Albinutze de Mai-Iunie 2009(98)
Raspunsuri - Pagina 6
strunfita spune:
Am ajuns la zi, noroc ca n-ati scris prea mult.
De Craciun am fost pe la socrii, ca s-a oprit mosul pe la ei prima data :), apoi am petrecut acasa, a venit mosul, bunicii, cumnatii. Poze aici:
http://family.webshots.com/album/579363904LZTZrG?start=0
De revelion am fost prin vecini, copiii s-au culcat la 1 si jumatate, Andreea n-a vrut sa doarma deloc pana atunci. Au fost cuminti in vacanta asta si sanatosi din fericire, cu mancatul au stat cam prost amandoi, in schimb am dormit toti maxim de cate ori prindeam momentul.
Am reusit sa ma ingras 2-3 kilograme, drept urmare de azi sunt la cura de slabire. Musai, musai, ca nu se mai poate.
Si am reusit sa fac poze prin casa, mai sunt chestii de facut, in mare cam asa arata
http://family.webshots.com/album/579365968fURtTB
Carmina + Andreea (21.05.2009) si Bogdan (04.02.2005)
Poze ***Poze *** Poze
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi
luckyblue spune:
LA MULTI ANI!!!! Sanatate in primul rand, sa-i aveti pe cei dragi mereu aproape si un pic de noroc!!!
Am vazut poze cu copilasi superbi! Ce-au mai crescut!!!! Ati observat si voi ca au cumva priviri de copii mari? Gata cu bebeluseala .
Sara e bine, sanatoasa. L-a primit pe Mosu' cu o atitudine destul de detasata (tot se uita in sac sa vada ce altceva mai primeste). Apropo, miruta, ca am aruncat un ochi pe site-ul tau (e o scumpa Anto), si Sara e innebunita dupa Alba ca Zapada ("Abaca") si piticii ("pititu"), pe care i-a primit de la Mos Craciun.
Noi am petrecut in familie si cu vecinii (suntem o comunitate destul unita, mai ales ca toti au copii mici). A fost ok si un pic stresant pt mine ca sotul nu a putut sa ma ajute cu mare lucru (a avut operatie de menisc si refacere de ligament la piciorul stang si merge cu carje ). Azi l-am dus cu masina la lucru ... o premiera la noi ca in general folosim bicicletele.
Irina, mami de Sara Magdalena (19.06.2009)
Serialbastre spune:
Off, Cezara e super-maraici, nu ne mai putem intra in voie una alteia. Si cred ca e numai alintatura din ultimele zile, obisnuinta sa fie cu amandoi si faptul ca daca e bolnavioara tati ii face toate mofturile.
Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)
Cezara e www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=7" target="_blank">chic!
In bucataria mea
strunfita spune:
Carla, ma bucur ca sunt sanatoase fetele si ca ati avut un revelion linistit
Alic, felicitari pentru permis
Andreea S, Otilia, sper ca sunt bine copiii acum! Sanatate multa!
Gabi, m-am ingrozit de ce s-a intamplat cu nepotelul tau. Sa-i dea Dumnezeu multa sanatate!
Relusha, vesti noi?
Miruta, e mortala Anto, are niste bucle
Dici, ce-ati reusit cu manelista?
Carmina + Andreea (21.05.2009) si Bogdan (04.02.2005)
Poze ***Poze *** Poze
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi
alynta27 spune:
La multi ani cu sanatate!
Ieri am revenit acasa! Copii si-au cercetat atent jucariile si au dormit bine! Nici nu am ajuns bine ca ne-am pomenit cu vecinele la usa- le era tare dor, in special de Maria! Azi incerc sa ma organizez, dar incetisor!
Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
alynta27 spune:
Alic felicitari!
Relusha nastere usoara!
Serialbastre sanatate fetei!
POZE
Cum a aparut Printul!
CarlaV spune:
Strunfita, v-am admirat cuibusorul, sa fiti sanatosi sa va bucurati de el! Mi-a placut lectura din baie si livingul atat de spatios.
Eu plang dupa spatiu in cele 2 camere mici, ma gandesc ca mai tarziu nu vom mai avea loc la wc din cauza fetelor, ca de acum ne apuca in acelasi timp pe toti.
alynta27 spune:
Strunfita si eu ti-am admirat casa. Frumosi copii!
Si visul nostru este de a construi o casuta cat de mica. Cine stie...
POZE
Cum a aparut Printul!
miruta spune:
STRUNFITA....ti-am admirat casuta ,e foarte primitoare.Copii tai sunt superbi dar tu stii deja asta.
LUCKY ...ma bucur ca mai e cineva obsedat de Alba ca Zapada.Sanatate sotului!
Noi iesim la sanie,arata minunat afara.
clodyac spune:
buna fetele
irina multa sanatate sotului si refacere rapida
va pup pe toate
mamica fericita si implinita de baietel frumos Razvan Andrei
www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya
pui mic