Albinutze de Mai-Iunie 2009(98)
Raspunsuri - Pagina 21
SoriLea spune:
LA MULTI ANI ANDATA sa fii sanatoasa si sa te bucuri de comorile tale, sa ai un an mai bun si multe satisfactii

strumfita de aia nu ma induram sa-l tund si tot timpul ii spuneam fetita mami, dar acum cand il vad parca mie si mai drag 
coralysa stii ca eu tin un jurnal in care imi notez ce boacane a facut ce a zis si cum, ca in timp sigur le uit
, iar de jucat sa stii ca nici al meu nu se joaca prea mult cu jucariile. Daca e singur se joaca max 2-3 min, daca il mai antrenam noi la jucarii, construit, etc, dupa max 10 min se plictiseste si vrea ori desene, ori sa-i povestim din carile cu povesti
si de multe ori se gaseste exact cand nu pot si atunci se pune pe urlat. Culmea e ca nu vrea decat cu mn
Cred ca a fost tare haios Dominic (vazand isprava dupa - ca atunci pe moment...mama-mama)
BebeBeca suplimentul de fier ti l-a prescris medicul, sau il dai tu asa? eu nu i-am dat pana acum lui Razvan, dar ma bate gandul si pe mn (la fel cu dantura prosta sunt si eu
)
serialbastre super tare sotul cu cotcodacitul![]()
otilia m-a amuzat cand am citit despre cadoul lui Matei, pt ca si noi am vrut sa-i luam o trusa de scule. de cate ori ne vede ca schimbam bateriile pe la cate o masinuta, vrea si el surubelnita, iar daca nu i-o dam, insurubeaza continuu cu degetul dar de jucat nu se mai joaca cu masina 

philip cum mai sunteti s-au rez probl? Nic se simte mai bn acum? 
Ana imi pare tare rau ca tizul e bolnavior. Trimite-l la mn ca il conving eu cumva sa le ia, ca si al meu facea figuri, acum s-a potolit si haleste tot
. Am avut o probl cu masac de la aerosoli, ca nu mi-a acceptat-o odata, dar acum il intreb daca-i fac si spune DAAAA. Nu-mi vine nici mie sa cred cat de pasnic e. Asa ca il astept cu bratele deschise
si sa te aud ca sunteti mai bn.
Azi am promis ca revin si nu m-am tinut de cuvant. Si nu ca nu as fi vrut, dar nazdravanul si razgaiatul meu s-a pus din senin pe un plans de n-a putut sa-l potoleasca nimeni. S-a tavalit, batea din picioate si a urlat pabna a ragusit. Cred ca mai bn de 1 ora, de-mi urlau si creierii 
, iar dupa ce s-a potolit, se cerea singur la nani ca nu mai putea. Acum pe seara nu putea nici sa mai vb de ragusit
. M-am certat putin si cu mama, ca numai ei il rasfata si cum zice el mi-au, ei rpd hai la mamaia, hai la tataia, of mititelul sa nu zica pas. Le-am zis eu, ca la vara o sa le scota peri albi (daca pana acum nu prea au) si v-a fi vai de pielea lor, cand vor fi doar ei cu el. Si deja se gandesc cu frica, ca nu vor sti ce sa-i faca sa-l potoleasca daca face asa cum a facut azi si nu sunt prin preajma 

Merg si eu sa ma culc ca mi se inchid ochii.
Va pup pe toate 

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
SoriLea -
Mamica fericita
a ingerasului RAZVAN - IONUT
(11 MAI 2009)
http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
dicirstea spune:
Speram sa intru aseara, dar m-am pus sa-l adorm pe Matei pe la 9.30 si am adormit si eu.
Noroc cu Th care m-a trezit la 3.30
ca aveam de scos si intins rufele si vasele din masinile de spalat, de calcat, de lucrat
. Pe cand suna ceasul sa-l duc pe Matei la gradi' ma ia somnul 
LA MULTI ANI, ANDATAAAA!!!

