Albinutze de Mai-Iunie 2009(98)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Relusha spune:

Citat:
citat din mesajul lui dicirstea

La multi ani fericiti!!

Sa va aduca noul an numai bucurii, sanatate si multumire sufleteasca!

Relusha, chiar ma gandeam ca o sa fie o dubla sarbatoare azi!

LauraOana, petrecere frumoasa....nu ai si o pereche exotica pe-acolo?(roman+filipineza)

Ieri am fost o harnica, am facut ciorba de praz, mancare de spanac, oua umplute cu branza si salata de ton. Apoi curatenie si am terminat la timp sa ciocnesc sampania si sa cad lata, ca soata mea a lucrat pana la ora 21.30.
Noi ne-am saturat de carne de la craciun incoace. Mai am de la mama piftie si ceva cotlet, ca sa miroasa a carne si la noi in casa, desi eu personal m-am saturat si de miros.

Am timp de povesti ca stau in sala de asteptare la politie, o nesimtita ne-a ocupat pentru a treia oara locul de parcare, a durut-o fix in pix de mesajele lasate pana acum, asa ca soata a parcat chiar in spatele ei, numai ca ea isi lasase loc in fata sa faca manevre de iesire, ca era loc liber alaturi,dar era nedezapezit. Iar manelista ce credeti ca face? Isi scoate masina pe plecare si vine sa o vandalizeze pe a mea. Pana a apucat soata sa coboare i-a dat niste suturi sa indoaie aripa si a indoit stergatoarele. Nu va mai spun ce era la gura ei ca de ce am blocat-o!

Pe ce lume traim???

Nu am de gand sa las nesanctionata treaba asta, pt ca a devenit violenta si e clar ca altfel nu stie sa se poarte...

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA

www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2

A DOUA MINUNE

MOS CRACIUN 2010

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Sa o ajutam pe Georgi sa mearga

Manu - papusa fara picioare

.... as fi vrut si eu sa fie dubla, dar uite ca bebe nu lasa dupa cum vreau eu....

imi pare rau de cele intamplate cu "manelista", o sa fie bine pana la urma....

Mirela, mamica fericita de RADU-DEIAN (07.06.2009) + bebe2 e pe drum 39 sapt + 6 z

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flobaby spune:

LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sa aveti parte de un an minunat, cu bucurii, impliniri, sanatate si ,multa, multa iubire!!!!!!!!!!!!!!!
Relusha, nastere usoara ( cand vrea bebe sa vina).
Nastere usoara si celorlalte gravidute, viitoare mamici de 2011 : Ioana, Picky, Anaela, Danami. Sper ca n-am uitat pe nimeni.
Va pupam pe toti si pe toate!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Florentina zurlie si de Maria Ioana ( Campioana )17.06.2009
http://community.webshots.com/user/FlorentinaMacovei

Binladenu'

http://lb1f.lilypie.com/SDdqp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

LA MUUUUUUUUUUUUUULLLLLLLLLLLLLTTTTTTTTTTTTTTTIIIIIIIIIIIIIII ANNNIIII!!!!!

tot, absolut tot ce va doriti, multa sanatate si mii de bucurii!!!!

va imbratisam cu drag

mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09]****povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

La multi ani si noul an sa va aduca cel putin tot ceea ce va doriti, daca nu si altceva bun in plus!

La noi a fost liniste, fetele s-au uitat la artificii apoi au adormit, aseara Saby a inceput brusc sa scrie cuvinte (stia toate literele de la 1 an si 8-9 luni dar nu a mai aratat interes pentru subiect), Larisei i-a iesit al 3-lea canin intr-o saptamana, azi am putut sa ma ocup de un puzzle si am vazut vreo 2 filme, sa tot fie asa.

Dici, sunt consternata de manelista, dar nu surprinsa. Sper ca ati facut poze. Exact asa am patit noi acum vreo 2 ani cu o dubita a unor lautari. Cand i-am gasit a 3-a oara pe locul nostru, i-am blocat (pe atunci aveam o Skoda Octavia) si ei s-au apucat sa ia masina noastra pe sus si sa o mute in mijlocul drumului, unde au si lasat-o, apoi au plecat linistiti. Le-am facut poze de la geam si am mers la politie, i-au gasit repede, erau recidivisti, nu aveau permis, le-au facut dosar penal.
Manelistei tale poti sa-i transmiti ca a avut noroc ca s-a luat de un biet Matiz, dar cu viitoarea ocazie vii cu Hummerul si parchezi fix pe locul tau, indiferent daca mai este sau nu masina ei acolo .

LauraOana, cum a fost la party?

Relusha, tinem pregatite majoretele, da-ne un semn cand incepe treaba

Alic, felicitari pentru permis!

Ioana, eu nu le dau fluor.

Ana, imi pare rau ca va dau de furca dintisorii atat de rau, stiu cum este, mie nu mi-a dormit bine noptile vreo 2 luni, pana sa sparga caninii.

Andreea, sanatate multa Cezarei, imi pare rau pentru antibiotice, uneori nu ai incotro.

Otilia, sanatate lui Matei! Larisa de obicei isi ia medicamentele, iar cand nu este de acord, o tinem si i le dam.

