Albinutze de Mai-Iunie 2009(98)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Otilia, Cezara nu e un bun exemplu, ca ea nu bea lapte deloc. Mananca lapte cu gris (si cateodata cu gem) cam 200-250 ml, si iaurt - 150-200 ml. Branzeturi nu mananca zilnic.

Si eu am vrut sa spun ca am admirat casa Strunfitei, aerisita si primitoare. Sa aveti numai bucurii in ea!

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

Cezara e www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=7" target="_blank">chic!

In bucataria mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

ce uituca sunt ...

Relusha

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

Cezara e www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=7" target="_blank">chic!

In bucataria mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

La multi ani tuturor Ioneilor si Ionelelor!!!!

Multumesc de urari

In sfarsit ne-a iesit si noua o dunga de incisiv lateral jos. Chiar intrasem la idei ca din aprilie pana acum am ramas cu 4 sus, 2 jos si 3 maselute.
Eu am o problema, ca nu mi-au mai crescut incisivii laterali definitivi si imi era teama sa nu ma mosteneasca.

Si noi ne distram de pe la 1.30-2 pana pe la 4.30-5 dimineata. Noroc ca a fost perioada asta de sarbatori si nu prea am avut asa mult de lucru, ca altfel nu stiu ce ma faceam.

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA

www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2

A DOUA MINUNE

MOS CRACIUN 2010

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Sa o ajutam pe Georgi sa mearga

Manu - papusa fara picioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Hai Relusha! Curaj ca vine bebe!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Deci am tras cu ochiul la pozele de Craciun! Ce frumosi copilasii tai! Imi plac ochelarii baiatului!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Alynta, baietelul cu ochelari din pozele de la Craciun nu-i al meu dar era simpatic rau, asa cu simt de raspundere l-a colindat pe Mos.

Matei purta ochelari vara trecuta si e blonziu

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA

www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2

A DOUA MINUNE

MOS CRACIUN 2010

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Sa o ajutam pe Georgi sa mearga

Manu - papusa fara picioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Salutare dragele mele...

ce dor mi-a fost de voi. Zilnic ma trezeam gandindu-ma la voi, dar timpul era prea scurt ca sa pot intra

Au trecut si sarbatorile , ca m-am saturat de chefuri si de pun-te masa, ridica-te masa . E rau sa ai sarbatoriti in perioada asta (dar totodata si frumos )

Multumim tuturor pt urari

Uram si noi celor ce s-au serbat in perioada asta si i-am ratat (n-am sa mai nominalizez, ca sa nu uit pe cineva) La multi multi ani sanatosi, norocosi si plini de bucurii, copii sa va creasca mari si sanatosi si sa imbatraniti frumos langa ei

Am recuperat tot...ca mult am mai avut, de nu mai terminam...ca ati fost harnicute la scris

Relusha incepem agitatia ca se asropie marea intalnire

Carla ai fost cumva la cumparaturi in Real Vitan ieri la pranz (12-12.30)?

Otilia al meu mai bea inca lapte cca 1 litru/24h, dar are si perioade cand nu mananca mai nimik si atunci baga lapte la greu (dublu).
Am si eu o intrebare, voi ce lapte dati puiutilor vostrii? Noi suntem inca pe Junior 1+ de la Nesttle, dar ma gandesc sa-l schimb, sa nu-i mai dau praf.

Nu mai am timp sa raspund la fiecare ca sunt franta de oboseala, dar mai revin.
Am admirat copilasi frumosi, care s-au bucurat de darurile mosului, o fetita calare tare dragalasa, casute frumoase si tot ce ati mai aratat voi.
Va pupam si revenim, sper ca maine si sa pun si cateva poze.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
SoriLea - Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)

http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Alynta am uitat sa-ti raspund, inca nu l-am tuns pe Razvan. Parca nu ma indur. Cand ma gandesc sa bag foarfeca, mi se pune un nod in stomac. Tare imi place, dar cand ma uit la el cum transpira, iar ma intorc catre foarfeca, doar ca nu stiu cand v-a fi ziua
-ici ingerasilor tai. Cum te descurci cu 3, ca am experimentat si eu 3 sapt si tare greu mi-a fost

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
SoriLea - Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)

http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Ana, eu il cred ca este de la dinti, ca ei cresc numai noaptea, de aceea este posibil sa doarma mult si bine ziua ca sa recupereze.

Sorina, n-am fost in Real. Joi am fost in Auchan-Titan, ieri am fost la mama care e Jana, tata a fost Ioan, maine mergem la finut (Sorin-Ioan).

Dici, cum a fost cu manelista pana la urma? Si noi am avut o pauza mare de dinti, apoi au spart 3 canini intr-o saptamana.

Philip, drum bun si asteptam poze din Azore!

Lauraa, cum e Maya? Virusul se poate lua de oriunde, si daca nu iese din casa .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relusha spune:

Citat:
citat din mesajul lui otiliap

fetele, o intrebare - cam cat lapte beau copilasii vostri in 24 ore?? ca al meu aproape ca nu mai vrea, el care acum vreo luna si jumatate - 2 bea cam 1,5 litri pe zi???

mami de matei george si arina georgiana

si noi am inceput sa bem mai putin laptic, inainte dadea gata o sticluta de 240-280 ml si acuma daca mai bea 120-160 ml si cam de 3 ori pe zi, rar mai bea odata noaptea....

Mirela, mamica fericita de RADU-DEIAN (07.06.2009) + bebe2 e pe drum 40 sapt

Mergi la inceput