Am nevoie de un sfat...noua pe site

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Un_cabotin spune:

Doamnelor, M se cearta cu sotul din orice, incepand de la faptul ca n-o ajuta cu nimic in casa... si apoi da vina pe sex.
Pai daca sexul ar rezolva problemele dintr-un cuplu, toata lumea s-ar inghesui la Bebe sexologu' lu' peste.

Din raspunsul lui M_m cu privire la sex, rezulta ca ptr. ea sexul este ceva absolut neutru: "linistit, cateodata am orgasm, alteori nu, nu ma deranjeaza sa facem odata la 7 zile sau la 6 luni etc.)
Cred ca M ne pacaleste putin, cred ca niciodata n-a avut orgasm, in cel mai bun caz s-a autosugestionat ca are, cred ca pe sotul ei nu-l (mai) intereseaza daca sotia lui este satisfacuta sau nu, cred ca nici el nu prea sta stralucit la capitolul imaginatie (sexuala) - odata pe saptamana, conform programului, pe intuneric, pozitia clasica, max. 5 minute, spalat, culcat.

Babyblue are dreptate intr-un fel, numai cand vei da de unul care te va satisface, care te va invata sa-ti exprimi libera sexualitatea - si-ti vor exploda creierii in cap, vei urla de placere - numai atunci te vei trezi, precum Fumoasa din Padurea Adormita, la viata.
Sexul perfect nu prea are ceva de a face cu viata de familie, cu intelegerea dintre soti.
Eu cred ca fara sex de calitate, viata de cuplu e moarta, chiar daca te ajuta la gospodarie de dimineata pana seara.
La fel cum, un sex de nota 1000 nu suplineste sprijinul si intelegerea reciproca din casnicie.
Imagineaza-ti ca respectati programul de sex, ba mai si depasiti norma, si el tot nu te ajuta in casa, tot tacut e, tot ca doi straini sunteti.
Pe ce naiba mai dai vina apoi.

Daca ar fi sa-ti dau un sfat, acesta ar fi:
Stai de vorba deschis cu sotul tau si divortati (pana nu apare si un copil, ca urmare a orarului de sex, sau pana nu te calareste taurul comunal al lui Babyblue - mi-a placut mult imaginea descrisa de aceasta doamna, am trecut si eu prin asa ceva... dar asta e o alta poveste)
Apoi cauta-ti pe cineva pe care iubesti. si care te iubeste, si cu care n-o sa ai niciodata nevoie de un orar de sex.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristoiu spune:

Citat:
citat din mesajul lui m_m51981

BABYBLUE...am analizat lucrurile exact cum ai spus..cred ca ai spus tu tot, pentru mine..momentan,o sa incerc sa ne iasa si partea sexuala bine...daca nu...nu stiu...poate cum ai scris...o sa apar din nou pe forum "ajutati-ma..iubesc 2 barbati"..

Ba nu vei mai apare deloc, vei sti ce sa faci atunci. Sau daca apari nu va fi cu "iubesc doi barbati" fiindca pe asta pe care il ai nu il iubesti. E comod si atit. Da-i drumul de pe acum, fiindca oricum il vei arunca cit colo cind iti va aparea unul mai bun la orizont.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokorinusha spune:

sti ca se spune ca inainte de casatorie trebuie sa experimentezi,sa gasesti omul potrivit,nu sa te asezi la casa ta cu omul care iti iese primul in cale nestiind insa cum ar fi fost cu un altul.eee,la tine cred ca tocmai acest lucru lipseste,experienta,numai ca tu te-ai trezit un pic cam tarziu dupa parerea mea avand in vedere casatoria...eu nu inteleg cum voi discutati despre casatoria religioasa cand divortul bate la usa...un sfat prietenesc:discutati deschis,da-ti-va libertatea cunoasterii,poate chiar veti ramane simpli prieteni,dar veti fi fericiti!!!!multa bafta

Mergi la inceput