Ce-o face Relusha la ora asta?
Coraly, pune si tu reteta aia de "papara", ca prin regat papara inseamna bataie si ma uitam crucis cand ai zis de ea![]()
Otilia, Th nu se omoara cu niciun fel de mancare de care-i trebuie, numai ce vede la noi, adica piftie, carnati, vitamine din astea. cum simte carnea de pui o scuipa cu mare greata. Branza mananca numai "de furat" adica daca e de la altul din farfurie su din magazin cand luam sa gustam. .
Am identificat un magazin de "sibieni" pe Colentina, vav de spital (am pus ghilimele ca sunt atatea zeci si sute de magazine de sibieni ca ar trebui sa aiba o armata de vaci, porci si oi pe acolo ca sa umple numai magazinele din Bucuresti), dar astia chair sunt din zona si sunt superbune produsele. Ei bine, Th vrea branza numai ca ne vede ca gustam acolo, deja ne arata cu degetul ca vrea si el "miam-miam", asa ca o pun pe tanti sa imi bucateasca ceva urda si sa o puna asa in punga si ii dau in masina pana acasa sa manance, dupa aia nu mai vrea sa o vada.
Buluna, eu m-am deranjat rau de tot de la un lapte de la dozatorul din kaufland, luat pe aceleasi principii, dar si fiert. In schimb cand am luat de la dozatorul sibienilor mei nu am avut nimik.
Va recomand sa tineti un jurnal in care sa notati tot ce spune/face puiul vostru, o sa va distrati copios mai tarziu si asa o nostalgie o sa va apuceeee
CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin
(21.05.2007) si a lui Theodor Cristian
(03.06.2009)
MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
MOS CRACIUN 2010
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Sa o ajutam pe Georgi sa mearga
Manu - papusa fara picioare
Bebe Beca spune:
buna dimi!
Buluna, noi nu fierbem laptele (nici macar nu il incalzim
)
Sori, ii dau supliment de fluor, nu la indicatia medicului, ci pt ca asa m-am gandit ca este mai bine. Fier i-as da numai daca, in urma analizelor, s-ar dovedi ca are deficienta.
Ana, multa sanatate puiului. Pt termometru ma gandesc ca ar fi mai bine sa i-l pui la axila, poate asa nu refuza. Siropurile nu i le puteti forta oarecum pe gat? Nici fetele mele nu acceptau inainte nurofenul, etc, acum ar alerga dupa el prin casa
. Dar recunosc ca, atunci can a fost vorba de administrat, nu am bagat in seama refuzul lor.
Dici, eu as spune ca te epuizezi... Esti treaza de la 3 jiumate, cand mai apuci sa dormi? Lasa-le-n doamne iarta-ma de treburi, daca nu reusesti sa le faci peste zi. Sau ia un ajutor, o femeie care sa se ocupe de calcat si curatenie, o data pe saptamana, mai stiu eu...
Ioana,
Rebeca (16.05.2004),
Sara (17.04.2009) si
32+ 
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca
coraly spune:
Dici, eu nu m-as trezi noaptea sa scot hainele din masina sub nicio forma. Ca sa nu mai zic ca uneori uit de ele cate o zi doua si acolo raman.. Somnul e foarte important, nu merita sa-ti intrerupi noaptea pt niste haine sau vase.
Pai am zis papara in ideea ca voi stiti ce e, ca la noi se zice mai degraba 'ratuta' la ce fac eu. Spargi ouale, le bati putin, mai pui in ele un pic de lapte, cas, sunca, ardei, sau nimic(dupa preferinta), si apoi le torni intr-o tigaie cu putin ulei si cand incep sa se prinda le tot amesteci ca sa nu ramana tari si uscate, ies un fel de franjuri de oua, destul de moi, dar gatite(fara albus, galbenus crud). Cred ca li se mai zice si jumari de oua.
Ana, eu il prostesc pe Dominic. Adica il pun in scaunelul de masa, si in timp ce-i dau mancarea, (el se joaca cu jucarii), il prin de sub barbie si ii bag rapid o lingurita cu ce trebuie, si ii tin barbia un pic sus sa nu scuipe. Nurofenul ii place, il bea cu seringa rosie, ca e bun la gust.
Dominic a inceput de ieri sa zica 'pange micki', atunci cand plange![]()
