Albinutze de Mai-Iunie 2009(98)
Raspunsuri - Pagina 19
Bebe Beca spune:
Buna dimineata, pana la urma aseara fiecare a dormit in patul ei, Sara insa abia pe la 12 noaptea a adormit, dupa ce am si leganat-o, am dus-o si la mine in pat, etc. Daca isi sare ora de somn... e jale.
Sara isi spune Iaia, aseara s-a si vazut intr-o oglinda si a repetat obsesiv Iaia![]()
Numaratoarea ei este doar unu tei, unu tei, mai repeta cuvintele dupa noi, insa nu mereu. A invatat un cuvant nou, "pupiii", insemnand copiii.
Coraly, foarte simpatic Dominic, mai ales la faza cu spalatul pe cap
, cred ca a fost distractie mare pe capul lui.
Si eu tin tare mult la igien dintilor, mai ales pt ca eu am mari probleme cu dantura, asta fiind si motivul pt care le dau fetelor supliment de fluor.
Astazi mergem la medic, poate vin acasa si cu o idee despre data la acre vom naste si cum se vor petrece lucrurile.
Relusha, voi ce faceti????
Ioana,
Rebeca (16.05.2004),
Sara (17.04.2009) si
32+ 
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca
cosminica spune:
andata LA MULTI ANI !
sa fii sanatoasa si sa ai parte de tot ce-ti doresti.
mami de
ELIZA
http://lb2f.lilypie.com/rAMSp3.png
coraly spune:
Andata, LA MULTI ANI!!!
Beca, si Dominic zicea la inceput unu, doi, patu. Acum a progresat![]()
Ma bate gandul sa iau o saltea Dormeo memory. Are cineva?
Coraly, Sergiu (3 ian 2005) si Dominic (11 mai 2009)
www.flickr.com/photos/13756075@N03" target="_blank">poze
Alaptatul - Help Line
alynta27 spune:
La multi ani Andata!
SoriLea presinteam eu ca nu am scris complet, dar a fost din cauza piticilor! Stiu ca esti extrem de fercita! Dar "frica" as traduceo prin grija ca totul sa fie bine, eu te "vad" o persoana foarte calculata! Sper ca nu te-a suparat remarca, nu de alta dar imi esti draga!![]()
Maria m-a bocit azi noapte la ora. Poate nu i-a placut meniul sau doar mofturi... Ea face rar de astea.
Alina-Mirela mami de
Maria(14.09.2010),
Matei (15.05.2009)
si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
Serialbastre spune:
Coraly, si Cezara mea umbla si mestereste non-stop cate ceva, banguind pe limba ei. Sotul meu zice ca cotcodaceste.
Andreea si
Cezara - Ilinca (2.06.2009)
Cezara e www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=7" target="_blank">chic! 
In bucataria mea
Serialbastre spune:
ANDATA, LA MULTI ANI! Sa fii sanatoas si fericita! 
Andreea si
Cezara - Ilinca (2.06.2009)
Cezara e www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=7" target="_blank">chic! 
In bucataria mea
strunfita spune:
Coraly, pe Andreea am tuns-o cu masina de 2 ori in vara, inainte de asta tot asa bucle avea.
Da, Bogdan va merge din toamna la scoala, mi se pare prea mult sa-l lasam pana la 7 ani si jumatate.
Ce tare-i Dominic ca numara deja 
Andata, La multi ani, sanatate si numai bucurii 
Carmina +
Andreea (21.05.2009) si
Bogdan (04.02.2005)
Poze ***Poze *** Poze
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi
otiliap spune:
andata, LA MULTI ANI!!!! 

sa fii sanatoasa si iubita de toti cei dragi tie!!!
serialbastre, matei mananca si el iaurturi, branza de vaci, mozarella, smantana (nu f des), dar parca as vrea sa mai bea si lapte de vaca. 
sori, si noi suntem inca pe milumil 1 plus, dar si pe lapte de vaca. cantitativ, uneori 500 ml pe zi, alteori chiar si mai putin.
am vazut un razvanel tuns...ii sta fff bine...acum sunt convinsa ca ai facut bine ca l-ai tuns. 
relusha,
. cum te simti?? 
otiliap spune:
laurraa, cum se simte maya?? multa sanatate de la noi!! 
beca, imi pare rau sa aud ca ti-a fost ieri rau. azi e bine, da?? ai mare grija de tine, ca nu mai e mult. 
gabi78, multumesc mult ca mi-ai raspuns la intrebarea mea cu laptele. acu m-am mai linistit caci vad ca mai toti copiii si-au redus cantitatea de lapte. eu ma speriasem pt ca arina a baut pana la 3 ani si vreo 4 luni, cate 2 litri de lapte zilnic ( si tot pana atunci a baut si noaptea). 
dici, dar piticutul tau nu mananca alt tip de lactate?? ca daca mananca altceva si nu vrea doar laptele, tot e bine, ca are sursa de calciu. 
otiliap spune:
carla, tu chiar ai vorbit serios cu tunsul?? ca ai un par atat de frumos... si ar fi pacat...
beca, pt constipatie incearca ceva ciocolata sau cafea mai dulce dimineata, pe stomacul gol. cica ajuta.
ochiuri romanesti nu am facut niciodata, cred ca din comoditate.
cerealele i le fac lui matei tot cu lapte de vaca de la tara. 
strunfita, multumesc mult pentru raspunsurile despre lapte si mobila. nu te superi daca ma inspir si eu din mobila ta, nu?? ca tot nu i-am facut mobila lui matei in camera...
serialbastre, sa inteleg ca ai inceput sa-i dai cezarei si albusul, nu??