Cum ar trebui sa reactionez?

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teodora77 spune:

va multumesc mult pt raspunsuri , ca imi acordati atentie , acum intr-un moment extrem de groaznic pt mine. Amanta sotului meu cunoste copii mei pt ca in vara asta s-au vazut in parc, fiica mea de exemplu mi-a spus ca il place f mult pe baietelul ei (la acel moment nici nu am bagat de seama , am crezut ca este doar o cunostinta din parc); cand am vb cu ea am simtit ca ii pasa de copiii mei si copilul ei, si asta ar fi zice ea si motivul pt care vrea sa termine cu sotul meu . Dar daca sotul meu mie mi-a spus ca cu ea a terminat si sa am incredere in el in schimb ei ii spune sa mai aiba putin rabdare ca vor fi impreuna , ca va veni ziua in care se va intampla ceva , ii promite ca totul va fi bine. Mi-e si teama sa mai incep o discutie cu el pe tema asta , nici nu se pune vorba sa ii spun ca am vb cu ea , mi-e frica ca asta de fapt asteapta . Oare daca termina total cu ea , chiar daca i-a declarat ca este singura femeie nascuta pt el in viata asta , vom mai putea fi macar o familie normala ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodora77 spune:

si inca ceva, nu ma pot "tigani" cu ea pt ca nu sunt genul ; toata discutia mea cu amanta lui s-a purtat pe un ton calm , ea intelegand situatia mea dar buba este ca al meu sot nu o lasa , nu ea pe el ; ea inchide telefoanele , el o asteapta in mijlocul strazii sa o vada, el imi spune mie ca pleaca sa plateasca facturi sau sa cumpere ceva dar se duce la usa ei si o implora sa il astepte. Cum sa ii spun eu sotului meu toate astea , ca stiu , cand simt ca ar vrea ca eu sa il inteleg si sa ii dau libertate cu draga inima ; cand eu nu pot sa traiesc fara el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

SINGURA medota ca sa l aduci aks, dc el n-a plecat de tot, este sa iesi cu altul si el sa stie!!!

asta il va face sa se teama ca te pierde, dc o iubea pe aia nespus, te parasea imediat, dar dc n-a facut o inseamna ca ii convine viata cu tine, dar vrea bombonici dulci si proaspete.

dc il inseli, iesi cu altul si ii spui pe cel mai relaxat ton: stii pisi, pe mine nu prea ma mai inter ce faci tu cu amanta, am descoperit ca georgica imi ofera mult mai mult decat imi oferi tu, sex bun, ma apreciaza, ma face sa rad, sa ma simt bine..si la adica dc ai chef sa si divortezi, fa o, chestia asta o sa l sperie bine. parerea mea.

si dc n o face, tot va fi intrigat, de faptul ca tie ti se rupe de amantlacul lui, ca esti relaxata si asa cum esti tu, poti lejer sa fii cu altul, esti apreciata de altul si la o adica il si parasesti....n o sa mai stea asa relaxat cu amanta!

si cand va veni aks, inapoi, va trebuie SA LUPTE, pt a primi atentia ta, iar, pentru a primi afectiunea ta, iar..sau sex cu tine. sa lupte pt ele. PT A LE VALORA!

nu sa I LE PUI TU PE TAVA, cu milogeli pe la amanta.

asculta ma bine, dc il vrei inapoi si crezi ca l poti ierta pt ce a facut, asta te sfatuiesc eu sa faci: barbatii care inseala, majoritatea, incep sa si revaloreze nestele doar dupa ce ajung in situatia de a le pierde si cel mai dureros e sa le piarda in favoarea altuia.

dc nu, divorteaza. dar nu te milogi la amanta si nu i te pune lui pe tava, cu atat mai mult cu cat NU TE MAI MERITA!!! nu te mai ruga de el, nu i te mai pune pe tava!

_

Babyblue va pupa pe toti!!
7+
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Babyblue are dreptate, ca sa il aduci inapoi trebuie sa te prefaci nepasatoare si sa iesi( sau sa ii dai sa inteleaga ca o faci, chiar dc. nu e adevarat) cu altul.
Are dreptate si un_cabotin, in acelas timp, ar fi bine sa bagi si zazanie intre ei. Sa dai ocazie sa existe discutii. Ca dc. tu doar iesi cu altcineva, dar lui ii merge bine cu amanta si n-au probleme, nu functioneaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Eu nu mi-as insela barbatul ca sa ii arat ca si eu pot sau ca sa-l fac gelos. Gelos il poti face si cand atragi atentia altor barbati de fata cu el, fara sa fi indecenta.
Nici nu m-as duce la amanta, nu amanta s-a legat ca va fi cu mine toata viata la bine si la rau. Poate nici nu e sincera cu tine Teodora, are toate motivele sa nu fie, tu esti cealalta femeie, aia perfect legala si cu toate drepturile recunoscute de intreaga lume.
E greu de dat sfaturi, insa nu as face niciodata voit ceva de care sa imi fie rusine, sau copiilor mei sa le fie rusine cu mine.
Mi-as vedea de casa, de copii si nu, nu as accepta sa am relatii intime cu un sot in plina actiune de infidelitate, daramite sa trag de el in sensul asta.
Iar discutia, in ceea ce priveste casnicia voastra ar trebui sa se poarte intre voi doi si atat. Daca sotul nu doreste iar pt mine situatia ar fi intolerabila, as provoca-o eu. Iar pe copii nu i-as implica in niciun fel. E suficient cat sunt de influentate existentele lor de cei mari, care decid pt ei. Nu e nevoie sa cunoasca mizeriile vietilor oamenilor mari, zbaterile parintilor lor, in lucruri care privesc doar pe adulti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Teodora, fara suparare, eu nu prea pricep cum e asta: eu nu vreau sa fiu cu el dar el nu ma lasa in pace (adica ce spune "amanta"). Pai ori te sileste sa fii cu el sau te hartuieste (si atunci problemase rezolva pe cale legala, vorbesti cu politia, nu cu sotia sa-si tina "harmasaru'" in frau/eventual legat de calorifer sau inchis in casa) sau de fapt e totul un mare bullshit din categoria "lasa-ma si nu-mi da pace" ( eventual praf de aruncat in ochii sotiei).