Coraly, Sergiu (3 ian 2005) si Dominic (11 mai 2009)
www.flickr.com/photos/13756075@N03" target="_blank">poze
Alaptatul - Help Line
strunfita spune:
Ana, eu am termometru de ureche de la Omron, sunt tare multumita de el, il am de 3 ani deja si n-a dat rateuri pana acum. Multa sanatate, eu am mare noroc cu granulele homeopate, Andreea le ia cu placere, dar isi face greata si vomita la siropuri in general.
Otilia, cum sa ma supar?
Dici, ioi, nici io n-as face chestii de-astea noaptea ... pai ziua cum mai rezisti asa?
Buluna, eu iau Milli sau Tnuva de 1.5 (Bogdan se constipa rau de la 3.5) pasteurizat (mai demult luam UHT, am cam renuntat de-o vreme), nu-l fierb, doar il incalzesc. Nu prea am mare incredere in cele de la dozator.
Saptamana viitoare ma duc la Stuttgart la un workshop de la job
(sper cel putin, ca nu mi-am anuntat soacra inca)
Carmina +
Andreea (21.05.2009) si
Bogdan (04.02.2005)
Poze ***Poze *** Poze
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi
cosminica spune:
buna dimi!
ana micu eu zic sa iei termometru de frunte, la noi e cel mai bun, e elvetian, de la Microlife. am luat si de ureche, suzeta, digital si degeaba, trebuia sa iau de la inceput de frunte, e mai scump, dar merita. cand ii luam temperatura rectal nu mai inceta din urlat: "pipiu- pipiu' (de la piuit).
mami de
ELIZA
http://lb2f.lilypie.com/rAMSp3.png
cosminica spune:
bebe beca ii plac Sarei cerealele cu straciatella?
eu nu-i dau Elizei cacao, ciocolata si ma gandeam sa n=o fac pana la trei ani. oare sunt prea stricta?? astept poareri.
dici multumesc de sugestia cu jurnalul. trebuie sa ma apuc si eu.
mami de
ELIZA
ana_micu83 spune:
Ziua buna!
Ne-am intors de la Dr cu vesti...partial bune...avem rino faringo bronsita acuta.
Nu avem otite, nu avem nimic la plamani...ne mai iese inca o masea si inca un canin pe langa ce a aparut ieri.
Am stat in cabinetul dr numai noi...vreo ora. L-a consultat si intors petoate partile (la cum behaie eu ma asteptam la o pneumonie si propuneri de internare)...am fost sfatuiti sa-i intrerupem tratamentul pe care am tot incercat sa-l dam pentru ca facem mai mult rau decat bine.
Datorita faptului ca i-am pus si in mancare/lapte/ceai nurofen/stodal/eurespal/panadol etc etc Razvan refuza cu desavarsire orice (acum l-am hranit cu un bibi prin somn)..are niste papile gustative "full option" ca s-a prins de fiecare data.
L-am rugat pe Dr sa ne invete o metoda prin care sa accepte medicamentul...am pus Nurofen in seringa si l-am dat pe mana lui(dr zicea ceava de genul ca nu am insistat noi corespunzator)....si, dupa vreo 15 minute de incercari , vreo 3 refill-uri si nenumarate tentative de voma...urlete si disperare,a capitulat si el![]()
(a zis ca asa ceva n-a mai pomenit si ca-i bun de aratat rezidentilor si studentilor din practica). Prin urmare, facem aerosoli aspiram mucii si dam cu apa de mare...atat. Ne monitorizam si daca mergem spre rau, trecem pe injectii sau punem branula si facem tratament pe acolo...
Sunt epuizataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Va pup si va doresc o zi minunata!
MUltumesc de sustinere si ganduri bune tuturor!
Dr ne-a recomandat aparat de aerosili Omron C28...eu eram chitita pe unul cu ultrasunete pe considerentul ca este silentios..voi ce aparate aveti si ce-mi recomandati?
O sa va mai bazai astazi cu intrebari pt ca nu stiu cu ce se mananca...am vazut aparate de aerosoli doar in poze![]()
Jurnal de Razvan Nazdravan
Hainute NOI, import Anglia!
bazarim si noi
cosminica spune:
andata cum e la 40 de ani?? ..urmez eu!
mami de
ELIZA
mai.iunie09 spune:
[ url="http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=160151" ]CAPITOL NOU[ /url ]