Felicitari andr@,camady,dananagi, racheel!Bv Ralu!
Raspunsuri - Pagina 5
andr@ spune:
indraznesc sa cred, ca buba lui ralu, natalia, ne-a trimis testele astea mititica, se pregateste sa vina pe lume, sa o vada sa o auda pe mami ei
SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE
www.fertilityfriend.com/home/28fb01" target="_blank"> GRAFIC
racheel spune:
S-a pozitivat in primul minut.
Sa stiti ca exista un Dumnezeu.
Cu numai 1, 5 mil , eu o trompa permeabila si ovare micropolichistice...SUNT GRAVIDA
Lupt, fara incetare pentru realizarea visului mult dorit.
Doamne ajuta!
http://lt2f.lilypie.com/mdjjp2.png
lorena_86 spune:
wwwwwwwwwwwwwwwwoooooooooooooaaaaaaauuuuuuuuuuuuuuu
ce zi, ce pacitol......SUPERRRRRRRRRRRRRRR
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen
andr@ spune:
rachell ceva simptome? tu ai mai multe zile de intarziere.....eu sunt abia la inceput, azi, maine trebuia sa-mi vina
ankcta spune:
Eu eram asa supi ca am pierdut galeria pt Ralu dar acum mi-a trecut tot. Cu patru de la noi sigur deschidem o odisee doar a noastra
Ancuta , in curand
dananagi spune:
[quote]citat din mesajul lui racheel
Feletor, v-am spus ca sunt z33 din 28.Azi cele 3 fete m-au convins sa fac testul si este POZITIV.Doamne ce emotii.Tremur si eu toata.
Lupt, fara incetare pentru realizarea visului mult dorit.
Doamne ajuta!
FELICITARI,sanatate multa si bebel sanatos.fetele,bagati toate cite un test ,ca e zi magica.testul meu sa uscat si se vede a doua liniuta.felicitari,gravidutele.
annare spune:
fetelor ce bucurie...am intrat sa citesc si eu ce mai faceti si vad ca sunt 4 gravidutze intr o zi...bravo..ma bucur foarte mult pt voi si sper sa aveti toate o sarcina usoara si bebei sanatosi
andr@ spune:
si cand ma gandesc ca aseara am savurat un lichior bun, stiam eu probabil ptr ce ma cinstesc oare o sa pot sa-mi tin gura pana maine seara, sa nu ma scap la sot?
ankcta spune:
se indreapta de la aspirici la odisee. Pregatiti vagoanele pt luna urmatoare k venim in forta
Ancuta , in curand