Betty, pupici tie si fetelor.

Philip, imi pare rau pentru sinuzita, daca ai gasi bitter suedez acolo te-ai putea drege repejor. Ti-am admirat cizmele, stiam de ele, ma bucur ca a venit timpul sa le porti.
Poza de pe mess este de la sanius, le-am prins intr-o seara cand se bucurau in timp ce eu inghetam bocna (cred ca imbatranesc de nu ma mai bucur de zapada). Povestea mesajului este putin mai lunga, a intrebat sotul intr-o seara "cine vrea prima biscuite?" si Larisa a venit la el cu mana intinsa si a zis "eu prima".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_micu83 spune:

LA MULTI ANI, 2011

CU DEDICATIE...

http://www.youtube.com/watch?v=onXHUemrs_Q&feature=list_related&playnext=1&list=PLF0CE114DC0A0E784

New is the year, new are the hopes and the aspirations,
New is the resolution, new are the spirits and
Forever my warm wishes are for you.
Have a promising and fulfilling new year.

I wish you to have a
Sweetest Sunday,
Marvelous Monday,
Tasty Tuesday,
Wonderful Wednesday,
Thankful Thursday,
Friendly Friday,
Successful Saturday.
Have a great Year.
HAPPY NEW YEAR

Jurnal de Razvan Nazdravan

Hainute NOI, import Anglia!

bazarim si noi

Mergi la inceput

OTILIA, ma spuneai de Panadol...Razvan nu accepta mai nimic...daca reusesc sa i le dau pe gat(chiar si inghitite) varsa...daca nu le-a inghitit le scuipa sau nu le ia deloc. Pana acum nu pot spune ca l-am doftoricit cu mare lucru.

Alic, felicitari pentru permis! Zero incidente , zero amenzi si mii de km lini!

Cosminica, multumim de urari! An bun is voua!

Relusha, nastere usoara si recuperare rapida!

Ancy, toate cele bune!

Cuscra, multumim de gandurile bune! pupam noruta minunata!

Laura, cum a fost de Rev?

Picky, an bun si voua, bebei sanatosi, nastere usoara si refacere rapida!

Dici, m-ai dat pe spate cu manelista voastra!!!! Asa ceva mai rar...imi pare rau ca a trebuit sa stati si pe la politie cand nu era de stat. NU renuntati si n-o lasati needucata(ca vad ca-i repetenta la cei 7 ani de acasa)

Flo, multumim de urari..mai pune si tu poze proaspete cu printesa s-o mai vedem si noi!

Laurraa, pupici si de la noi! Mortala poza de pe FB cu Maya cumintica (pozitie a la pasa)!!

Carla,imi pare rau ca am avut in ultima perioada nopti asemanatoare...mama lor de dinti....va imbratisam si un 2011 minunat!

Ioana,cum ati petrecut cu toti prietenii?

Cris, Andata, Alynta, Maria pe unde sunteti?

Noapte buna!

bazarim si noi

Mergi la inceput

Asa, la inceput de an va premiez cu zambete de bebelusi...pentru ca sunt cele mai sincere, pure, motoare de optimism si voie buna!

Va zambesc cu drag, Razvan si Naty de Alic(ea mai mult)+ alti copilais minunati!

http://www.youtube.com/watch?v=_sEfRSv6_JU

bazarim si noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

La multi ani 2011 si va pup fetelor. Ne-am intors si noi acasa, m-am apucat de rufe, liste, pregatiri. Luni ne vine echipa la imapchetat. of, of.
vad ca v-ati petrecut frumos, nici o peripetie neplacuta (mai putin parcarea lui dici ).
relusha, nastere usoara pt cand o fi
elena, intra mai des ca mi-e dor de tine
ana, asemenea si tu
pup fetele frumoase

Mergi la inceput

Buna dimineata!

Andreea, va dorim spor in toate si impachetare rapida(daca se poate spune asa)...oricum, ne gandim la voi si va dorim numai si numai bine!

bazarim si noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

LA MULTI ANI!!!!! Sa ne ajute Dumnezeu sa avem un an bun si linistit!

Am petrecut pana la 6 dimineata, povestind si jucand la wii. Fetele au capitulat pe la 1 jumatatesi au dormit pana la 10, putintel. drept urmare, ieri a fost o zi greuta, cu mofturi si figuri din toate partile, inclusiv noi doi.
Maine vor pleca Rebeca si Andrei la cai, pentru doua zile, eu am ales sa raman cumintica acasa, eventual sa duc fata mica la mama si sa ma ocup numai de mine, pesti si caine. Inca nu-s convinsa ca o sa o duc, mai vedem.

DICI, urata intamplare, exista multi oameni de toata jena pe lume...

CARLA, ma bucur ca fetele sunt mai bine, tineti-o tot asa.

ALICE, felicitari pentru permis. Ti-am spus noi ca a 3a oaa o sa fie cu noroc. Fruntea s-a mai descretit?

Si Miruta era trista tare intr-o perioada... cum mai esti acum?

Ioana, Rebeca (16.05.2004), Sara (17.04.2009) si 28+
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput