Felicitari andr@,camady,dananagi, racheel!Bv Ralu!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

fetelor eu merg sa bucataresc dar lac calc deschis sa vad noutati de la bebelu asa ca mai bag un ochi pe aici

merg sa ma apuc de salata de boeuf si sa fac eclere....preferatele mele

va pupic pe toate

Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andr@ spune:

nu stiu bella, cel mai nasol e ca testul banda (minut)nu stiu in cat timp s-a inrosit (ptr ca l-am aruncat la gunoi si abia dupa 2 ore am dat de el) iar cel caseta l-am facut la 11 dupa o ceasca buna de cafea

SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE

www.fertilityfriend.com/home/28fb01" target="_blank"> GRAFIC

Mergi la inceput

lore eu am facut la craciun eclere, mmmm ce bune au iesit acum cu bb o sa ii cedez locul sotului la gatit

Mergi la inceput

andra da-mi si mie pe pm retata.....daca ai timp ca eu nu am mai facut niciodata....am cumparat si acum am luat retete de pe net dar nu stiu care e mai buna

doar daca ai timp

Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

Citat:
citat din mesajul lui andr@

nu stiu bella, cel mai nasol e ca testul banda (minut)nu stiu in cat timp s-a inrosit (ptr ca l-am aruncat la gunoi si abia dupa 2 ore am dat de el) iar cel caseta l-am facut la 11 dupa o ceasca buna de cafea

mai pesimist-o...vrei bataie? ESTI GRAVIDA bucura-te trb sa fie cel mai minunat lucru din lume sa aflii ca o sa fii mamica.
ale naibii teste ale mele niciodata macar unu sa aiba 2 liniute chiar si dupa 2 ore. never. daca era din prima doar linia de control pai asa ramanea.
asa ca..... nu mai nega. fii happpy ca vei fi mamica

aspiranta la bebik

www.fertilityfriend.com/home/31791e" target="_blank">graficul

Mergi la inceput

lore ti-o trimit pe mail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dananagi spune:

feteleeeeeeeeeeee,am facut testul.se vede a doua liniuta foarte,foarte slab.nu prea sint sigura daca e pozitiv.adevarul e,ca la magazinul de linga mine nu au teste de calitate.au doar teste ca paiul.nu stiu ce sa cred.azi merg la cumparaturi cu sotul si imi iau un test de calitate si il fac maine cu prima urina.voi ce credeti?daca a doua liniuta e foarte slab vizibila,e pozitiv?

Mergi la inceput

fetelor azi am o zi grea tin dieta doar cu lichide

trb sa dau si eu un pic jos din burtica pana maine seara ca se vede nasol colacelul in rochie

aspiranta la bebik

Mergi la inceput

cate gravidute

dana felicitari....eu zic ca daca se vede sunt sanse de bebe.....hai ca tinem pumnii pana mai faci unul.....bravoooooooooo

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dananagi

feteleeeeeeeeeeee,am facut testul.se vede a doua liniuta foarte,foarte slab.nu prea sint sigura daca e pozitiv.adevarul e,ca la magazinul de linga mine nu au teste de calitate.au doar teste ca paiul.nu stiu ce sa cred.azi merg la cumparaturi cu sotul si imi iau un test de calitate si il fac maine cu prima urina.voi ce credeti?daca a doua liniuta e foarte slab vizibila,e pozitiv?

deci nu pot sa cred a treia graviduta intr-o zi.....FELICITARIIIIII
mai eu sincer cred ca cat de proaste ar fi testele nu am auzit pe nimeni sa arate pozitiv si sa nu fie. de fals negativ am auzit da fals pozitiv nu. asa ca esti GRAVIIII

aspiranta la bebik

Mergi la inceput