Hai sa fim serioase, fetelor: daca vrei sa renunti sa te "vezi" cu un barbat, nu "te vezi" si gata. Teodora, ori e cu el, ori nu e. Daca nu e cu el (nu raspunde la telefon, nu deschide usa, nu se mai vad deci relatia e incheiata etc) nu cu ea ai treaba. Daca e cu el, iarasi nu cu ea ai treaba, ci cu barbatu-tau. Ea e libera sa fie sau sa incerce sa fie cu cine vrea. El e ala insuratul, care cel putin din punct de vedere legal e "pereche" cu altcineva.

Eu una nu as tine langa mine cu de-a sila un om care vrea sa plece. Duca-se invartindu-se. Sa se gandeasca bine la ce lasa in urma si ce pierde, dar daca i se pare ca iarba e mai verde "dincolo de gard", si ca pentru ea merita sa renunte la ce are deja, pai drum bun si cale batuta! Mai bine singura cu perna uda de lacrimi dar macar stii cum stai, decat perna tot uda de lacrimi si un sot care ofteaza cu ochii la tavan la "iubirea vietii lui" si care isi face planuri cum sa plece in timp ce continua sa te minta si sa te insele.
Dar asta-s eu... mult succes sa iei cea mai buna decizie pentru tine

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casandra spune:

Eu nu cred ca e bine sa vrei ceva/pe cineva "cu orice pret" si nici ca exista ceva ce merita obtinut indiferent de mijloace.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casandra spune:

Teodora, de fapt cred ca asta ar trebui sa decizi:
1. ce vrei cu adevarat
2. ce esti dispusa sa accepti
3. ce nu accepti sub nici o forma
4. care e pretul pe care esti dispusa sa il platesti pentru ceea ce vrei.
5. care sunt mijloacele pe care esti dispusa sa le folosesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luisa1983 spune:

Citat:
citat din mesajul lui casandra

Eu nu cred ca e bine sa vrei ceva/pe cineva "cu orice pret" si nici ca exista ceva ce merita obtinut indiferent de mijloace.

A spune te iubesc înseamna a spune nu vei muri

Casandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zina spune:

Teodora, ai spus ca amanta este o persoana "citita", deci destul de intelegenta, spun eu, ca sa te duca de nas. Parerea mea este ca te minte cand spune ca ea nu-l vrea, dar el nu-i da pace, fii sigura ca si ea ii intretine starea asta de indragosteala a sotului tau. Pe langa toate astea, sotul tau este un om crud, las si nu pot spune aici ce reprezinta el in viziunea mea. Pacat de tine si copii.
Din experienta proprie, iti spun ca dupa ce va trece perioada asta cand tu esti disperata, si-l vrei langa tine cu orice pret, va veni si timpul in care nu-ti va mai pasa de el, de ce face el, te vei simti umilita si nefericita. Va merita oare?
Ce sa faci tu: eu i-as acorda un timp stabilit de tine (nu trebuie sa-i spui ce-ai hotarat), o luna, doua, trei, dar nu mai mult, vezi ce se-ntampla in continuare, nu forta lucrurile cu nimic, nu mai vorbi cu amanta, este foarte injositor pentru tine. Daca nici dupa acest timp, sotul tau nu-si revine, atunci divorteaza, dar repede!!! Apropo, de cat timp dureaza aventura lui?
Da, cred ca si se poate intoarce acasa, spasit si sa-si dea seama ce-a facut, dar depinde de tine, fii mai pe pozitie draga. Nu te mai gudura pe langa el, lasa-l in pace si vezi pe ce ton continua aceasta relatie cu amanta.
Pana la urma, sfatul cel mai bun ar fi sa divortezi azi de el, sa nu mai astepti nimic, dar noi oamenii suntem slabi, vulnerabili, asa ca te inteleg perfect prin ce treci.

Mergi la inceput