptam sa vad activitatea...si mai nimic nu s-a intamplat in weekend.
azi dimineata am fost cu sotul sa isi faca analizele de sange si urina, recomandate de urolog...inca un pas inainte
in patru zile mergem si la eco scrotala, si luam si analizele de sange sa le interpreteze...
vineri mergem la Zadori

ieee in sfarsit...de cand asteptam momentul asta....
...si stam vineri seara si sambata prin Timisoara ca nu am fost deloc pe acolo si vrem sa ne mai deconectam putin
of abia astept!!!
voi ce faceti?
va puuuuppp